Slovenska Globalna BioKibernetska Diagnostika (SGBKD)

Slovenska Globalna BioKibernetska Diagnostika ali skrajšano SGBKD je "slovenska" metoda, definirana kot videnje delovanja višjih dimenzij in ki jo lahko uporablja vsak usposobljen zemljan, posebno ženska populacija, s katero se, ko zapremo oči, vidi barvni spekter, različne podobe in različne barvne strukture.

Ta metoda vizualizacije preko našega vidnega polja omogoča spremljanje kaj se dogaja okoli nas, vpliv na nas in dogajanja v nas samih, vse kar naredimo, vse kar napišemo in vse kar mislimo narediti, z vidika BIO fizike več dimenzionalnega prostora.

Je odlično sredstvo za BIO analizo posnetkov, za ugotavljanje kaj se na določenih lokacijah dogaja, kako potekajo športne prireditve, kakšen vpliv ima črna magija na ljudi in njihovo početje, kako ta fenomen izkoriščajo religije, posamezne države in posamezniki. Vidi se tudi, ko pomislimo na osebo ali posamezen organ telesa, kako je nasičen s škodljivimi BIOenergijami in BIOparaziti ter kako na telo deluje BIOterorizem, to je uporaba izjemno škodljive hrane, pijače, zdravil, kozmetike in drugega blaga, ki je v prodaji.

Temeljno naše obnašanje, ko uporabljamo to metodo je, da ne motimo samega sebe in s tem mehanizma videnja. Ne smemo si nič domišljati, potrebno je samo opazovati kaj se dogaja, kot da se nas nič ne tiče. Ta metoda bi ob pravilni uporabi prinesla pravo revolucijo na vsa področja človekovega delovanja, saj bi se razodela marsikatera skrita resnica.

Preberite si še:
07.04.2019 Slovenska Globalna BioKibernetska Diagnostika (SGBKD)