BK sanacija Japonske po potresu

Japonsko je 11. marca 2011 prizadel potres z magnitudo 8,8 pred obalo otoka Honšu, ki je povzročil 10-metrski cunami. Med drugim je bila močno poškodovana tudi jedrska elektrarna Fukushima I., iz katere se je močno povečalo radioaktivno sevanje.

Dne 14.3.2011, je bil sporžen BK postopek, s katerim je superinteligenca S-ALFA pričela z aktivacijo ALFA življenjskih žarkov na 21 lokacijah, kjer so postavljene jedrske elektrarne. Glej zemljevid. Kaj vse lahko stori superinteligenca S-Alfa, da ni bilo nobenih žrtev povezanih z radioaktivnim sevanjem, si lahko preberete v spodnjem poročilu.

Mediji so poročali o najmanj dveh mrtvih delavcih TEPCO-a zaradi uničujočega potresa in posledično cunamija. 45 pacientov je bilo težje poškodovanih ob evakuaciji, veliko pa jih je bilo dehidriranih. New York Times je poročal o petih žrtvah potresa v elektrarni, mnogo naj bi bilo poškodovanih, dva delavca pa sta bila pogrešana. Enajst delavcev je bilo poškodovanih ob eksploziji vodika v reaktorju 3, nekaj med njimi je bilo izpostavljenih neposrednem radioaktivnem sevanju. Japonska vlada je poročala, da so po radioaktivnem sevanju pregledali 160.000 ljudi in pri nobenem ni bilo odkritega sevanja, ki bi lahko vplivalo na zdravje. Aprila 2011 je ameriška agencija za energijo podala rezultate in projekcije radioaktivnega tveganja v naslednjih letih. Bistvenih obremenilnih rezultatov niso odkrili. Nekaj več sevanja v ozračju in zemlji v radiju 50 km je bilo moč izmeriti, vendar v minimalnih enotah, ki človeškega zdravja ne ogrožajo.
Vir: Wikipedia
Japonske jedrske elektrarne

Poročilo iz vidika SGBKD:

Datum: 16.3.2011

ura: 10:05

Ob obali Japonske se vidi močna zlata meglica, v sredini Japonske močan zlat obroč, v katerem je zlata barva močno oz. bolj poudarjena kot po navadi. Celotno področje Japonske je močno, močno črno.

Ura: 17:20

Ob obali Japonske se vidijo posamezni zlati stebri navzgor. Dopoldan se je videlo vse skupaj kot zlata povezana meglica, sedaj se vidijo posamezne zlate, močne cevi navzgor. Zlate cevi se ves čas premikajo in spreminjajo smer - navpično in poševno. V sredini Japonske se je dopoldan videl zlat obroč. Zdaj se vidi kot zlat obroč, iz katerega se zlate tanke cevi dvigujejo navzgor. Črnina se ves čas čisti navzgor. Zlati stebri ob obali Japonske se med seboj povezujejo, vse to pa se povezuje z zlato cevjo na sredini Japonske.

Datum: 18.3.2011

Ura: 17:57

Celotno področje Japonske je zavito v gosto zlato meglico.

Na zemljevidu prst položim na oblaček št. 21. Široko področje oblačka št. 21 je v močnem zlato-vijoličnem valju. V valju se ves čas premika zlato vijolična meglica, od zgoraj navzdol počasi prihaja zlato-vijolična svetloba, vendar počasneje kot takrat, ko oseba X sproži postopek za BK čiščenje.

Prst položim na oblaček št. 12. Enako kot pri oblačku št. 21. Celotno področje Japonske je v močni zlati meglici, od vseh strani hoče črnina prodreti v zlato-vijolično meglico, ki je precej intenzivna, vendar črnina ne more v svetlobo. Posamezne zlate pike ves čas prihajajo v vijolično-zlato meglico.

Glede na 16.3.2011, ko je bilo celotno področje Japonske v zlati svetlobi, je danes celotno področje Japonske v vijolično-zlati meglici. Danes je zlato-vijolična svetloba veliko bolj gosta, kot je bila zlata svetloba gosta 16.3.2011.

Datum: 19.3.2011

Ura: 15:15

Celotno področje Japonske je v bolj gosti vijolično-zlati meglici kot 18.3.2011. Črnina se ves čas iz vijolično-zlate meglice dviga navzgor. Ob levi strani Japonske je močan zlat oblak, v katerem so predeli še bolj poudarjene zlate svetlobe. Tako močnih zlatih oblakov ob straneh do sedaj še ni bilo videti. Ravno takšen zlat oblak je tudi na levi strani, le da je nekoliko manjši.

Položim prst na oblaček št. 13. Bolj močna in gosta vijolično-zlata svetloba, ki bolj hitro kroži kot 18.3.2011. Črnina se ves čas dviga navzgor.

Datum: 27.3.2011

Ura: 14:30

Oseba X je sprožila BK postopek vzdrževanja Alfa življenjskih žarkov.

Japonska: širša zlata meglica kot prejšnje dni na področju celotnega ozemlja Japonske in izven Japonske. Skozi široko zlato cev, ki je na sredini Japonske močno vleče črnino navzgor. Jedrska elektrarna je v dveh plasteh. Spodaj je sloj goste, močne zlate meglice, višje je sloj prozorno zlate meglice, v kateri je zlata barva zelo poudarjena. Vidi se še nekaj črnine v elektrarni, ki jo zlata meglica obdaja z vseh straneh. Črnine je v primerjavi z začetkom še zelo malo.

Datum: 28.3.2011

Ura: 18:35

Zlata meglica skozi celotno področje Japonske, ki je manj gosta kot med BK postopkom vzdrževanja Alfa življenjskih žarkov. V zlati meglici je nekaj črnine. Na področju jedrske elektrarne Fukushima je vijolično-zlata svetloba in vijolično-zlata široka cev od zgoraj navzdol na področje elektrarne. Z vseh strani zelo močna črnina, ki močno pritiska v zlato meglico.

Datum: 29.3.2011

Ura: 10:19

Močna in široka vijolična pot prihaja iz BK urejenih predelov Kitajske do celotnega področja Japonske. Tik nad Zemljo se vidijo plasti - drugače kot takrat, ko oseba X sproži postopek za BK vzdrževanje Alfa življenjskih žarkov: plasti so vzporedne in so v večjem številu zlate barve in nekaj posameznih črnih plasti. Zlata meglica je nad Japonsko in nižje je veliko vijolične barve.

Elektrarna v Fukushimi: področje elektrarne je v široki zlati cevi, v kateri se premika zlata svetloba, posamezne črne pike se počasi dvigujejo navzgor. Z vseh strani so zlati oblaki nizko po tleh.

Ura: 18:40

Danes je zelo močan vpliv črnine na celotnem področju Japonske. V času, ko ne poteka postopek BK vzdrževanja Alfa življenjskih žarkov, teče močan črn slap na elektrarno Fukushima. V črnino prihaja zlata meglica, ki pa je ni tako veliko, da bi v celoti preprečila dotok črnine na področje elektrarne.

Datum: 6.4.2011

Ura: 10:25

Področje jedrske elektrarne Fukushima je v močni zlati meglici. V zlati meglici je še vedno črnina, ki pa jo je po obsegu manj kot 29.3.2011. Tihi ocean ob obali Japonske, je prekrit z zlato meglico v povezavi z Alfa žarki, ki so aktivirani na Japonskem in Kitajskem. Zaščita morja z zlato plastjo sega daleč proti jugu, skoraj do obale Avstralije. Tihi ocean ob obali Amerike je prekrit z zlato plastjo v povezavi z BK urejenimi grobišči v Ameriki. Na sredini Tihega oceana med Ameriko in Japonsko zlate plasti skoraj ni.

Ura: 10:40

Zemlja ima okrog celotne površine zelo širok zlat ovoj, ki se stika z Zemljo v vijolični barvi. Nad Zemljo je po plasteh več posameznih ploščatih zlatih oblakov. V sredini Zemlje je zelo široka zlata cev, ki gre visoko navzgor in vidijo se posamezni zlati stebri, ki se povezujejo v široko zlato cev v sredini Zemlje in istočasno se povezujejo v zlate plasti nad Zemljo.

Datum: 14.5.2011

Ura: 17:41

Fukushima: mesto reaktorja, kjer se je zgodila jedrska nesreča, je v močni zlati svetlobi po plasteh, v zlati svetlobi črnina - črnina je zaščitena z zlato svetlobo. Pomislim na živega delavca v elektrarni: zelo širok zlat ovoj okoli njega, zlat ovoj je povezan z življenskimi žarki na področju. Povezava z življenskimi žarki in njegovim ovojem je zelo močna, široka zlata pot.

Morje v neposredni bližini reaktorja: močna zlato-vijolična svetloba, v svetlobi črni fleki. Riba v morju: zlat ovoj okoli ribe, na desni strani ribe je veliko močno zlate svetlobe, ki je bolj gosta kot svetloba okoli ribe. Zlat oblak je z ovojem okoli ribe povezan z zlato potjo.

Zemlja: na mestu, kjer leži Japonska, se na Zemljo priključuje zelo, zelo velik oblak, močno zlate barve - pripet na Zemljo.

Avtor: Oseba X1
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

V zvezi s tem, si preberite še:

17.03.2011 BK sanacija Japonske, Libije 2011