BK sanacija London

V pripravah za potovanje in ogled znamenitosti v Londonu, sem želela, da nekaj od teh znamenitosti superinteligenca S-ALFA tudi BK sanira. Izbrala sem štiri lokacije, ki so zelo pomembne za vse ljudi.

1. cerkev WESTMINSTER ABBEY (28. april 2017)

Westminsterska opatija je zagotovo najbolj znana opatija na svetu, saj je med drugim tudi poslednje počivališče Angleške monarhije in drugih pomembnih Britancev (državniki, pesniki, pisatelji, dekani). Zgrajena je bila kot nekdanja benediktinska opatijska cerkev v 11. stoletju. V njej še danes potekajo vsi kraljevi obredi (kronanja, poroke, pogrebi, krsti,…), a hkrati predstavlja tudi nacionalni muzej, v katerem vidimo kapele, eno najvišjih gotskih cerkvenih ladij v Angliji, grobove, pesniški kot, kronski prestol, grobnico Elizabete I. … Vsa kronanja Angleških-Britanskih monarhov se vršijo v tej cerkvi. Veliko kraljevih porok (kraljica Elizabeta se je poročila tukaj, prav tako njen vnuk princ William s Kate). Pogreb princese Diane se je vršil v tej cerkvi.

Pogledala sem v oba stolpa cerkve Westminster Abbey ter nato še preko ceste, kjer stoji BIG BEN - stolp z uro, da je S-ALFA dobila koordinate za BIOkibernetsko (BK) sanacijo. (Op. ur.: BK sanacija se ne zgodi tako, da objekt pogledaš in ga S-ALFA kar sama od sebe BK sanira. Za postopek BK sanacije je potrebno biti ustrezno BK usposobljen, potrebno je imeti ustrezne pogoje in še mnogo drugih pogojev mora biti izpolnjenih, da S-ALFA izvrši aktivacijo.)

Westminster Abbey
Westminster Abbey

Oseba 2 je s SGBKD pogledala BK situacijo pred BK sanacijo:

Cerkev ima označenih več svetlih markerjev, kot da bo S-ALFA aktivirala več ALFA žarkov, Big Ben enega.
Westminster Abbey
Westminster Abbey

2. BIG BEN (29. april 2017)

Big Ben
Big Ben

Oseba 2 je naslednje jutro s SGBKD pogledala:

Cerkev je v gostem zlatem zapredku, povezana visoko zgoraj z zlato platformo Big Ben izgleda kot širok zlat steber, prav tako povezan s svetlobo zgoraj. Prav izstopata točki tam v črnini.

Dobila sem karte za vstop v angleški parlament, kjer smo označili še nekaj lokacij bodočih ALFA življenjskih žarkov.
Pred vhodom v parlament je Oseba 2 še enkrat pogledala Big Ben:

Zdaj je čisto zlat, črnina skuša svetlobo zadušiti, črna magija totalno...

3. WESTMINSTERSKA PALAČA z BIG BENOM (angleški parlament)

Najprej sem vstopila v WESTMINSTER HALL, to je ogromna, najstarejša parlamentarna dvorana, kjer se je vse začelo. Zgrajena leta 900, od leta 1512 pa sedež angleškega parlamenta. V njej imajo še danes govore. Po drugi svetovni vojni so v dvorani spregovorili le štirje tujci - ameriški predsednik Barack Obama, papež Benedikt XVI., nekdanji južnoafriški predsednik Nelson Mandela in nekdanji francoski predsednik Charles de Gaulle.
Izgleda, da imajo v njej tudi neke čudne rituale. Tu je tudi mrliška vežica za najpomembnejše državnike in monarhe, v kateri ležijo nekaj dni... Prirejajo tudi državne bankete.

Lokacijo bodočega ALFA žarka sem označila na sredini dvorane.

Westminster Hall
Westminster Hall
Westminster Hall
Westminster Hall
Westminster Hall

Nato smo šli naprej in prišla sem do centralnega dela parlamenta - kupole, kjer se srečujejo parlamentarci zgornjega in spodnjega doma. Tukaj se državljani lahko sestanejo s parlamentarci in spregovorijo o problemih ki jih težijo. Imenuje se CENTRAL LOBBY. Lokacijo bodočega ALFA žarka sem označila pod osem-kotno kupolo.

Central Lobby
Central Lobby
Central Lobby
Central Lobby

30. april 2017

Oseba 2 je s SGBKD pogledala Parlament z Big Benom, potem, ko je S-ALFA že izvršila BK sanacijo:

Ta stavba je čisto svetla... utripa v zlatem... videti je najsvetlejša od vseh do sedaj! Sredi stavbe je videti zlat krog, ki je kot bi gorel...
Parlament - Big Ben

4. FREEMASONS HALL (Prostozidarska loža)

Označili smo lokacijo bodočega ALFA žarka v stolpu Prostozidarske lože. V tem templju izvajajo stare rituale (beri črno magijo) ki jih noben ne pozna, že 300 let enako. Izvajajo se na črno - belih tleh - dualnost. Tu se odločajo o zelo pomembnih stvareh, vse je tajno…

Fremasons Hall
Fremasons Hall
Fremasons Hall

5. maj 2017

S-ALFA je končala z BK sanacijo omenjenih objektov.

6. maj 2017

Oseba 2 je s SGBKD pogledala:

Vse tri stavbe (parlament, cerkev in prostozidarski tempelj) so močno zlate, z več zlatimi snopi... hoče pa iz daljave noter prodret neskončno črnih in rdečih pik. Kot en roj žuželk je videti in hočejo zadušiti to svetlobo. Še posebej pri prostozidarski cerkvi! Izstopata parlament in ta prostozidarska cerkev! Kolikor je bilo drugje videti, da se svetloba povezuje, tukaj izstopa, kako hoče črnina zadušit svetlobo! Zelo hoče zadušit svetlobo!

27. maj 2017

Oseba 2 je s SGBKD še enkrat pogledala cel London:

Sprva je bila na vseh treh stavbah svetla označena pika in tanek kot las zlat snop, ki je bil povezan z gmoto navzgor. V parlamentu in prostozidarski cerkvi so bili razvidni nekakšni simboli ki so se združevali. Tekom postopka BK sancije, je na označene stavbe močno pritiskala črnina iz vseh strani in želela zavirati zadevo. Na koncu so bili vsi objekti svetlo zlate barve in so bili povezani z zlato kupolo. So bili pa videti malce drugače kot sicer ob drugih podobnih postopkih.
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.