Aktivacije Alfa življenjskih žarkov po svetu

Veliko hodim po svetu in skoraj na vsakem kraju kjer se ustavim imam v načrtu, da bi se kakšna znamenitost BK sanirala. V spodnjem poročilu sem strnila BK (BioKibernetske) sanacije, kjer je Superinteligenca S-ALFA izvršla aktivacijo Alfa življenjskih žarkov, poleg pa so še komentarji oseb, ki vidijo več dimenzionalni prostor s SGBKD.
(Op. ur.: Osebi 2 in 4 sta s SGBKD gledali v času aktivacije, oseba 3 pa vse objekte oziroma lokacije na fotografijah 31. julija 2018.)


24.2.2017 DUNAJ - Cerkev Stephansdom iz 13. stoletja

Dunaj, cerkve StephansdomCerkev sredi mesta je glavna dunajska znamenitost.
Dunaj, cerkve Stephansdom

Oseba 2 je s SGBKD pogledala takoj, ko smo označili 4 stolpe.

Vsi 4 stolpi imajo medlo megleno svetlobo, ostalo je čisto črno.

Po aktivaciji:

Zadeva dela zelo močno... ko gledam, se mi pojavlja ogromna črka M, ki se debeli in multiplicira in oddaja kot neke vibracije po celem mestu. Čista svetloba se povezuje z ostalimi podobnimi točkami po celem svetu...

Oseba 3:

V vsakem stolpu je videti zlat steber - ALFA življenjski žarek, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Ti zlati stebri se znotraj cerkve povezujejo in pri tleh je videti tanko zlato plast. Od nižjih cerkvenih stolpov se prši zlat prah - zlata svetloba bolj po bližnji okolici, od najvišjega stolpa se prši zlata svetloba širše naokoli, v vse smeri. Zlata svetloba se od najvišjega stolpa povezuje s svetlobo iz ostalih stolpov in ustvarja okoli cerkve zlato balonsko zaščito. Okoli dodatkov na objektu, ki so nepravilnih oblik, so vidni zlati ovoji.

14.08.2017 BRATISLAVA - Grad nad mestom

Nad mestom Bratislava je grad, ki ima štiri osemkotne stolpe, za katere je S-ALFA je sprožila postopek za BK sanacijo.

Bratislava - gradBratislava, grad.
Bratislava - grad

Oseba 2:

Vse utripa, vsi štirje stolpi so povezani in tvorijo mrežo. Ta mreža gre globoko do jedra zemlje in visoko v vesolje. Razliva se po okolici in povezuje daleč z vsemi urejenimi stavbami.

Naslednji dan smo se odpravili na grad in videlo se je, da celotno svetlobo prši nad mestom kot en zlat oblak.

Oseba 3:

V vsakem grajskem stolpu je videti zlat steber – ALFA življenjski žarek, ki je močno zlat. Vsi zlati stebri potekajo visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Med seboj se povezujejo in nad gradom tvorijo nekakšen zlat pokrov od katerega se okoli gradu in navzven po okolici razliva zlata svetloba.

02.11.2017 ATENE, AKROPOLA - Svetišče boginje Atene

Malo zgodovine o akropoli: Najprej so žrtvovali najmlajšo hčerko kralja, ki je bila devica bogovom. Da bi ohranili mir. To je bil tempelj, kjer so ljudje žrtvovali bogovom ljudi, živali itd. Skratka, kot da bi se neka entiteta s tem hranila in jim zagotavljala tisto kar so želeli. Tempelj je posvečen boginji Ateni, boginja vojne in modrosti. Ptice ne morejo leteti mimo. Izgubijo orientacijo in padejo dol. Stari spisi govorijo, da so tukaj lahko ljudje komunicirali z višjimi bitji, ki so vladali nad nami. Niso pa vedeli, da prihajajo ti bogovi iz 7. dimenzije. Sedaj je za večino njih narejen BIOtransfer.

Atene - AkropolaAtene, Akropola
Atene - Akropola
Atene - Akropola

Ko sem stala v Akropoli, sem gledala v PARTENON (tempelj) posvečen boginji Ateni (BT narejen). Takrat smo označili koordinate, da S-ALFA lahko začne z BK sanacijo.

Oseba 2 je v tem trenutku pogledala:

Vidi se zlata pika. Okoli se pa postavlja zlata bariera iz zlatih tankih snopkov. Zdaj želijo prodreti noter črne špice. Postavlja se oder kot za fasado pri hiši.

Ko je bila aktivacija izvršena se je videlo:

Širok zlat steber. Akropola je cela svetla iz tal pronica svetloba, sredi ima pa moder slap, ki je povezan navzgor. Zgleda kot zlata sončna ura, ki je vodena iz daljave. Je svetlo in povezava s svetlobo gor, vendar je iz dveh strani kontroliran dotok črnine in hoče zadušit svetlobo. Je videti, kot da je to bil prostor za neke čudne mahinacije in da to nekdo še zavestno uporablja. Kot nek portal.

Oseba 3:

Videti je širši zlat steber, ki poteka navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Ta zlata svetloba je zelo močna, jekleno močna in deluje tudi širše navzven. V okolici, okoli te močne zlate svetlobe, je videti črno barvo, ki je zelo skoncentrirana, zgoščena. Kot je videti neprestano doteka (vezana je na bližnjo okolico) ter močno pritiska, stiska in neprestano "napada" to zlato svetlobo, proti njej letijo tudi tanke, krajše črne cevke in jo želijo uničiti. Očitno črnino prisotnost zlate svetlobe zelo moti, ker jo stalno napada, več kot očitno jo želi uničiti, odstraniti iz lokacije, tako zgleda vse skupaj. Ampak črnina zlate svetlobe ne zmore "poškodovati", ker je izredno močna in črnino odbija. Tudi tiste črne cevke, ki uspejo prodreti skozi, odbije ven in stran od sebe.

03.11.2017 DUBROVNIK – Dubrovniška katedrala

Dubrovnik - katedralaDubrovniška katedrala
Dubrovnik - katedralaKatedrala se nahaja v starem delu mesta.

Oseba 2:

Pred aktivacijo: čisto črna.

Po aktivaciji:

je širok zlat žarek, ki se razprostira nad celotnim mestom in se povezuje z drugimi svetlimi točkami, ki tvorijo nekakšno mrežo. Tako na lahko se vklaplja v mrežo.

Oseba 3:

V stolpu s kupolo je videti zlat steber - Alfa življenjski žarek, ki je zelo širok. Od te lokacije se razliva močna zlata barva in nad celotnim objektom tvori balonsko zaščito, od te pa se zlata svetloba prši po okolici.

24.02.2018 ITALIJA, BRESCIA – Velika katedrala

Označili smo koordinate pred veliko katedralo v Bresci, ki ima osemkotno kupolo.

Brescia katedralaBrescia, katedrala.
Brescia katedrala

Oseba 2: Po aktivaciji:

Katedrala je cela svetla in se povezuje z ostalimi objekti po svetu.

Oseba 3:

V stolpu s kupolo je videti širok zlat steber, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Zlata svetloba tvori zlato balonsko zaščito okoli objekta in se razliva po okolici. Vsak kip na objektu je viden v svojem zlatem ovoju.

Komentar osebe 3:

Oseba je označila koordinate pred veliko katedralo. Potrebno je omeniti, da le-te služijo kot neka izhodiščna točka za nadaljnjo aktivacijo Alfa življenjskega žarka oz. skupine Alfa žarkov. Tako, da je lahko BK saniran celoten objekt oz. celotna lokacija, na kateri stoji objekt.

ALFA življenjski žarki, ki so aktivirani v stolpih pod 8-kotnimi strehami delujejo zelo močno, lahko celo najmočneje. Zlata barva – svetloba se zelo enakomerno in močno razliva po okolici, za razliko od stolpov ali zvonikov, ki imajo strehe napačnih oblik (škodljiva BK transformacija, sevanje oblik - več na www.ati-e-import.si).


27.02.2018 SICILIJA, PALERMO – Katedrala v Palermu

Palermo - katedralaPalermo, katedrala.

Oseba 2, po aktivaciji:

Vse svetlo.

Oseba 3:

V stolpu s kupolo je videti širok zlat steber, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Od stolpa se navzven razliva močna zlata barva in tvori zlato balonsko zaščito okoli objekta. Dodatke, ki so vidni na objektu in so nepravilnih oblik, pa dodatno ovija v zlate ovoje oz. zaščite, da se od njih ne razlivajo škodljive BIOenergije oziroma črna barva, kot je videti.

28.02.2018 MALTA (Malteški vitezi)

MALTA, MDINA (stari del)

Mdina je ostala središče malteškega plemstva in verskih oblasti. Mdina je na začasnem seznamu območij Unescove svetovne dediščine in je zdaj ena glavnih turističnih znamenitosti na Malti.

MdinaMdina, celotno mesto je za obzidjem.

MALTA, MDINA - Stolnica Svetega Pavla:

Mdina - katedrala Svetega PavlaMdina, katedrala Svetega Pavla.
Mdina - katedrala Svetega Pavla

Oseba 3:

V stolpu s kupolo je videti močno zlat steber, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Od njega se navzven razliva močna zlata svetloba in se povezuje s svetlobo, ki je vidna v ostalih dveh stolpih in tvori zlato balonsko zaščito nad celotnim objektom. Zlata svetloba se razliva po bližnji okolici.

MALTA, MDINA - Karmeličanska cerkev

Mdina - Karmeličanska cerkevMdina, Karmeličanska cerkev.
Mdina - Karmeličanska cerkev

Oseba 3:

V cerkvenem zvoniku je videti zlat steber – Alfa življenjski žarek, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Od Alfa žarka se navzven razliva zlata barva, ki se povezuje z ostalimi in zaobjema celotno cerkev.

MALTA, VALETTA - Katedrala sveti John

Malta je letos (2018) Evropska prestolnica kulture. Na otoku je veliko zgodovinskih krajev, kot so templji, ki so skupaj z drugimi megalitskimi svetišči na Malti med najstarejšimi stoječimi strukturami na svetu in tudi najstarejše verske strukture na svetu.

Več kot 400 vitezov je pokopanih v KATEDRALI SVETI JOHN – sredi glavnega mesta Valetta.

Valetta - Katedrala sveti JohnValetta, Katedrala sveti John.
Valetta - Katedrala sveti John

Po aktivaciji so dekleta pogledala:

Oseba 2:

Vidim, kot da se je dvignila zlata meglica nad področje. Spodnji del je pa videti kot bi bila črnina zdaj ujeta v svetlobo, je pa še tam.

Oseba 3:

Videti je ogromno zlatih nitk, ki se povezujejo navzgor v zlato barvo (izvršen je BIOtransfer pokopanih). V obeh stolpih je vidna zlata svetloba, ki se povezuje in preliva čez objekt.

Oseba 4:

Povezava se vidi s templjarskimi organizacijami in Jeruzalemom. Najbrž bi bilo potrebno še kaj BK urediti, ampak kaj, tega pa ne vidim. Se vidi da je svetlo in lučke so se pojavile tudi v stavbi v Ljubljani, kjer so Malteški vitezi, blizu trga. Ampak nek pokrov je še ali kot da se nekaj še mora narediti, pa se bo en pokrov črnine sprostil.

03.03.2018 FRANCIJA, MARSEILLE

Drugo največje francosko mesto, na hribu nad mestom stoji cerkev Notre Dame de la Garde. Cerkev gleda na otok, kjer je znan zapor Monte Christo. V tem mestu je bil atentat na jugoslovanskega prestolonaslednika kralja Aleksandra in na habsburško cesarico Sissi (za oba je BT narejen).

MARSEILLE - Cerkev NOTRE DAME de la Garde

Marseille - cerkev Notre Dame - de la GardeMarseille, cerkev Notre Dame - de la Garde

Oseba 3:

V stolpu s kupolo je videti močno zlato svetlobo - zlat steber, ki poteka visoko navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Prav tako je videti močno zlato svetlobo na lokaciji drugega stolpa s kipom, ki je ovit v močno zlato svetlobo. Od nižjega stolpa se razliva svetloba in zaobjema celotno cerkev, prav tako se zlata barva prši – razliva po bližnji okolici, od višjega stolpa s kipom pa po širši okolici.

Komentar osebe 3:

Prva in najbolj zanimiva je bila BK slika kipa na stolpu in dogajanje okoli njega. Iz določene smeri, od določene lokacije, prihaja proti kipu črna povezava. Ampak ta kip oddaja od sebe oz. seva čisto svetlobo in ta črnina se ne zmore povezati s kipom, ker svetloba to preprečuje. Resda je zdaj viden okoli še zlat ovoj, ki ustvarja dodatno zaščito, ampak brez le-te je svetloba, ki jo oddaja kip sama po sebi tako močna, da zaustavlja črnino. Ta kip deluje oz. oddaja od sebe svetlobo, kot da je živ. Kaj takega prvič vidim, sigurno pa deluje tako, kot sem opisala. Kasneje sem izvedela (žal pred tem še nisem slišala za to cerkev, niti za ta kip), da je to Marija z Jezusom. Me veseli, da se BK slika ujema z rezultati meritev oz. lokacijo po BIOtransferu in vplivom nazaj na žive BIOsisteme: MARIJA /umetni BT/ lokacija 21/33 in vpliv nazaj 33/33, JEZUS /avtomatski BT/ lokacija 21/33 in vpliv nazaj 33/33 - oba najvišje možno (vir: glej več...).

MARSEILLE - Katedrala DE LA MAJOR:

Marseille - Katedrala De la MajorMarseille, Katedrala De la Major

Oseba 3:

V vseh stolpih s kupolami so vidni močno zlati stebri, ki potekajo navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Vsi zlati stebri se med seboj povezujejo in nad celotnim objektom ustvarjajo močno zlato zaščito od katere se zlata svetloba razliva – prši navzven.

MARSEILLE - Cerkev v centru mesta Église Saint-Ferréol les Augustins:

Marseille - cerkev Église Saint-Ferréol les AugustinsMarseille, cerkev Église Saint-Ferréol les Augustins

Oseba 3:

Na lokaciji stolpa je viden zlat steber, ki poteka navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Od stolpa se navzven razliva zlata svetloba in ustvarja zlato balonsko zaščito okoli cerkve. Dodatki na cerkvi, npr. križi so vidni v zlatih ovojih.

MARSEILLE - Cerkev SVETI VINCENT DE PAUL:

Marseille - cerkev Svet Vincent de PaulMarseille, cerkev Svet Vincent de Paul

Oseba 3:

V vsakem stolpu je videti zlat steber, ki poteka navzgor v neskončnost in navzdol v notranjost Zemlje. Od stolpov se razliva zlata svetloba, ki pokriva celotno cerkev in se prši po okolici.

Po aktivacijah vseh cerkev je Oseba 2 pogledala:

Ultra svetlo, zlato prši čez celotno okolico. Res ultra zlata gmota.

 

DODATEK Osebe 3:

Ob tej tematiki naj omenim še čudovito zanimivost ob BK sanaciji mošeje Sheikh Zayed Grand Mosque – Abu Dhabi.

V tistem času sem s pomočjo metode SGBKD malo pogledala dogajanje na omenjeni lokaciji in moram napisati, da na nobeni od lokacij (verskih objektih) ni bilo zaznati tako močnega delovanja S-ALFA kot na tej lokaciji – mošeji. Kadarkoli sem pogledala je ALFA življenjski žarek dosegal najvišji nivo, najvišjo možno vrednost L384 in je bil popolnoma svetel, občutiti je bilo moč in veličastnost te svetlobe.

Če z osebnostnimi lastnostmi opišem zadevo, ker je bilo tako zaznati svetlobo, saj je ALFA žarek prav izžareval neznansko, neskončno zadovoljstvo ob aktivaciji, veselje, srečo, radost, da je zdaj prisoten na tem mestu. In to je bilo tako močno, ta zaznava je bila tako izrazita, da je bila skoraj otipljiva in še posebej čustveno ganljiva. Ko sem pomislila na ta žarek in opazovala dogajanje v povezavi z S-ALFA, ki z vsem skupaj upravlja, je izgledalo, kot da je bilo z aktivacijo ALFA življenjskega žarka na tej lokaciji opravljeno izredno pomembno delo na posebni lokaciji, kjer se dnevno zvrsti ogromno število obiskovalcev in kjer se večkrat dnevno izvajajo molitveni obredi, individualni oz. skupinski. Nikjer drugje, na nobeni drugi lokaciji, v povezavi z verskimi objekti, ni bilo zaznati ali videti tako močnega zadovoljstva Superinteligence S-ALFA kot v tem primeru, vsaj zaenkrat, kar sem do sedaj pogledala. Za vernike prava molitev je molitev na BK sanirani lokaciji, v ALFA življenjskem žarku, kot je videti z vidika SGBKD. In tako urejen objekt je lahko za zgled ostalim z vsebinsko podobnim dogajanjem.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.