Cepljenje proti Covid-19 z BK prečiščenim in oplemenitenim cepivom

Društvo S33 bo v četrtek, 10.02.2022, v Ljubljani, za člane društva organiziralo že šesto cepljenje z BioKibernetsko (BK) prečiščenim in oplemenitenim cepivom po metodi S-Alfa na BK urejeni lokaciji. Cepivo (Pfizer ali Moderna) bo vsak izbral po svoji želji. Tako BK obdelano cepivo nima nobenih škodljivih stranskih posledic na telo in psiho. Če se cepimo z BK neprečiščenim cepivom, smo podvrženi škodljivim posledicam za telo in psiho, v nekaterih primerih nastopi tudi smrt, kar se dogaja pri ljudeh z zelo slabo genetsko skladnostjo (GS) in slabo življenjsko filozofijo. Več o neustreznosti cepiv proti Covid-19 si lahko preberete v tem članku in da človeku misliti, pa četudi je le polovico tega, kar piše v članku resničnega. Da BK neobdelana cepiva niso ustrezna oziroma so zelo škodljiva, se vidi tudi iz BK merilnih podatkov za cepiva.

BK meritve cepiv

Kakšna je razlika med BK neprečiščenim in BK prečiščenim ter oplemenitenim cepivom po metodi S-Alfa, se vidi v BK meritvah, v tabeli GX33 za cepiva Pfizer, Astra Zeneca, Moderna in Janssen. Za neuke so vrednosti izražene tudi v odstotkih. Na novo so dodane zadnje BK meritve za cepivo Pfizer.

Reakcija na cepivo

Reakcije na cepivo so različne, kar pa ne pomeni, da je BK prečiščeno cepivo škodljivo, če telo neprijetno odreagira. Kakšna je reakcija posameznika na cepivo, je namreč odvisno od trenutnega biokibernetskega (BK) stanja posameznikovega biosistema, ki je med drugim odvisno od genetske skladnosti (GS), genetske skladnosti staršev (GSS), genetske skladnosti rodu (GSR), katero lahko izmerimo šele, ko je izvršen BIOtransfer (BT) rodu ter še od drugih BK BIOparametrov, ki jih povzroča marsikaj. Med drugim je odvisno kako živimo, kako razmišljamo, kakšno hrano in pijačo uživamo, vpliv religije, izbira politikov itd. Algoritmi so določeni za vsakega posameznika. Kdo se bolj brani je odvisno od GS, ali je lokacija kjer spimo, delamo in se večino časa zadržujemo BK urejena po metodi S-Alfa, koliko spoštujemo izsledke BIOtehnologije S-Alfa itd.

Odzivi cepljenih

Kaj vse lahko naredi S-Alfa, če je človek pravi, si lahko preberete v tej zgodbi. Kakšna je bila reakcija cepljene osebe z BK neprečiščenim cepivom in kakšna z BK prečiščenim, si lahko preberete tukaj. Kako se s SGBKD vidi cepljenje z BK neprečiščenim cepivom, si lahko preberete tukaj. Kakšni so bili ostali odzivi cepljenih, si lahko preberete tukaj.

Prijava na cepljenje

Poimenske prijave članov društva z navedbo cepiva, zbiramo do petka, 04. februarja 2022, do 20:00. Število mest je omejeno. Kdor še ni član društva, to lahko postane, vsi podatki so tukaj.

Edina rešitev za vse probleme našega časa je v novi "slovenski" biotehnologiji S-Alfa. Vabljeni, da se včlanite.