BK sanacija v Dubaju 2015

Na potovanju v Dubaju od 20.06. do 01.07.2015, smo se odločili, da bi bilo dobro, če bi se aktiviralo nekaj Alfa življenjskih žarkov.

Zelo pomembne se mi zdijo turistične znamenitosti, ki jih obiskuje milijone ljudi, so na razglednicah, majicah, v reklamah, skratka vidi jih veliko ljudi, tudi če ne potuje na Bližnji vzhod.

Dubaj zemljevid znamenitosti

Bližnji vzhod se mi je od nekdaj zdel pomemben, od tam prihajajo prve civilizacije, Mezopotamci, Sumerci itd... Venomer tam vihrajo vojne - le zakaj? Mogoče pa je tam center večdimenzionalnega portala, ki ga nadzoruje Beta inteligenca - ne vemo? Verjetno je pomemben del naše Zemlje. Kakorkoli, ko smo aktivirali Alfa žarke so bili vsi žarki vedno L384, zlata energija je šibala sem ter tja. Počutila sem se ves čas blaženo.

Kot prvo je S-ALFA sprožila postopek za aktivacijo Alfa žarka v centru pod kupolo enega izmed največjih resorov na svetu - Atlantis the Palm.

Moja prijateljica je ves čas spremljala, gledala in videla z vidika SGBKD takole:

"Vse svetlo žari daleč naokoli, povezano je s stolpom (Burj Khalifa), kjer smo lani zapirali žarek. Zelo močno je videti."
Atlantis the Palm Dubai
Atlantis the Palm Dubai

Naslednjo zlato točko smo sklenili, da bi bilo dobro, da se aktivira prav tako na Palmi (umetni polotok), v Zabeel Saray, ki je v lasti Dubajskega šejka. Žarek je aktiviran pod kupolo, ki jo obdaja osem zlatih stebrov. Vse je šlo gladko in brez problemov. Prijateljica je pogledala: "vse je zlato čez celotno področje". Še vedno je bilo vse na maksimalnem nivoju!

Jumeirah Zabeel Saray
Jumeirah Zabeel Saray

Edina mošeja v Dubaju v katero lahko stopijo turisti je Jumeirah Mosque. Vsak dan je ena vodena tura in tako sem lahko brez problema prišla pod vseh 5 kupol, kjer smo označili žarke, ki jih je nato aktivirala S-ALFA. Spet vse zlato.

Jumeirah Mosque
Jumeirah Mosque

Še isti dan smo šli preverit žarek, ki smo ga lani aktivirali v najvišjem stolpu Burj Khalifa (828m). Izmerili smo maksimalen nivo L384 in bili presenečeni da je vse skozi na najvišjem nivoju. Prijateljica pa je videla, da deluje kot antena visoko v vesolje, vse je čisto zlato in daleč naokoli prska zlate pikice.

Burj Khalifa
Burj Khalifa

Burj Al ArabKot zadnjo znamenitost, kjer smo označili žarek, ki ga je nato aktivirala superinteligenca S-ALFA, se mi je zdel pomemben najdražji in najbolj občudovan hotel na svetu - Burj al Arab. Temelje za hotel so postavljali 3 leta in segajo 500m globoko pod Zemljo. Hotel stoji na majhnem otočku približno 200 m od obale in je izjemno dobro viden, glavna atrakcija v Dubaju. Z vidika SGBKD se vidi tako:

"Čisto zlato čez celotno področje, čez sredino zlat snop, zemlja je še črna."

Domov smo se odpravili z božanskim občutkom, da smo tukaj pustili ogromno svetlobe, ki se bo dotaknila veliko ljudi. Še vedno je bilo vse na maksimalnem zdravilnem nivoju L384.

Najlepša hvala S -ALFI in prijateljici, ki je ves čas gledala iz večdimenzionalnega vidika (SGBKD). Brez njih bi bila še danes tam močna, močna črnina!

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.