Maturantski izlet, otok Obonjan na Hrvaškem

Oseba X nam je, 9.7.2020 zvečer, ob vzdrževanju sistema S-Alfa, predlagala, da naj uporabnice SGBKD natančno opazujemo situacijo - BK dogajanje na otoku Obonjan. Tistega dne mi tega ni uspelo narediti, sem pa to pogledala ob naslednjem sporočilu 12.7.2020.

Otok Obonjan
Otok Obonjan
Otok Obonjan

Ob 9.21 uri je na otoku, bolj sredinsko spodnjem delu, malo bolj desno, glede na priloženo sliko, videti močan zlat steber, kot center Alfa žarka, okoli le-tega pa razširjen Alfa žarek in to precejšnjega premera, tako da je v bistvu celoten otok viden znotraj tega zlatega žarka, ki je tudi močno zlate barve.

Pomislim na BIOsisteme na otoku in pri vseh so okoli vidni zlati BK zaščitni ovoji, se pravi pri ljudeh in tudi živalih. Ogromno črnih pikic se iz področja otoka in iz BIOsistemov čisti – odstranjuje navzgor, proti zlatim kupolam – BK mehanizmu, ki je lociran malo višje zgoraj nad otokom. Ta prva zlata kupola oz. vpeta platforma (kot BIOšablona) je tako velika, da prekriva celoten otok, Alfa žarek je pa tako širokega premera, da je razpotegnjen čez cel otok in še malo čez, kateri je videti znotraj tega zlatega stebra, z ožjim pasom okoliškega morja vred.

Glede BIOsistemov je pa tako, da niso vsi vključeni v BK mehanizem – čiščenje, čeprav imajo vsi okoli zlate BK zaščitne ovoje. BK čiščenje deluje le pri enem delu BIOsistemov, ki se nahajajo na otoku. To BK čiščenje pa je, kot izgleda, najbolj povezano s škodljivimi korona virusi (oz. različicami), ki so na pohodu.

Potem je bilo na otoku videti še delovanje različnih svetlih barv, ki so v BK smislu delovale na sam otok, tudi na okolico oz. samo naravo, ozračje, delovanje je bilo vidno tudi v tleh, malo pod površjem in v morju, v ožjem pasu okoli otoka ter v morskem dnu. In pri BIOsistemih v vodi, predvsem je videti poudarek na mikroorganizmih, saj je videti ogromno majhnih zlatih ovojčkov okoli le-teh.

V nadaljevanju se je vrtinčila še zlata barva, v obliki ogromnega vrtinca na otoku in malo okoli otoka.

Ob 10.05 uri sem še enkrat pomislila na dogajanje na otoku, pa je bilo v povezavi s tem videti, da se je tam BK čistilo, videti je bilo delovanje zlate barve in izgledalo je, da se počasi vrši BT BIOparazitov – mikroorganizmov ipd., kajti črne pikice se dvigujejo po zlatem žarku navzgor.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.