Biatlon – svetovni pokal, Nemčija 2020

Dne 26.1.2020 sem pogledala posnetka izsekov dveh tekem iz Ruhpoldinga, in sicer ženske in moške zasledovalne tekme, ki sta bili na sporedu 19. januarja 2020.

Potem sem pomislila na dogajanje med tekmo, še s pomočjo metode SGBKD. Pomislila sem na prizorišče, biatlonsko progo, strelišča, tekmovalke in tekmovalce med tekom na smučeh ter vmesnim streljanjem na tarče in vse to pogledala s SGBKD.

Celotno prizorišče tekme, kjer poteka biatlonska proga, je prekrito z zlato balonsko zaščito. Ta je z zlato povezavo povezana z zlato kupolo, ki je višje zgoraj, poleg nje je zlat oblak S-ALFA, ki nadzira dogajanje iz BK vidika.

Celotna proga je videti zlata, po progi se izrisujejo smučine, ki so bolj poudarjeno zlate, kot je videti sama proga.

Še posebej sem pogledala nameščene označevalce – transformatorje ob progi (modre in rdeče barve). Ti povzročajo zelo škodljivo BK transformacijo, zaradi nepravilne oblike. To se vidi tako, da se od njih navzven razliva črnina, okoli njih je videti kar tako črno plast po tleh in črnina se razliva tudi širše naokoli ter tudi v višino.

Tekmovalke in tekmovalci so oviti v zlate ovoje, ki jih ščitijo tudi pred to škodljivo BK transformacijo – motečo črnino, ki se širi od teh postavljenih označevalcev. Znotraj zlatih ovojev, pa so BIOsistemi videti takšni kakršni pač so, temni (v črni ali temneje sivi barvi).

Vsi, ki tekmujejo, imajo še zlate povezave navzgor do kupole.

Pogledala sem jih tudi med streljanjem na tarče. Kadar streljajo leže se ti zlati ovoji, ki jih imajo okoli BIOsistemov, vidijo v vodoravni obliki. Na strelišču je še videti, da od vsakega posameznega mesta za streljanje poteka široka zlata povezava do vsake posamezne tarče, hkrati pa je od tega mesta do tarče videti še tako ozko in močno – poudarjeno zlato cevko, ki naj bi predstavljala idealen strel.


Alpsko smučanje

Danes je bil na sporedu tudi slalom za svetovni pokal v Kitzbühelu, tako da sem mimogrede, ko se je ravno odvijala tekma, pogledala še kaj se vidi v povezavi s postavljenimi valjastimi količki - vratci na smučarski progi.

Tudi v tem primeru je videti, da se od valjastih količkov širi navzven črnina. V stanju mirovanja malo od celotne površine navzven in precej navpično navzgor.

Ko pa se ti količki ob dotiku smučarja premikajo sem in tja, se ta črnina ob premikanju razliva na vse strani, v snopih. Ko smučar odpelje mimo in se je npr. količek nagnil čisto do tal in se potem dviguje, ko je smučar še tik pred njim se vidi, da ta črnina, ki škodljivo transformira v okolico, tudi malo škodljivo vpliva na njegov BIOsistem, če nima okoli zlatega BK zaščitnega ovoja.

Pomislila sem še na to, kako vse skupaj izgleda, kadar so okoli teh valjastih količkov zlati BK zaščitni ovoji. V tem primeru pa škodljive BK transformacije ni videti, ni videti nobene črnine, ki bi se razlivala od količka naokoli. To preprečujejo zlati ovoji.

Več na www.ati-e-import.si, sevanje oblik!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.