Sonce, 9.1.2020

Na seminarju iz BIOkibernetike, 9. januarja 2020, sem po dolgem času pogledala kako izgleda Sonce zdaj, ker je minilo že kar nekaj let od mojega zadnjega opazovanja, iz vidika SGBKD. BIOstatus Sonca se je potem še spreminjal, ampak jaz takrat nisem spremljala vseh faz do konca.

Sedaj, ko gledam Sonce, s pomočjo metode SGBKD, je videti popolnoma zlato, s tem da je notranjost (središče) Sonca močno zlate, prav žareče zlate barve oz. jekleno močne zlate barve. Del okoli tega središča je tudi zelo zlat, neprimerno bolj, kot je bilo Sonce videti pred leti, ko sem ga nazadnje pogledala. Zlata barva Sonca je bila takrat manj močna, celotno Sonce je bilo videti v precej svetlejše zlati barvi in tudi notranje središče v tem ni izstopalo, sploh ni bilo razlike, kakršna je videti zdaj.

Okoli Sonca je močno zlata meglica. Zelo močno zlate barve so sončni žarki, ki se širijo navzven. Ti sončni žarki so neprimerno bolj močno zlati, kot so bili videti pred leti.

Pomislila sem še na to, kakšen je sedaj vpliv Sonca na BIOsisteme na Zemlji (ljudi, živali, rastline), kakšno delovanje je videti ob stiku z živimi bitji. BK slika je podobna, kot že v enem izmed predhodnih opazovanj, pred leti. In sicer, da sončni žarki zdaj, ob stiku z BIOsistemi, ne povzročajo nobene škode več, gledano iz BK vidika. Nobene primešane črnine ni videti, le delujočo zlato barvo na BIOsisteme, ob stiku. Ta zlata barva je pa res mnogo močnejša – bolj močno zlata, kot je bila videti pred časom.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

V zvezi s tem si preberite še:

31.10.2014 BIOstatus Sonca
22.09.2014 BK sanacija Sonca
16.12.2013 BIOstatus Zemlje in Lune
03.11.2013 ALFA status planeta Zemlja in Lune