Rudnik v Čilu - BIOkibernetska sanacija in potek reševanja rudarjev

S-ALFA je 28.8.2010 sprožila postopek za BIOkibernetsko sanacijo rudnika v Čilu, v katerem je 33 delavcev in ne morejo iz rudnika zaradi zasutja rova. Več ...

Poročilo iz vidika SGBKD:

Datum: 31.8.2010, S-ALFA je sprožila postopek za BK čiščenje

Nad zrušenim rudnikom se je pojavila ogromna zlata gmota. V jami pod zemljo se je locirala zlata pika, nato pa se je vzpostavila tanka zlata povezava do kupole. Nit je postajala vse bolj izrazita in močna, nato se je pojavilo več zlatih balončkov, ki je obdal vsako silhueto posebej. Celotna lokacija se je razsvetlila in po cevi navzgor so pospešeno prehajali temni madeži, vse naokoli je zevala gosta črnina, ki je skušala zajeziti dotok svetlobe. Nekatere silhuete na lokaciji dogajanja so bile že močno prežete s črnino, vendar so se skozi postopek izrazito svetlile do vijolične barve. Ob koncu postopka se je kupola malce oddaljila, na lokaciji pa se je videla svetla ploskev v obliki osem-kotnika. Okoli vsakega rudarja posebej je bila svetla vlečka, različne gostote.


Datum: 13.10.2010, Potek reševanja rudarjev

Nad območjem, kjer se je nahaja rudnik, je bila razvidna velikanska zlata žgoča kupola. Iz gmote so bile do vsakega rudarja posebej, speljane zlate niti, ki so dodatno dovajale svetlo vsebino v zlat ovoj okoli posameznikov. Obenem se je osvetljevalo celotno področje pod zemljo, kjer so bili ujeti rudarji. Po zlatih nitih, se je hkrati do ujetih rudarjev z enormno hitrostjo spuščalo več vzorcev in barv. Stvari so se odvijale v obe smeri istočasno, skoraj nerazločljivo. Pri odprtini je bil formiran zlat zamašek, ki je preprečeval, da bi črnina, ki je pritiskala od množic iz bližine in daljav, prišla v stik z rudarji. Prav tako se je okoli naprave, ki je rudarje enega za drugim vlekla iz jame, naredil zlat ovoj. Ob stiku slehernega rudarja z domačimi, je bilo videti kot zbrana črnina, ki se je vrtinčila po okolici in ogromen pritisk na ovoj okoli rudarja, vendar neuspešno. Pri vseh rešenih je bila zadeva več ali manj podobna. Rudarji so bili tudi fizično videti zelo zdravi in spočiti, tako da je že iz tega razvidno da gre za zadeve, ki bi jih lahko enačili s čudežem. Vendar pa je zadeva zdaj jasna in vsem dostopna, samo lotiti se je potrebno.

Avtor: Oseba 2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.