Most Hongkong – Macao

28.10.2018

Zjutraj sem prejela obvestilo, da je oseba X pravkar pristala v Hongkongu in se bo z avtobusom vozila po 55 km dolgem mostu. S SGBKD pogledam situacijo glede BK atesta avtobusa in mosta, ki naj bi bila izvršena.

Most Hongkong-Macao

Najprej sem na hitro pomislila na most in pogledala. Po celotni dolžini mosta so videti svetlo zlati stebri, ki niso ravno visoki, v enakomernem razmaku, ampak izgledajo kot bi bili v nekem »pasivnem« stanju, nekaj v njih manjka. Malo višje nad mostom je videti še gost zlat oblak, ki se razprostira nad celotno dolžino mosta.

Takoj zatem grem vzdrževati domači Alfa žarek z metodami BK in vmes še pogledam situacijo in v nadaljevanju se je dogajalo:

Pogledam osebo X, ki sedi v avtobusu in se v njem pelje po mostu. Avtobus je videti v celoti zlat in v zlatem ovoju, zlata meglica je tudi znotraj avtobusa. Oseba X je ravno tako v zelo gostem in močnem zlatem ovoju in ima močno, prav žareče zlato povezavo navzgor in videti je še, da se znotraj zlatega ovoja, nekje v sredini ovoja, izmenjujoče prižigajo svetle bunkice. Izgleda, da medtem, ko se pelje, uporablja metode BK, in sicer v sodelovanju z drugo osebo. Kajti od nje gre še dodatna zlata povezava do ene lokacije v Sloveniji, na kateri je tudi videti, da se prižigajo žareče svetle bunkice, in sicer na širše svetli lokaciji. Ko se tako oseba X v busu premika naprej in prečka nakazane zlate stebre takrat le-ti »oživijo« oziroma zažarijo v vsej svoji polnosti, eden za drugim. Za avtobusom ostajajo lepo vidni aktivirani ALFA življenjski žarki, vsak je močno svetel in poteka navzdol in navzgor v neskončnost, vse skupaj pa se povezuje v kupole, ki so vidne zgoraj nad področjem.

Potem se vidi, da se je vse skupaj povezalo, zlata barva se je razširila čez celoten most in izgleda, da še tečejo neki postopki, saj se na področju vidijo različne barve, ki se izmenjujejo …

Na začetku opazovanja so bili vidni zlati stebri očitno le nakazani bodoči ALFA žarki, kot vnaprej pripravljen načrt točk, na katerih je Superinteligenca S-ALFA izvršila aktivacijo le-teh. Seveda takrat, ko so bili za to sproženi postopki s strani usposobljene(-ih) osebe.

Kasneje vidim, da je celoten most zlat, cesta je videti v močni zlati svetlobi, nad mostom pa je viden tunel iz zlate meglice.

Danes, 1. 11. 2018, sem ponovno pogledala situacijo, medtem ko sem vzdrževala domači Alfa življenjski žarek. Kompleten most, vse od temeljev naprej, je viden v močni zlati barvi, celoten most zaobjema zlata meglica in od te zlate meglice poteka zlata povezava navzgor do svetlobe višje zgoraj, do S-ALFA.

Pred tem je bilo vse skupaj videti črno, tudi škodljivo BIOkibernetsko transformacijo zaradi konstrukcijskih napak (gradnja nepravilnih oblik) iz vidika nove BIOtehnologije S-ALFA, zdaj pa močna zlata barva, zlata zaščita, ki je tam vidna, preprečuje škodljivo BIOkibernetsko transformacijo, kar pomeni, da se črnina od nepravilnih oblik ne razliva v okolico.

Situacija je sedaj videti tako. Kako bo v prihodnje, tega pa ne morem vedeti. To bo potrebno sproti ugotavljati z merilnim sistemom BIOtehnologije ali s pomočjo metode SGBKD. Alfa življenjske žarke je potrebno redno in ustrezno vzdrževati, tako da med vzdrževanjem statičnega Alfa ŽŽ ali SPA za osebno ali profesionalno uporabo, skladno s programskimi moduli za vzdrževanje in uporabo metod BIOtehnologije S-ALFA, postavimo še 33 BIO tarč na vse Alfa žarke ...

O pravilni gradnji objektov in infrastrukture na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.