Moški slalom za SP, Schladming 26.1.2021

S SGBKD sem malo pogledala moški slalom za svetovni pokal, ki se je odvijal 26.1.2021 v Schladmingu.

1. vožnja

Začela se je ob 17.45 uri in ob 18.08 sem pogledala BK dogajanje na tekmi.

Višje nad lokacijo, kjer se odvija slalomska tekma, je videti locirano veliko zlato kupolo, ki je zelo močna, zelo močno zlata, z vpetim BK mehanizmom spodaj (kot BIOšablono). Tik pod njo so nanizane večje zlate plasti, enake velikosti. Teh zlatih plasti je kar nekaj in videti je, da se od vsake, navzdol na vse strani in do tal, razliva zlata barva, ki ustvarja zlato, večplastno BK zaščito lokacije, kjer se odvija tekma oziroma športnikov, pred škodljivimi zunanjimi vplivi, iz BK vidika. To so škodljive BIOenergije in BIOparaziti, kar se vse vidi kot črno, in morebitna ostala črnina.

Ta zlata balonska zaščita je tokrat večja, torej širša in višja, ni tik ob smučarski progi in ni videti v obliki tunela. Ampak ta zlata balonska zaščita prekriva malo večji del te lokacije, tako da je pod njo videti vse skupaj; prostor kjer je start, celotno smučarsko progo in še kar nekaj površine na obeh straneh proge ter celotno ciljno areno z okoliškim prostorom.

Vsi BIOsistemi na tej lokaciji, ki so pod to zlato BK balonsko zaščito, so v zlatih ovojih.

Smučarska proga je v zlati barvi, vse od začetka do konca. Količki, ki so postavljeni na progi, so vidni v svetlo zlatih ovojih.

Smučarji imajo okoli BIOsistemov zelo močne zlate ovoje, ta zlata barva je zelo močno zlata, zelo gosta in videti temno zlatega odtenka. Tako pri vseh izgleda ta zunanji ovoj, ki je pri vseh smučarjih enako močan. Potem pa je videti še en ovoj, tisti notranji, ki je pod tem zunanjim, ta pa je videti kakor pri komu, pri nekaterih je bolj svetlo zlat, pri nekaterih bolj poudarjeno zlate barve. In ti zlati ovoji so povezani z zgornjim BK mehanizmom-zlato kupolo. Pri smučarjih je videti še to, da imajo zlate povezave navzgor.

Pogledam še situacijo iz BK vidika pri dveh tekmovalcih iz začetka tekme, ki sta med vožnjo naredila napako in odstopila.

Najprej prvega, kjer je ob tem videti, da je iz njegove leve strani, od nekje oddaljeno, zelo hitro priletela taka ozka svedrasta črnina (široka nekaj cm), rahlo poševno navzdol, v njegovo glavo.

Po navadi, kadar je (bila) vidna ta črnina, ki pride poševno navzdol, je videti pod večjim kotom, zdaj je bila le pod rahlo poševnim.

Pri drugem je bilo videti podobno, kot pri prejšnjem. Torej črno poševno povezavo, ki je od nekje oddaljeno in z veliko hitrostjo priletela v njegovo glavo. Ta črna povezava je bila malo širša kot pri prvem in znotraj te povezave je bilo videti žareče črno poudarjen svedrast vzorec.

Je pa ob tem videti tudi to, da ko ta posebna črnina preide skozi ta večplastni zlat ovoj, ki je okoli lokacije tekme, jo ta zlat ovoj v precejšnji meri zadrži in izgleda, kot da se s tem del te črnine kar porazgubi.

2. vožnja

Potem sem malo pogledala BK dogajanje še, ko je potekala 2. vožnja, s pričetkom ob 20.45 uri. Z opazovanjem s SGBKD sem pričela ob 21.10 uri.

Zgoraj, tako kot že prej, je močna zlata kupola z vpetim BK mehanizmom spodaj. Tik pod tem so nanizane večje zlate plasti, od katerih se navzdol, vse do tal, širi zlata barva, ki ustvarja večplastno zlato BK zaščito okoli igrišča. In ta zlata balonska zaščita prekriva precej več prostora, kot je bilo običajno videti.

Smučarska proga je zlata, količki (zaradi napačne oblike povzročajo škodljivo BK transformacijo, ki se vidi kot črnina, ki se širi od njih navzven), ki so postavljeni na progi so v zlatih ovojih.

Smučarji imajo okoli BIOsistemov zelo močne zlate ovoje. Prvi, notranji je bolj osebnostno naravnan in videti je, da so ali v svetlejših ali v temnejših zlatih barvah. Drugi, zunanji, je pa neprimerno bolj močan in pri vseh je videti v enakem zlatem odtenku, v enako močnem zlatem odtenku.

Tudi v tem delu tekme sem pogledala dva smučarja tekmovalca, ki sta med vožnjo naredila napako.

Pri prvem tekmovalcu je v njegovo glavo, z veliko hitrostjo in istočasno (le, da je bila katera od teh malo zamaknjena) priletelo par krajših in ozkih črnih trakov - povezav, rahlo poševno navzdol, iz njegove leve strani, od nekje. Od kje se ni videlo, ker je bilo to v daljavi zabrisano.

Se je pa še bolj natančno videlo, da tiste črnine, ki pride do tekmovalca, ni več toliko, kajti ko preide zlato balonsko zaščito, nekako izgubi na moči, ker jo zlat ovoj precej zadrži.

Pri drugem pa je bilo videti, da ima v glavi nekaj črnine, za manjšo kroglico in ozka črna povezava, ki je prišla do njega, se je s to črnino v glavi povezala. Ta črna povezava je prav tako priletela iz njegove leve strani, navzdol v rahlo poševni legi.

Pri teh odstopih zaradi napak med vožnjo, ki sem jih pogledala iz BK vidika, je prišlo do padca le v enem primeru, pa še v tem primeru ni prišlo do hudega padca.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.