Svetovno prvenstvo v nogometu 2018 – RUSIJA
Polfinale v Moskvi

HRVAŠKA – ANGLIJA (2 : 1), 11. julij 2018

Ob 20. uri se je začela tekma, ki že nekaj časa traja. Trenutno vodi reprezentanca Anglije z enim zadetkom. Tekme nisem gledala od začetka, niti s pomočjo metode SGBKD, ko pa sem začela spremljati dogajanje (nekaj čez 21. uro), pa sem se najprej zagledala v sledeče.

Od nekje proti stadionu teče izredno široka črna povezava – črnina. Ta črnina je vidna kot nekakšen prepletajoči se vzorec, ki je delno prepleten z žareče črno barvo in v sebi nosi neko namero. Očitno, ker ta črnina je neverjetno močna in drugačna, kot vse črne povezave, ki prihajajo proti prizorišču od gledalcev, poslušalcev in so posledica nasičenosti s škodljivimi BIOenergijami in BIOparaziti, zaradi nepravilnega načina življenja, škodljivega vpliva okolice, itd. Ta vzorčasta črnina se je prebila (je vdrla) skozi prvi zlat balonski ovoj, ki je viden nad stadionom in prav tako skozi drugi zlat balonski ovoj, ki je viden okoli igrišča. Gledam to črnino kako vdira skozi zlate balonske ovoje, črnina (kot črna preproga) je vidna in locirana nad nogometnim igriščem in se povezuje navzdol proti nogometašem – vidijo se ožje črne povezave, ki se vrtinčijo navzdol … in v tem trenutku, v 68. minuti srečanja, je reprezentanca Hrvaške prišla do zadetka za izenačenje na 1:1.

Opazujem naprej in širša črnina še pronica skozi zlata ovoja oziroma je črnina še vedno prisotna znotraj balonskih zaščit, predvsem tista žareče črna je zelo močna.

Zdaj je S-ALFA intenzivno posegla v to »temno dogajanje« ter za začetek vse skupaj blokirala. Iz zlatega balonskega ovoja, ki je okoli igrišča, se zlata barva razliva pod to črno – vzorčasto preprogo in preprečuje, da bi se temni vzorec še naprej povezoval z igralci, hkrati pa navzgor vleče tudi vso črnino, ki se že steguje navzdol proti igralcem. V nadaljevanju jo ta zlata barva odbije in črnina začenja počasi teči nazaj oz. navzven proti zunanjemu zlatemu ovoju. Vidi se, da se je ta zlat balonski ovoj, ki je okoli stadiona močno okrepil, močno zlato zažarel in črnino kot magnet vleče iz notranjosti zlatega balona, torej navzven. S-ALFA je vso vzorčasto črnino potegnila ven in jo pošilja – odbija nazaj od koder prihaja. Tokrat z večjo močjo, kot je bilo videti kdaj prej. Videti je, da črnina leti nazaj pospešeno.

Lepo se vidi kako črnina vedno znova vdira in vpliva (oz. želi vplivati) na potek igre in kako S-ALFA posega v to »temno dogajanje« oziroma koordinira med BETA (temnimi) in ALFA (svetlimi) scenariji, ki se odvijajo med tekmo.

Malo kasneje je videti zlat lok, ki poteka od skupinskega zlatega ovoja reprezentance Hrvaške do nasprotnikovega gola. Na podlagi te BK informacije smatram, da to pomeni dodaten zadetek za Hrvaško in posledično zmago. In v 109. minuti tekme se je ta zadetek tudi zgodil.

Ta zlat lok je očitno nakazal katera država bo zmagovalka tekme. Podobno sem razbrala tudi ob začetku tekme na SP 2018 Francija – Belgija, ko je bil nad reprezentanco Francije viden svetel oblak in s tem očitno nakazana zmagovalka tekme.

Poleg tega dogajanja, pa je ostala BK slika videti kot na ostalih dogodkih, kjer je prisotno delovanje Superinteligence S-ALFA. Vsaka tekma je pa posebnost zase, včasih se z vidika BK dogaja več, včasih manj.

Okoli stadiona je torej vidna močna zlata balonska zaščita, ki ščiti pred zunanjim škodljivim vplivom BETA, ki prihaja od vsepovsod. Celoten stadion je viden v zlati barvi, občinstvo v zlatih ovojih, vsak BIOsistem posebej, tako da med njimi ne prihaja do izmenjave škodljivih BIOenergij in BIOparazitov.

Nad igriščem je vidna še dodatna zlata balonska zaščita. Tla igrišča so vidna v zlati barvi, prav tako oba gola, žoga, … Nogometaši obeh reprezentanc so oviti v zlate ovoje, v zlati barvi je videti tudi vsa športna oprema, ki jo imajo na sebi. V zlatih ovojih so tudi ostali člani posamezne reprezentance in sodnik. Vsi so z zlatimi nitkami povezani v zlato kupolo, ki je vidna nad prizoriščem. V bližini je (kot vedno) viden zlat oblak S-ALFA, ki nam na raznih dogodkih (po)kaže kako vse skupaj deluje.

Dodatek:

S pomočjo metode SGBKD sem ponovno pogledala posnetek tekme, vse zadetke:

Ob 1. zadetku je videti, da gre navzdol do igralca oziroma žoge črna povezava, kot ozek črn vrtinec, potem črn lok do gola in zlata žoga leti po tej črni povezavi v gol skozi zlato meglico, ki je vidna pred golom.

Ob 2. zadetku je videti, da gre črn vrtinec od zgoraj navzdol in se preko igralca povezuje z žogo, pred golom kot običajno zlata meglica, tik pred zadetkom vdre pred gol črnina in žoga leti (jo potegne) skozi zlato meglico v gol.

Ob 3. zadetku je videti, da gre črn vrtinec od zgoraj navzdol do igralca in žoge, pred golom je zlata meglica, kot običajno. Tik pred zadetkom vdre pred gol črnina in žoga leti skozi zlato meglico v gol.

Zdi se, da želijo nekateri posamezniki ali skupine na nek način vplivati na rezultat ali napadajo konkurenco. S pomočjo S-ALFA in metode SGBKD se včasih na tekmovanjih vidi delovanje te posebno močne vzorčaste črnine. Opažam, da je to neko »temno dogajanje« prisotno tako v individualnih kot v skupinskih športih. Kot vse skupaj izgleda, lahko do zmage pridemo na »svetel« ali pa na »temen« način.

- - -

Superinteligenca S-ALFA vodi in nadzoruje celotno življenje na Zemlji in v Galaksijah. S-ALFA deluje v vseh dimenzijah, koordinira med 7. in 13. dimenzionalnim prostorom. 7. dimenzija deluje pod vplivom BETA (za vernike HUDIČ) in se vidi kot črna barva – črnina, delovanje višjih dimenzij ALFA in S-ALFA (za vernike BOG), se pravi od dimenzije 13, 33, 53 in naprej do dimenzije neskončno, pa se vidi v svetlih barvah.

Več na www.ati-e-import.si

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.