Nasveti, Kje in kam

V tej rubriki najdete koristne podatke na pogosto postavljena vprašanja.

 

Kam po dobro vodo za pitje in kuhanje?

Voda je eden izmed najpomembnejših elementov za življenje, zato še zdaleč ni vseeno kakšno vodo pijemo oziroma jo uporabljamo za kuhanje.

Najslabša je voda iz vodovoda, v katero so dodani razni kemični dodatki in je kot takšna povsem neuporabna, saj povzroča poškodbe telesa in psihe. Pri tem nam nič ne pomagajo razni filtri in prekuhavanje, saj vode na ta način ne moremo BIOkibernetsko očistiti. To lahko storimo le, če uporabimo BIOfiziko več dimenzionalnega prostora in jo prečistimo po projektih od AP01 do AP33 ter BIOtransfer. To storimo z uporabo BIOšablon, v katerih so vpisane makro kode. Šele takrat postane takšna voda zdravju neškodljiva in se vanjo vpišejo zdravilne BIOenergije, vendar le do nivoja MP4=L0, kar je 3,16% iz vidika absolutne kakovosti.

Boljša kot voda iz vodovoda je tudi kakšna izmed ustekleničenih vod, ne pa vse. Pri tem, je potrebno paziti tudi na obliko steklenice, da ne transformira škodljivih BIOenergij.

Plastika, oziroma embalaža, postane po uporabi projektov čiščenja AP01 do AP33 in BIOtransfer neškodljiva in tako nima več škodljivega vpliva na vsebino. V plastenko se namreč vpišejo zdravilne BIOenergije.

V Savo se nam na žalost izliva izvrstna voda Julijana. Kolikor toliko, je dobra voda tudi Radenska, žal pa je oblika steklenice škodljiva in povzroča BK kriminal.

Pred časom je Radenska imela obliko plastenke, ki je transformirala zdravilne BIOenergije. Nato so jo zamenjali z obliko, ki je bila malo manj zdravilna, še kasneje, pa so jo zamenjali z obliko, ki je škodljiva in je v uporabi še danes. Tako vsem uporabnikom ter tistim, ki so v njeni bližini, povzroča škodo, hkrati pa kvari tudi vsebino vode, ko je plastenka postavljena pokonci in je v Beta smrtnem žarku, teh pa je kolikor hočete.
V letu 2017, je Radenska dala na tržišče vodo Naturelle v litrski plastenki. Oblika plastenke je rahlo zdravilna (B096+B096, B+B), sama voda pa je BK zelo slabe kakovosti.

Podobna zgodba se je ponovila tudi pri Dani, ko so v letu 2012 zamenjali plastenko BK zdravilne oblike, s plastenko, ki transformira maksimalne škodljive BIOenergije. Tudi kakovost vode, ki je bila ena izmed boljših, so popolnoma pokvarili. Menda jo obsevajo z UV žarki, kar pa popolnoma pokvari BK kakovost vode.

Škodljiva tako po vsebini, kot obliki plastenke je voda Zala in Tiha, saj ima obliko 4-kotne piramide. Praktično je tako, kot če bi pili vodo iz vodovoda, samo da je pakirana in še plačati je potrebno zanjo.

Škodljive pa so tudi vse vode z dodatki. Tudi če je sama voda dobra, jo dodatki, ki so kemične narave, povsem pokvarijo.

Če želimo piti boljšo vodo, potem je potrebno poiskati kakšen naravni vir, ki ga človeška roka še ni onesnažila, takšnih lokacij pa je žal vedno manj.

Eden izmed takšnih virov, je vodnjak v vasi Rodik. V to vodo, ko jo prečistimo po projektih AP01 do AP33 in BIOtransfer, nam Superinteligenca S-ALFA lahko vpiše BIOparametre do MP32=L384, kar je 100% iz vidika absolutne kakovosti in je tudi največ, kar se vpisati da. Takšna voda je potem tudi res pravo zdravilo.

Poleg vodnjaka je gostilna Race, kjer je aktiviranih tudi nekaj Alfa življenjskih žarkov. Vprašajte lastnico za katerimi mizami so aktivirani življenjski žarki, če se odločite tam kaj pojesti.

BK najboljša voda je deževnica oz. sneg.


Kam po mlečne izdelke

Mlekarna Planika iz Kobarida ima trenutno odlične mlečne izdelke, ko jih prečistimo po projektih AP01 do AP33 in BIOtransfer. Mleko, kefir, skuto, sir, maslo lahko kupite praktično v vseh, oziroma bolje založenih trgovinah.


Kje lahko naročite 8-kotne čepice, prirejene za zaščitni vložek za pod kapo?

V trgovini Rikoma na Kongresnem trgu 5 v Ljubljani, vam po naročilu izdelajo 8-kotno čepico, prirejeno prav za zaščitni vložek. Kapica ima podlogo, katera je pritrjena na ježkih in se jo zlahka odstrani, tako da lahko vstavite zaščitni vložek.


Kako prikriti vpadljivost BIOkibernetskih zaslonk?

Ker so BIOkibernetske zaslonke zlate barve ter zato tudi zelo vpadljive, lahko uporabite majhen trik, kako prikriti to vpadljivost. V lekarnah si lahko kupite trak Micropore, firme 3M, ki ga enostavno prelepite čez BIOkibernetsko zaslonko ter ga obrežete 2-3 mm čez rob v obliki zaslonke. V lekarnah dobite trak v beli barvi, ki ga lahko premažete s pudrom, v nekaterih lekarnah, kot npr. v Lekarni Murgle v Ljubljani, pa ga imajo tudi v kožni barvi. Najbolje je, da trak hranite v polivinilni vrečki, s čimer preprečite, da bi se izsušil in s tem izgubil svojo lepljivost. Trak pred uporabo prečistite.


Kakšno kolesarsko čelado kupiti?

Pri čeladi je zelo pomembno, da sama oblika čelade ne transformira škodljivih BIOenergij, sicer si poškodujemo telo in psiho. Prav škodljivo oblikovana čelada (kakor tudi večina nakita) je največkrat vzrok, da se nam zgodi nesreča, saj nam neprestano povzroča motnje psihe ter s tem zmanjšuje pozornost in koncentracijo. Ironija pri vsem tem je, da nam potem ravno ta čelada rešuje glavo pred poškodbami.

Čelada Alpina Rocky Čelada pravilne in zdravilne oblike je otroška čelada Alpina, model Rocky, pri kateri je potrebno odstraniti sprednji vizir, ki je škodljive oblike. Čelada transformira zdravilni BIOenergiji B+B, nivoja B036 (9,4 % zdravilno)

Čelada neškodljive oblike je (bila) znamke Alpina, model Mythos, pri tem pa moramo odstraniti sprednji snemljivi vizir, ki je škodljive oblike. Vsekakor je najbolje, da pred nakupom čelade izmerimo BK transformacijo, saj obstaja verjetnost, da pri serijah naredijo kakšne (skoraj neopazne) popravke na obliki čelade, kar pa lahko vpliva, da čelada BK ni več v redu.

Predno uporabite čelado, jo prečistite po projektih od AP01 do AP33 in BIOtransfer. Za boljšo zaščito pred motnjami psihe in večjo pozornost ter koncentracijo priporočamo, da si pod čelado namestite še BIOkibernetski vložek za pod kapo oz. čelado, ki ga lahko naročite tukaj.


Kje roditi?

Zelo pomembno za vsako rojstvo je, da porod poteka v Alfa življenjskem žarku, saj se lahko takrat v telo vpiše bistveno bolšja duša kot sicer. Kaj se iz vidika SGBKD vidi pri takšnem porodu, si lahko preberete tukaj. Seznam urejenih porodnih sob, z aktiviranimi življenskimi žarki najdete tukaj.


Kje naročiti 8-kotne luči in izdelke iz lesa?

Osem kotna luč. Oblika predmetov BK pravilne oblike, je ena izmed najbolj pomembnih stvari. Če so predmeti BK škodljive oblike, sevajo škodljive BIOenergije in nam poškodujejo psiho in telo ter uničujejo celotna področja, kjer se ti predmeti nahajajo, velikost predmetov pa pri tem ni pomembna. Več o sevanju oblik predmetov si preberite tukaj.

Osemkotne glinene luči in izdelke iz lesa vam izdela Mizarstvo in lončarstvo 5. element. Izdelki so unikatni, zato lahko enaki izdelki sevajo različne nivoje ter BIOenergije. Izdelke izmerimo z novo slovensko merilno tehnologijo.