Nasveti, Kje in kam

V tej rubriki najdete koristne informacije na pogosto postavljena vprašanja

 

Kam po dobro vodo za pitje in kuhanje?

Voda je eden izmed najpomembnejših elementov za življenje, zato še zdaleč ni vseeno kakšno vodo pijemo oziroma jo uporabljamo za kuhanje.

Najslabša je voda iz vodovoda, v katero so dodani razni kemični dodatki in je kot takšna povsem neuporabna, saj povzroča poškodbe telesa in psihe. Pri tem nam nič ne pomagajo razni filtri in prekuhavanje, saj vode na ta način ne moremo BIOkibernetsko očistiti. To lahko storimo le, če uporabimo BIOfiziko več dimenzionalnega prostora in jo prečistimo po projektih od AP01 do AP33 ter BIOtransfer. To storimo z uporabo BIOšablon, v katerih so vpisane makro kode. Šele takrat postane takšna voda zdravju neškodljiva in se vanjo vpišejo zdravilne BIOenergije, vendar le do nivoja MP4=L0, kar je 3,16% iz vidika absolutne kakovosti.

Boljša kot voda iz vodovoda je tudi kakšna izmed ustekleničenih vod, ne pa vse. Pri tem, je potrebno paziti tudi na obliko steklenice, da ne transformira škodljivih BIOenergij.

Plastika, oziroma embalaža, postane po uporabi projektov čiščenja AP01 do AP33 in BIOtransfer neškodljiva in tako nima več škodljivega vpliva na vsebino. V plastenko se namreč vpišejo zdravilne BIOenergije.

V Savo se nam na žalost izliva izvrstna voda Julijana. Kolikor toliko, je dobra voda tudi Radenska, žal pa je oblika steklenice škodljiva in povzroča BK kriminal.

Pred časom je Radenska imela obliko plastenke, ki je transformirala zdravilne BIOenergije. Nato so jo zamenjali z obliko, ki je bila malo manj zdravilna, še kasneje, pa so jo zamenjali z obliko, ki je škodljiva in je v uporabi še danes. Tako vsem uporabnikom ter tistim, ki so v njeni bližini, povzroča škodo, hkrati pa kvari tudi vsebino vode, ko je plastenka postavljena pokonci in je v Beta smrtnem žarku, teh pa je kolikor hočete.
V letu 2017, je Radenska dala na tržišče vodo Naturelle v litrski plastenki. Oblika plastenke je rahlo zdravilna (B096+B096, B+B), sama voda pa je BK zelo slabe kakovosti.

Podobna zgodba se je ponovila tudi pri Dani, ko so v letu 2012 zamenjali plastenko BK zdravilne oblike, s plastenko, ki transformira maksimalne škodljive BIOenergije. Tudi kakovost vode, ki je bila ena izmed boljših, so popolnoma pokvarili. Menda jo obsevajo z UV žarki, kar pa popolnoma pokvari BK kakovost vode.

Škodljiva tako po vsebini, kot obliki plastenke je voda Zala in Tiha, saj ima obliko 4-kotne piramide. Praktično je tako, kot če bi pili vodo iz vodovoda, samo da je pakirana in še plačati je potrebno zanjo.

Škodljive pa so tudi vse vode z dodatki. Tudi če je sama voda dobra, jo dodatki, ki so kemične narave, povsem pokvarijo.

Če želimo piti boljšo vodo, potem je potrebno poiskati kakšen naravni vir, ki ga človeška roka še ni onesnažila, takšnih lokacij pa je žal vedno manj.

Eden izmed takšnih virov, je vodnjak v vasi Rodik. V to vodo, ko jo prečistimo po projektih AP01 do AP33 in BIOtransfer, nam Superinteligenca S-ALFA lahko vpiše BIOparametre do MP32=L384, kar je 100% iz vidika absolutne kakovosti in je tudi največ, kar se vpisati da. Takšna voda je potem tudi res pravo zdravilo.

Poleg vodnjaka je gostilna Race, kjer je aktiviranih tudi nekaj Alfa življenjskih žarkov. Vprašajte lastnico za katerimi mizami so aktivirani življenjski žarki, če se odločite tam kaj pojesti.

BK najboljša voda je deževnica oz. sneg.


Kam po mlečne izdelke

Mlekarna Planika iz Kobarida ima trenutno odlične mlečne izdelke, ko jih prečistimo po projektih AP01 do AP33 in BIOtransfer. Mleko, kefir, skuto, sir, maslo lahko kupite praktično v vseh, oziroma bolje založenih trgovinah.


Kje lahko naročite 8-kotne čepice, prirejene za zaščitni vložek za pod kapo?

V trgovini Rikoma na Kongresnem trgu 5 v Ljubljani, vam po naročilu izdelajo 8-kotno čepico, prirejeno prav za zaščitni vložek. Kapica ima podlogo, katera je pritrjena na ježkih in se jo zlahka odstrani, tako da lahko vstavite zaščitni vložek.


Kako prikriti vpadljivost BIOkibernetskih zaslonk?

Ker so BIOkibernetske zaslonke zlate barve ter zato tudi zelo vpadljive, lahko uporabite majhen trik, kako prikriti to vpadljivost. V lekarnah si lahko kupite trak Micropore, firme 3M, ki ga enostavno prelepite čez BIOkibernetsko zaslonko ter ga obrežete 2-3 mm čez rob v obliki zaslonke. V lekarnah dobite trak v beli barvi, ki ga lahko premažete s pudrom, v nekaterih lekarnah, kot npr. v Lekarni Murgle v Ljubljani, pa ga imajo tudi v kožni barvi. Najbolje je, da trak hranite v polivinilni vrečki, s čimer preprečite, da bi se izsušil in s tem izgubil svojo lepljivost. Trak pred uporabo prečistite.


Kakšno kolesarsko čelado kupiti?

Pri čeladi je zelo pomembno, da sama oblika čelade ne transformira škodljivih BIOenergij, sicer si poškodujemo telo in psiho. Prav škodljivo oblikovana čelada (kakor tudi večina nakita) je največkrat vzrok, da se nam zgodi nesreča, saj nam neprestano povzroča motnje psihe ter s tem zmanjšuje pozornost in koncentracijo. Ironija pri vsem tem je, da nam potem ravno ta čelada rešuje glavo pred poškodbami.

Čelada Alpina RockyČelada pravilne in zdravilne oblike je otroška čelada Alpina, model Rocky, pri kateri je potrebno odstraniti sprednji vizir, ki je škodljive oblike. Čelada transformira zdravilni BIOenergiji B+B, nivoja B036 (9,4 % zdravilno)

Čelada neškodljive oblike je (bila) znamke Alpina, model Mythos, pri tem pa moramo odstraniti sprednji snemljivi vizir, ki je škodljive oblike. Vsekakor je najbolje, da pred nakupom čelade izmerimo BK transformacijo, saj obstaja verjetnost, da pri serijah naredijo kakšne (skoraj neopazne) popravke na obliki čelade, kar pa lahko vpliva, da čelada BK ni več v redu.

Predno uporabite čelado, jo prečistite po projektih od AP01 do AP33 in BIOtransfer. Za boljšo zaščito pred motnjami psihe in večjo pozornost ter koncentracijo priporočamo, da si pod čelado namestite še BIOkibernetski vložek za pod kapo oz. čelado, ki ga lahko naročite tukaj.


Kje roditi?

Zelo pomembno za vsako rojstvo je, da porod poteka v Alfa življenjskem žarku, saj se lahko takrat v telo vpiše bistveno bolšja duša kot sicer. Kaj se iz vidika SGBKD vidi pri takšnem porodu, si lahko preberete tukaj. Seznam urejenih porodnih sob, z aktiviranimi življenskimi žarki najdete tukaj.


Kje naročiti 8-kotne luči in izdelke iz lesa?

Osem kotna luč. Oblika predmetov BK pravilne oblike, je ena izmed najbolj pomembnih stvari. Če so predmeti BK škodljive oblike, sevajo škodljive BIOenergije in nam poškodujejo psiho in telo ter uničujejo celotna področja, kjer se ti predmeti nahajajo, velikost predmetov pa pri tem ni pomembna. Več o sevanju oblik predmetov si preberite tukaj.

Osemkotne glinene luči in izdelke iz lesa vam izdela Mizarstvo in lončarstvo 5. element. Izdelki so unikatni, zato lahko enaki izdelki sevajo različne BK nivoje ter BIOenergije. Izdelke izmerimo z novo slovensko merilno tehnologijo.


Kako do 8-kotnih količkov za označitev lokacije Alfa žarka?

Lesen osem kotni steber Že narejene 8-kotne količke boste najbrž težko dobili, (če jih slučajno kje zasledite, nam to sporočite) lahko pa kupite daljše stebre in jih sami narežete in ošpičite na željeno dolžino, priporočamo na cca. 25 cm. Za označitev Alfa žarkov v nobenem primeru ne smete uporabiti štiri kotnih ali valjastih količkov, saj so BK škodljive oblike in povzročajo, da se Alfa žarek hitreje troši, nekega dne pa se lahko tudi izklopi in preklopi v Beta smrtni žarek.

Osem kotne lesene stebre smo zasledili v dveh trgovinah:

Sami smo kupili stebre dolžine 2 m, premera 6 cm ter jih najprej prežagali na 50 cm dolge kose, ki smo jih nato na cirkularju, s pomočjo šablone, osem-kotno ošpičili z obeh strani ter šele nato razpolovili na 25 cm količke. Če bi jih razpolovili pred ošpičenjem, bi bilo samo špičenje na cirkularju dosti bolj nevarno, kot sicer.
Nasvet: če potrebujete nekaj daljših in tudi nekaj krajših količkov (odvisno od terena), potem nekaj že ošpičenih kosov ne prežagajte točno na polovici, da bi dobili 25 cm količke, temveč na 15 cm in 35 cm dolge količke oziroma na poljubno dolžino, odvisno od potrebe.

Da bi količki dlje časa zdržali v zemlji, jih je priporočljivo globinsko impregnirati, kar vam lahko storijo v podjetju Silvaprodukt, v proizvodnem obratu na Igu (Zabrv 116, 1292 Ig, tel.: 051 415 690). Količke jim je potrebno dostaviti v vrečah za krompir, da se ne porazgubijo v komori za impregniranje.


Kakšno kapo za dimnik postaviti?

Betonska osem kotna kapa za dimnik Zaključek oziroma kapa dimnika mora biti oblikovana tako, da seva zdravilne bioenergije. Betonsko osem kotno kapo smo našli preko oglasa na Bolhi. Kapa dimnika je lahko tudi sinusne oblike, zaključka na obeh straneh pa se morata končati obrnjena navzdol. Če sta zaključka obrnjena navzgor, je kapa škodljive oblike. Kapa dimnika ne sme biti kvadratne oblike, stožec, (odrezana) tri ali štiri kotna piramida.

Zelo pomembna je tudi oblika strešne kritine, ki mora generirati zdravilno BIOklimo čim višjega BK nivoja in BIOenergije, ki omogočajo regeneracijo telesa in psihe. Takšna kritina je model Sinfonie, znamke Creaton. Za lažje strehe je najbolj primerna kritina ISODOMUS, kovinska valovitka, malo deformirane sinusne oblike s poliuretansko podlogo.
Idealna strešna kritina je sinusne oblike in pravilno oblikovana površina kritine. Takoj, ko ima streha škodljivo oblikovano kritino, se generira BK kriminal in ljudje v taki zgradbi propadajo.

Problematični so tudi vsi snegolovi, ki so napačno oblikovani. Primer pravilno oblikovanega snegolova je opisan spodaj.


Kakšne snegolove postaviti na streho?

Vsi snegolovi, ki so narejeni v masovnih serijah, so žal napačno oblikovani in sevajo škodljive bioenergije ter škodljivo vplivajo na vse, ki se zadržujejo v stavbi, ki ima na strehi take snegolove. Spodaj je prikazan primer pravilno oblikovanega snegolova za strešnik Sinfonie, z linijskim 8-kotnim snegolovom izdelanem po naročilu.

8-kotni linijski snegolov
Strešna kritina z linijskimi snegolovi, ki povzroča zdravilno transformacijo

Na zgornji sliki vidimo streho prekrito z opečnatim strešnikom CREATON SINFONIE, ki zdravilno deluje na okolico. Na vrhu dimnika je vzidana betonska 8-kotna dimna kapa ter 8-kotni nastavek za zračnika. Kapa je lahko tudi sinusne oblike, zaključka na obeh straneh pa se morata končati obrnjena navzdol. OPOMBA: Takoj ko v ALFA življenjski žarek postavimo škodljivo oblikovan predmet, se ALFA žarek začne troši in nekega dne preklopi v BETA smrtni žarek.

8-kotni linijski snegolov

Varne strehe morajo biti pred zdrsom snega zavarovane s točkovnimi ali linijskimi snegolovi. Točkovni snegolovi so brez izjeme izredno problematični glede oblike, zato so se v tem primeru odločili za BIO fizikalno pravilno oblikovan 8-kotni linijski snegolov, ki je primeren za to opečno strešno kritino.

8-kotni linijski snegolov

Pravilne oblike strešnih nosilcev za linijske snegolove so izdelali in prašno pobarvali v podjetju Snegolovi Lotrič iz Železnikov. Material za spodnji del je pocinkana prašno barvana pločevina in za zgornji del odrezana po merah in privarjena 6 KOTNA železna palica (zgornji del strešnega nosilca je bil izdelan pri lokalnem obrtniku). Barvano je v barvah kritine tako, da se lepo ujame s celotno podobo.

Strešni nosilec za kritino Sinfonie
Nosilec linijskega snegolova ali 8-kotne lesene palice za strešnik SIMPHONY, je bil izdelan v podjetju Lotrič, Železniki

Med strešne nosilce je vstavljen 8-kotni leseni del (palice dolge 4 in 5 metrov), ki so zaščitene z vakuumsko-tlačno impregnacijo, ki je namenjena za les izpostavljen najtežjim vremenskim pogojem.

8-kotni linijski snegolov
8-kotni linijski snegolov

Linijske snegolove razporedimo v dve ali več vrst, odvisno od dolžine stranice strehe. V tem primeru so razporejeni v dve vrsti na vsaki strani strehe.

Opomba:

Posebej je potrebno poudariti, da so bili snegolovi narejeni v lastni režiji in da taka streha s tem izgubi garancijo proizvajalca kritine. Pri samem prekrivanju strehe je bilo ugotovljeno, da je potrebno pločevinast del strešnika za boljše prileganje malenkost popravit, sicer pa se je vse lepo ujemalo.

Streha za seboj še nima zime z veliko snega, bomo pa poročali, ko jo bo imela in kako se je snegolov obnesel.