EP v odbojki 2019, Slovenija

Športna dvorana Stožice, 21.9.2019, SLOVENIJA – BOLGARIJA

Poslušam radijski prenos tekme na programu Val 202, z začetkom ob 20.30 uri.

Z vidika SGBKD sem pričela opazovati dogajanje malo bolj zavzeto ob 20.43. Tik nad igriščem je videti vzorčasto črnino, ki je tam prisotna z nekim namenom, vsaj tako izgleda vse skupaj. Videti je v obliki take preproge, iz nje pa se navzdol proti igrišču in igralcem spuščajo črni spiralni vrtinci oziroma so se začeli spuščati navzdol, ampak S-ALFA je vse skupaj takoj popolnoma blokirala. Kajti pod to vzorčasto črnino se vidi močno zaščito, zlato pregrado, balonsko zlato zaščito okoli celotnega igrišča, ki močno deluje in zadržuje vzorčasto črnino. Ta močna zlata zaščita, ki je na zgornjem delu poudarjeno zlata, na spodnjem delu bolj svetleje zlata, popolnoma zadržuje to vzorčasto črnino.

Vidi se, da so sedaj s strani S-ALFA vzpostavljeni odlični pogoji za igro, brez kakršnih koli zunanjih »posegov« vanjo.

V nadaljevanju pogledam še ostalo, kot običajno na športnih tekmovanjih. Nad celotno športno dvorano je zlata zaščita, od nje se širi navzven in po bližnji okolici razliva močna zlata meglica. Celotna športna dvorana je BK (BioKibernetsko) zaščitena, na to zlato zaščito pa je videti ogromen pritisk črnine, nešteto črnih povezav, ki prihajajo od zunaj. Ta zunanja balonska zaščita se povezuje navzgor v ogromno kupolo, ki je locirana malo višje zgoraj, poleg nje pa je zlat oblak S-ALFA, ki nadzira dogajanje. Navzdol pa se z zlatim stebrom povezuje z drugo zlato balonsko zaščito, ki je okoli igrišča.

Notranjost stadiona je BK sanirana, kompletna oprema je videti v svetlo zlati barvi.

Vsi obiskovalci na tribunah so v zlatih ovojih in zaradi tega med njimi ne prihaja do izmenjave škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Ko navijajo se od njih navzven ne razliva črnina, zaradi zlatih ovojev, ki jih imajo okoli, ker le-ti to preprečujejo.

Tla igrišča so zlata, mreža je zlata, žoga je zlata …

Ob 21.02 močna zlata balonska zaščita, ki je okoli igrišča, še vedno močno preprečuje delovanje vzorčaste črnine, ki je še vedno vidna tik nad igriščem.

Igralci odbojkarji obeh ekip so v močnih zlatih ovojih, močno imajo z zlato barvo zaščitene glave in močne povezave navzgor, ravno tako vsi ostali člani. V zlatih ovojih sta tudi sodnika, močno imata z zlato barvo zaščiteni glavi ter vsak zlato povezavo navzgor. BIOsistemi znotraj ovojev so pa videti različno. Vsa njihova športna oprema je vidna v zlatem.

Malo kasneje je videti, da se igralci očiščujejo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov, črnino in črne pikice vleče navzgor proti kupoli.

Ob 21.19 se med samimi igralci in hkrati po zraku, od ene do druge polovice igrišča, izrisujejo svetle – zlate in temne – črne povezave oziroma loki. Zlate pomenijo pozitiven razplet akcije, zadetek.

Ura je 21:23 in po igrišču se od zgoraj navzdol posipa zlat prah.

Nekaj minut zatem preneham z BK opazovanjem. Sem pa potem do konca tekme še nekajkrat pomislila in pogledala vzorčasto črnino, vidno nad igriščem, in S-ALFA jo je v celoti zadrževala zgoraj ter popolnoma onemogočala njeno delovanje, in to ves čas tekme.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.