SP v nordijskem smučanju, 1.1.2021, Švica

S SGBKD sem pogledala šprint smučarskih tekačic na novoletni turneji, 1. januarja 2021 v švicarskem Val Müstairju.

Oseba X je predlagala, da natančno pogledamo kaj se je zgodilo na tekmi, ko je slovenska tekmovalka prehitela švicarsko, ta pa je takoj za tem padla, nakar so našo tekmovalko sprva kaznovali in ji odvzeli 2. mesto …

Kmalu po tem, ko sem prejela to sporočilo, sem pogledala dogajanje na tekmi, iz BK vidika. To je bilo nekje od 14.30 do 15. ure.

Na startu je videti, da je čez celotno areno razpotegnjena zlata BK balonska zaščita, ki se v obliki zlatega tunela nadaljuje naprej in poteka čez celotno tekaško progo, vse do cilja. Ta zlata zaščita, ki v BK smislu ščiti progo, je postavljena tako, da so trikotni označevalci, ki so postavljeni na tleh, ostali zunaj. Na začetku proge so tudi vidni v zlatih ovojih, sicer pa škodljiva BK transformacija, ki prihaja od njih ne vpliva škodljivo na tekmovalke, ker se vidna črnina, ki se širi od njih, zaustavlja na zunanji steni tega zlatega balonskega ovoja. Črnina, ki prihaja od označevalcev se odbija od tega zlatega ovoja.

Vse tekmovalke imajo okoli BIOsistemov močno zlate ovoje, prav tako zlate povezave navzgor. Nad prizoriščem je lociran BK mehanizem z zlatimi kupolami, ki se nadaljujejo navzgor. Še posebej sem pogledala našo tekmovalko A. L. in jo ves čas šprinta spremlja taka črna spiralna povezava (približno 10 cm širine ali premera), ki prihaja iz njene leve strani, poševno navzdol in je prisesana na njo, se povezuje z njeno glavo ter poteka skozi zlat ovoj, ki je viden okoli njenega BIOsistema. Edino pri naši tekmovalki je videti to črno povezavo.

Pogledala sem še situacijo ob padcu ene izmed tekmovalk in kar je bilo videti je to, da je smučina v tistem delu, ovinku, kjer je naša tekmovalka prehitela tujo, prav črne barve in ona je zapeljala prav po tej izrisani črni smučini, ko jo je prehitevala.

Med večernim vzdrževanjem sistema S-Alfa na domačen Alfa žarku, sem naredila pavzo ob 22.34 uri in še enkrat pomislila na to tekmo in iz vidika SGBKD ponovno pogledala dogajanje. Brez, da bi gledala posnetek tekme, kot ob predhodnem opazovanju. In s tem opazovanjem zaključila ob 22.53 uri.

Videti je tako, kot sem zgoraj napisala. Start arena je zaščitena z močno zlato balonsko zaščito. Tekmovalke na štartnih mestih so ovite v močne zlate ovoje, ki so vidni okoli njihovih BIOsistemov še ves čas tekme ter imajo zlate povezave navzgor. Prav tako so v zlatih ovojih vse ostale osebe, ki so prisotne na startu (to se je videlo že ob prejšnjem opazovanju, pa sem pozabila napisati). Ta zlata BK zaščita je v obliki zlatega tunela razpotegnjena čez celotno tekaško progo. Zgoraj, nad prizoriščem dogajanja je BK mehanizem z zlatimi kupolami vred. Nekje v sredinskem delu se z zlato cevjo povezuje z zlato BK zaščito, ki v BK smislu ščiti prizorišče športnega dogodka.

Označevalci trikotne obliki, ki so postavljeni ob progi, so bolj v začetnem delu oviti v zlate ovoje, potem vmes pa je tudi videti, da se od njih navzven širi črnina, kot se vidi delovanje škodljive BK transformacije, vendar se le-ta zaustavlja na zlati tunelski zaščiti, se od nje odbija stran, ne more skozi to zlato zaščito.

Celotna tekaška proga je vidna v zlati barvi, tako kot že prej.

Ponovno pogledam padec ene izmed tekmovalk in zdaj je bilo videti še en dodaten del dogajanja. Za razliko od prejšnjega opazovanja situacije in padca se vidi še to, da tista črna spiralna povezava (delno je vidna tudi kot žareče-svetleče črna), ki prihaja od nekje daleč iz leve strani in se povezuje z našo tekmovalko, se nekje bolj oddaljeno, v daljavi razcepi na dva dela. Ed del te črne spiralne povezave gre še vedno do naše tekmovalke in se povezuje z njenim BIOsistemom, z njeno glavo. Drugi del, ki je tudi precej širši, pa poteka v poševni smeri do obeh tekmovalk in se potem na mestu njunega bližnjega srečanja v obliki črnega vrtinca spusti med njiju, navpično navzdol do izrisane črne smučine, ki je vidna na tistem delu proge. Naša tekmovalka pa je tja zapeljala, izgleda kot da bi jo nekaj tja potegnilo, v povezavi s tema dvema delujočima črnima spiralnima povezavama. S tem, da je imela naša tekmovalka A. L. to črno povezavo prisesano ves čas, že od začetka šprinta in naprej do konca.

Tega drugega dela BK dogajanja, ki je bil zdaj viden, pa prej nisem videla. V predhodnem opazovanju je bilo videti, da je imela tuja tekmovalka, ki je padla, okoli BIOsistema zlat ovoj in ni bilo videti nobenega vpliva črnine neposredno na njo, kot tudi sedaj ne, da bi bila kakršnakoli črnina usmerjena prav na njo, kar se ob padcih po navadi vidi, da kakšna črnina deluje od kje in v različnih oblikah. Tako, da sem, ko sem prvič gledala, pomislila še na druge možne vzroke, pa je bilo potem videti tisto črno izrisano smučino v tistem delu, kjer jo je naša tekmovalka prehitela. Očitno je bilo vse skupaj, kar se je videlo prej in še zdaj, povezano eno z drugim.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Opomba urednika:

BK meritev je pokazala, da so našo tekmovalko po krivem kaznovali.