BK sanacija hotela Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Te dni se uporabnica nove slovenske BIOtehnologije mudi v Združenih arabskih emiratih, kjer je 28.6.2016 je označila točko v hotelu Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, točno pod kupolo, kjer se je sprožil postopek, v katerem je superinteligenca S-ALFA pričela z aktivacijo ALFA življenjskega žarka. Po markiranju točke, se je s SGBKD pod gosto črnino videla svetla pika in nakazan steber do zlate platforme nekje visoko nad področjem.

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah pod kupolo

Ob uri, ko se je pričel postopek BK sanacije, se je okoli področja daleč naokoli zarisala zlata meja, kot oznaka, kjer naj bi postopek potekal.

Iz zlate platforme se je s točko, ki je bila poprej označena, povezala zlata vrv, ki je skozi postopek postajala močnejša ter gostejša. Večkrat je po stebru prišlo zlato cedilo, ki je po površini pobralo črne pike in jih odneslo proti zlati kupoli. Poleg zlatega stebra, se je prav tako po okolici razprostirala zlata svetloba in pobirala črne madeže.

Vsake toliko je iz daljave z vso silo proti stebru hušknil črn gost madež in skušal zadušiti svetlobo, ki se je krepila.

Steber je bil vse bolj izrazit in se je povezoval z močnim zlatim stebrom v daljavi. Prav tako so se med postopkom svetlili vsi biosistemi v začrtanem področju. Prisotna družina je bila v zlatih zametkih s poudarjenimi kosmi zlate barve okoli glave.

Po zaključku postopka so čez celotno področje iz kupole pršeli zlati delci. Objekt je bil svetel in povezan z ostalimi zlatimi gmotami v daljavi.

Avtor: Oseba X2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

V povezavi s člankom si lahko preberete še:

26.11.2014 BK sanacija mošeje Sheikh Zayed Grand Mosque - Abu Dhabi
18.01.2015 BK aktivacija Alfa žarka v stolpu Burj Khalifa, Dubaj
12.09.2015 BK sanacija Dubaj 2015