Ženski slalom za SP, Finska 22.11.2020

S SGBKD sem pogledala del tekme ženskega slaloma za svetovni pokal, ki je bila na sporedu 22. novembra 2020, v Levi-ju na Finskem.

Danes, takoj, ko sem zaključila z vzdrževanjem na domačem Alfa žarku, sem malo pogledala tekmo iz vidika SGBKD, na podlagi sporočila, ki sem ga prejela od osebe X.

Ob 10.48 uri sem se usedla v Alfa žarek in pomislila na tekmovanje, zapisala pa sem si še tisto, kar je bilo videti že v minutah pred tem, ko sem pogledala del tekme na informativnem portalu rtvslo.si, kjer je bil objavljen prispevek o današnji tekmi.

Čez celotno dolžino smučarske proge je videti zlato BK balonsko zaščito, v obliki zlatega tunela. Nekje v sredinskem delu tega zlatega tunela poteka navzgor zlat steber, ki je povezan z zgornjim BK mehanizmom oz. zlatimi kupolami, ki se nadaljujejo nad njim. Ta BK mehanizem s prvo kupolo vred je tako visoko oziroma tako velik, da prekriva celotno prizorišče, kjer se odvija športno tekmovanje. In ta zlata balonska zaščita, ki je okoli smučarske proge se napaja ali vzdržuje iz tega zgornjega BK mehanizma-kupol.

Prav tako je v zlati barvi vidna celotna smučarska proga, še posebej izrazito zlata, zelo močno, poudarjeno zlata pa je videti smučina. Ta pomeni - predstavlja idealno odpeljano vožnjo, če tekmovalka odsmuča točno po njej. Se pa vidi, da jo tekmovalke lahko malo ujamejo in več zgrešijo med svojo vožnjo ali obratno, več ujamejo in malo zgrešijo in podobno.

Okoli količkov na progi je videti zlate ovoje, ki se nekako povezujejo z zgornjo balonsko zaščito.

Na zlato balonsko zaščito je videti ogromen pritisk črnine od zunaj, vendar črnina ne more skozi to zlato zaščito v notranjost. BIOsistemi, ki se nahajajo nekje ob prizorišču dogodka so videti temni, niti nimajo okoli BIOsistemov zlatih ovojev. Tudi tista črnina, ki prihaja od njih se ustavi na zlati BK zaščiti, ki je tik okoli prizorišča tekmovanja.

Tekmovalke so v zlatih ovojih, nekatere imajo vidne bolj močno zlate ovoje, nekatere bolj svetlo zlate. Od njih potekajo zlate nitke navzgor. Navzdol do njih prihajajo zlate kapljice, ampak pri vseh ne stečejo skozi BIOsistem, glavo.

Kar se te črnine tiče, ki je okoli BIOsistemov športnic in njim nekako lastna je videti tako, da se mora najprej skozi BK mehanizem odstraniti tista (groba) črnina ali se odstrani, ki je okoli BIOsistema, da se lahko ta pretok teh Alfa informacij, ki se vidijo kot zlate kapljice zgodi, ker drugače se te kar odbijejo stran, ne gredo skozi. Pri tistih, ki pa gre skozi ali ko gre, je pa to tudi začasno, za čas trajanja tekme, kajti ko pridejo na cilj spet kot magnet potegnejo tisto črnino, ki je bila prej vidna, nazaj nase z nečim kar imajo v sebi oz. tisto črnino, ki jo je pri nekaterih videti za polno glavo. Nekaj črnine pa pride iz okolice, to je pa drugo.

Kar sem iz vidika SGBKD v zvezi s tem pogledala se vidi, da je odvisno od vsakega posameznega športnika/ce, od vsake posamezne situacije in od tega koliko je S-Alfa na posamezni tekmi zraven, koliko se dogaja v BK smislu, na primer tudi za kakšen višji namen …

Bi morala pa pogledati še veliko športnih tekmovanj, ker vsakič je kaj novega za videti, za tako popolno, kompletno sliko BK dogajanja. Vsaka tekma je pa posebnost zase.

Ko je bila na sporedu 2. vožnja slaloma sem s SGBKD še malo pogledala tekmo, če bi se še kaj drugega videlo.

Ob 13.47 uri sta bili vidni dve zlati balonski zaščiti okoli, ena je notranja, ki je tik nad smučiščem, druga je večja in širša in je nad to prvo ter prekriva malo širše območje. Obe pa sta povezani z zgornjim BK mehanizmom s kupolami, preko zlatega stebra.

Od lokacije – BK poligona osebe X poteka zlata povezava do tega BK mehanizma s kupolami, ki je lociran nad prizoriščem današnjega športnega dogajanja.

Kakšno minuto čez 14. uro se je videlo, da prenos teh zlatih kapljic, kot se vidijo Alfa informacije, poteka zelo hitro, kot sem še pogledala na enem primeru.

Pogledala sem pa še posnetek odstopa SLO tekmovalke M. Hrovat. Videti je, da ta zlata balonska zaščita, ki je okoli smučišča, ščiti pred vdorom škodljivih BIOenergij in BIOparazitov, kar je prišlo do nje je pa nekaj drugega. Do nje je prišla črna povezava od zgoraj in poševno navzdol, znotraj te temne povezave pa je bilo videti še nekakšno bolj žareče poudarjeno in migetajočo črnino. Večji del te se je zaustavil na zlatem ovoju, ki je viden okoli njenega BIOsistema, nekaj malega je šlo pa skozi in ta črna barva je videti tudi bolj redka, ni tako zgoščena, je kot taka redka črna meglica. Ta zlat ovoj, ki je okoli njenega BIOsistema, ni tako zelo močno zlat, je pa zadržal preostalo močno črnino.

Ko se zgodi tak dotok (ali napad črnine) do nekega BIOsistema, v tem primeru športnikov, bi v katerem primeru lahko prišlo tudi do hudih ali hujših posledic (poškodb ob morebitnem padcu ipd.), če bi prišla vsa črnina prav do BIOsistema in s tem škodljivo vplivala na osebo, tako izgleda, tudi glede na nekatere primere iz preteklih opazovanj, ko je zlat ovoj ustvaril BK zaščito (oziroma S-Alfa, ki vse nadzira), morda ne vedno čisto popolno (to je očitno odvisno od marsičesa, tudi od tega kako močna je črnina in tudi od same osebe …), lahko pa pred čim hujšim.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.