SP v biatlonu, 29.11.2020 v Ruki na Finskem

Oseba X je prosila, če lahko uporabnici metode SGBKD pogledava BK dogajanje na tekmi (kjer je ogromno škodljivo oblikovanih označevalcev na snegu ob progi, kdo vpliva na tekmovalce, da zgrešijo, ko ciljajo tarče …). In ob približno 11.30 uri sem to tudi storila, na kratko pogledala dogajanje na tekmi iz BK vidika.

Na teh športnih tekmah in tudi na tej je videti ogromno temnega - črnega vpliva (škodljive BK transformacije), ki se širi navzven od napačno oblikovanih npr. nekih reklamnih platojev, trikotnih označevalcev na snegu, ki so postavljeni ob progi … Zanimivo bi bilo pogledati tudi to pod katerim vplivom so osebe, ki vse te napačno oblikovane stvari postavljajo na športna prizorišča. Ali temen vpliv, ki prihaja od teh stvari nikogar nič ne moti, ali tega temnega vpliva nihče ne zazna?

Videti je pa tudi temno - črno barvo, ki vpliva tudi na tekmovalce, je pa ta dodaten vpliv ali delovanje črnine videti v različnih oblikah. Tako, da so različni razlogi zakaj zgrešijo, ko ciljajo v tarče. Ali pa morda lahko nekateri tudi zadenejo oziroma zmagajo s pomočjo neke oblike črnine …?

Kar se še škodljive BK transformacije tiče, ki se kot črna barva širi od teh napačno oblikovanih predmetov je videti tako, da če imajo tekmovalci okoli BIOsistemov zlate BK zaščitne ovoje, potem le-ti preprečujejo, da bi ta črna barva moteče vplivala na njih, na BIOsistem posameznega športnika. Kar se pa preostalega delovanja črnine tiče, je pa pri športnikih videti različno.

Ko sem pogledala še ostalo, je bila danes proga vidna v zlatem, tudi smučine, ki so izrisane ali se izrisujejo in se jih vidi med tekmo, so zelo močno zlato poudarjene. Vidni so bili tudi zlati ovoji okoli BIOsistemov športnikov, ampak je kljub temu pri nekaterih neka črnina prišla skozi, ker kot je bilo videti se sami želijo z njo povezati, skladno z neko večjo ali manjšo črnino v glavi sami vlečejo le-to nase. Tako je pri nekaterih.

Pri nekaterih so vidni napadi neke črnine na njih in se sami s tem ne povezujejo, sami ne vlečejo te neke dodatne črnine navzdol oziroma nad sebe, nekako nimajo tega v sebi, ta črnina prihaja do njih od nekje … Pri nekaterih pa tega sploh ni videti, je okoli njih čisto, so okoli njihovih BIOsistemov vidni zlati ovoji, tudi znotraj je bolj svetlo in kakšnih drugih posebnih črnih vplivov ni, torej nekih temnih napadov na njih in niti se ne povezujejo z nečim temnim – črnim.

Čisto vsakega posebej (poimensko) tudi nisem gledala, pogledala sem bolj splošno BK stanje tekmovalne skupine športnikov. Posebej sem pomislila le na našega tekmovalca iz ospredja, pa je bil nad njim viden črn spiralni vrtinec, ki se je v tistem trenutku povezoval v njegovo glavo, nakar je to potegnilo ven, sicer ga pa nisem prav dolgo opazovala.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.