Ženski veleslalom za SP, Kronplatz 26.1.2021

S SGBKD sem pogledala finale ženskega veleslaloma za svetovni pokal, iz Kronplatza (Južna Tirolska).

Predno sem pričela z vzdrževanjem sistema S-Alfa na domačem Alfa žarku, sem na informativnem portalu rtvslo.si prebrala, da se je ob 10.30 uri pričela veleslalomska tekma. Tako, da sem na začetku vzdrževanja na kratko, za nekaj minut, pomislila na BK dogajanje na tej tekmi.

Ob 10.53 uri sem pomislila na prizorišče, kjer se odvija tekmovanje. Na sporedu je bila torej 1. vožnja.

Celotna smučarska proga je vidna v zlati barvi, nad njo je zlata BK balonska zaščita, v obliki zlatega tunela, ki je viden od starta do cilja.

Postavljena vratca na progi so ovita v zlate ovoje.

Smučarke imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje in od njih potekajo zlate povezave navzgor.

Višje zgoraj nad lokacijo, kjer poteka tekma, je videti postavitev BK mehanizma z zlatimi kupolami vred, ki se nadaljujejo navzgor. BK mehanizem je povezan preko zlate cevi s spodnjo zlato tunelsko zaščito.

Ko sem kasneje med vzdrževanjem, še dvakrat za trenutek pomislila na tekmo je bilo videti tik nad prvo, osnovno zlato kupolo, močno zlat oblak. In tudi to, da so ovoji okoli BIOsistemov tekmovalk dvojni, notranji v različnih zlatih odtenkih, zunanji pa so močneje zlati.

2. vožnja se je pričela ob 13.30 uri in s SGBKD sem pogledala dogajanje tudi v tem delu tekme.

S tem opazovanjem sem začela ob 14.01 uri. Zgoraj je vidna zlata kupola.

Po celotni dolžini smučarske proge je bilo najprej videti, zgoraj tik nad zlato balonsko zaščito, razporejene take mini kupole z vpetimi BK mehanizmi spodaj, ki so se povezovale z zgornjo veliko zlato kupolo, prav tako z vpetim BK mehanizmom. Ta zlata kupola, ki je vidna zgoraj nad prizoriščem je tako velika (ali tako visoko), da prekriva celotno prizorišče športnega dogodka.

Potem, ko sem pogledala naprej, je bilo na točkah, kjer je videti te mini kupole, po celotni dolžini proge, videti zlate žarke, razporejene v enakomernem razmaku, ki se povezujejo navzgor v veliko zlato kupolo (BK mehanizem). Ti zlati žarki so videti precej razširjenega premera, tako da prekrivajo celotno smučarsko progo, ki je vidna v zlati barvi. Na progi je videti tudi izrisano, močno zlato poudarjeno smučino. Se pa vidi, da tekmovalke ne vozijo popolnoma po njej, malo odvozijo tudi po črni, ki se prikazuje ob straneh te zlate.

Na startnem mestu je videti zlato balonsko zaščito, nad smučarsko progo pa je ta zlata balonska zaščita videti v obliki zlatega tunela, vse do ciljne arene. Osebe na mestu starta so v zlatih ovojih. Zlata tunelska zaščita, ki je nad progo, ščiti smučarke pred črnino (škodljivimi BIOenergijami in BIOparaziti), ki prihaja iz vseh koncev, od vseh BIOsistemov, ki spremljajo tekmo in črnina močno pritiska na ta zlat ovoj. Tudi osebe, ki so v oziroma tik ob ciljni areni imajo okoli zlate ovoje.

Prav tako imajo vse tekmovalke okoli BIOsistemov vidne zlate ovoje in od njih zlate povezave navzgor. Zlati ovoji pa so tudi sedaj videti kot dvojni, notranji je kakor pri kateri, v svetlejšem ali bolj močno zlatem odtenku, ta zunanji pa je pri vseh videti enak, enako močan, zelo gosto zlat oziroma bolj močne, temno zlate barve, neprimerno močnejši kot katerikoli notranji zlat ovoj.

Ob 14.25 uri sem iz vidika SGBKD pogledala kaj se je dogajalo ob tem, ko je ena tekmovalka med vožnjo naredila napako in odstopila. Čisto ozka črna povezava, kot črna nitka, je iz njene leve strani, rahlo poševno navzdol, priletela do nje, v njeno glavo. Poleg tega je pod njenimi smučmi videti črno in izgledalo je tako, kot bi jo ta črnina zanesla oz. spodnesla, a ni prišlo do padca.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.