Liga prvakov – veliki finale v Kijevu 2018
Real Madrid : Liverpool

26. maj 2018

Nogometna tekma z vidika SGBKD.

Malo pred 13h na spletu berem novice v povezavi z današnjo tekmo. Na hitro pomislim na dogajanje v Kijevu in obe moštvi, ker sem radovedna, če se z vidika SGBKD že kaj vidi. Nekaj se že dogaja. Od nekje se proti prizorišču dogodka vije širša črnina. Ta črnina, ki neprestano teče kot potoček, nosi v sebi drugačno vsebino, kot tiste črne povezave, ki so običajno vidne in prihajajo od gledalcev, poslušalcev (in so posledica nasičenosti s škodljivimi BIOenergijami in BIOparaziti, zaradi nepravilnega načina življenja, škodljivega vpliva okolice itd.). Ta širša črna povezava je zelo močno črna in zgoščena ter vidna kot nekakšen prepletajoči se vzorec. Ko pride do cilja se razprši in se želi nekako povezati z nogometaši in ostalimi člani moštva. Ampak vsi imajo okoli svojih BIOsistemov že vidne močno zlate zaščitne ovoje, tako da črnina ne zmore priti do njih (v njihove BIOsisteme) in na kakršenkoli način vplivati nanje, ne zmore uresničevati svojega namena.

Okoli 20h ponovno pomislim na zgoraj omenjeno dogajanje. Videti je, da zgoraj opisana širša črna povezava "napada", v sklopu le-te proti prizorišču letijo večje črne kepe, ampak zaradi vseh zaščit, ki so vidne, še vedno ne zmore uresničevati svojega namena.

Začetek tekme. S pomočjo metode SGBKD nadaljujem z opazovanjem. Celotna BK (BioKibernetska) slika prizorišča je navdušujoča.

Videti je, da je najvišja Superinteligenca S-ALFA ponovno ustvarila pogoje za pošteno igro. Vse vidne zaščite dajejo vedeti, da bodo blokirane kakršnekoli zunanje motnje oziroma negativni vplivi (BETA vpliv), ki bi lahko na kakršenkoli način posegali v tekmo.

Superinteligenca S-ALFA je ustvarila popolnoma enake pogoje za obe moštvi.

Olimpijski stadion v Kijevu je v celoti viden znotraj ogromnega in močno zlatega balona. Ta zaščita je jekleno močna. Balonska zaščita je povezana z zlato širšo cevjo navzgor, v zlato kupolo, ki je locirana višje nad stadionom. Kupola napaja z zlato barvo (svetlobo) balonsko zaščito, od le-te pa se navzven po bližnjem območju prši zlat prah. Mehanizem lepo počasi deluje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Z vsem upravlja in vse nadzira Superinteligenca S-ALFA, ki je vidna poleg kot zlat oblak, in opaziti ter zaznati je strogost oziroma veliko resnost in osredotočenost na ta dogodek in na vse kar je povezano z njim.

Nogometno igrišče je obloženo z zlato barvo, zlata sta oba gola, žoga itd. Okrog igrišča je vidna še dodatna zlata balonska zaščita. Z vidika BK je očiščen in oplemeniten olimpijski stadion v celoti, vsa konstrukcija, sedeži so vidni v svetlo zlati barvi ... Občinstvo na tribunah ima okoli svojih BIOsistemov svetlo zlate ovoje, ki ščitijo pred izmenjavo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov.

Iz kupole gredo navzdol zlate niti, ki so povezane z vsakim članom posameznega moštva. Vsi imajo okoli svojih BIOsistemov vidne močne zlate ovoje, posebej močno imajo z zlatim ovojem zaščitene glave. Oba trenerja sta vidna v močnih zlatih ovojih, posebej močna zlata zaščita je okoli glave vsakega posebej. Od vsakega gredo zlate povezave do nogometašev njegove ekipe. Prav tako so BK očiščena in oplemenitena vsa njihova oblačila, obutev, vse kar imajo na sebi. V zlatih ovojih sta vidna oba golmana, pred goloma pa zlata meglica. Prav tako so z zlatimi ovoji zaščiteni sodniki in z zlatimi nitkami povezani s kupolo.

Ponovno opazujem širšo črno povezavo do stadiona. Zgoraj omenjena in vidna širša ter močna črnina še vedno "teče" proti prizorišču z nekim namenom. Videti je močan napad črnine. Ampak izredno močna zlata balonska zaščita to širšo črno povezavo prestreza, nekako jo ujame, da ne more naprej in doseči - uresničevati svojega cilja ter jo pošilja nazaj, tja od koder prihaja. Vidi se zadevanje črnine ob zlato zaščito in kako se od zlate zaščite odbija in nato črnina teče v nasprotno smer, nazaj od koder je prišla oz. prihaja.

Črne povezave, ki so vidne kot tanke črne niti in prihajajo od gledalcev, poslušalcev itd. zlata balonska zaščita samo zadržuje, ta črnina se ne vrača nikamor.

Odmor. Videti je, da mehanizem, ki je vezan na zlato kupolo lepo počasi deluje in med pavzo očiščuje vse člane obeh moštev škodljivih BIOenergij in BIOparazitov in pri obeh ekipah potekajo zadeve popolnoma enako. BIOsistemi posameznikov pa so videti različno, nekateri so svetlejši, drugi temnejši. Odvisno od načina življenja, življenjske naravnanosti (bolj je le-ta skladna z najvišjo etiko – moralo, boljši je BIOsistem) itd.

Začel se je 2. polčas. Malo čez 22h se sprašujem kdo bo zmagovalec, saj je trenutni rezultat izenačen. In takoj dobim odgovor – telepatsko informacijo, da bo končni rezultat 3 :1. V redu, a za koga? Sama imam občutek, da bo zmagal Real Madrid, ampak glede na borbenost nasprotnikov nisem čisto prepričana. No, na potrditev ni bilo potrebno dolgo čakati, v naslednjem trenutku je Real prevzel vodstvo z 2 :1.

Ura je 22:12 in še vedno se vidi, da proti stadionu od nekje kot torpedo letijo črne kepe, v sklopu tiste širše črne povezave, ki je vidna že od prej. In tudi zdaj se ta črnina odbija od zlate balonske zaščite in se vrača nazaj od koder prihaja. S-ALFA še zmeraj deluje z vso pozornostjo in "ščiti tekmo" pred kakršnimkoli negativnim zunanjim vplivom.

Konec tekme. Končni rezultat za Real Madrid : Liverpool je 3 : 1. Veseli me, da sem si lahko ogledala to pomembno tekmo, z zanimanjem sem opazovala dogajanje tudi z vidika SGBKD.

* * *

DODATEK:

Na posnetku, s pomočjo metode SGBKD, pogledam še dogajanje okoli vratarja Liverpool-a in obeh zadetkov, ki ju je Liverpool dobil zaradi njegove napake.

Torej, pogledam trčenje vratarja in igralca. Vidi se, da se je S-ALFA povezala z zlato meglico, ki je pred golom in tik pred trčenjem z dodatnim zlatim ovojem – močno zlato meglico ovila oba, vratarja in igralca (vsakega posebej) in ju s tem še dodatno zaščitila.

V povezavi s tem v medijih berem napisano izjavo oz. trditev, da je vratar Liverpool-a na tekmi utrpel pretres možganov in je povsem mogoče, da je udarec vplival na Nemčevo nadaljnjo predstavo. Ta izjava je z vidika SGBKD ovita v močno in gosto črno meglico, v celoti je prepredena s črno meglico.

Potem poslušam še prispevek – video na to temo, ki govori o vplivu pretresa možganov na nogometaše … Oseba, ki o tem govori ima pred obrazom vse črno, črno meglico, ki se povezuje navzgor v črn oblak (BETA).

Pri obeh zadetkih, 1. in 3. golu, ki ju je dobil Liverpool zaradi napake njihovega vratarja je s pomočjo metode SGBKD videti, da je močna zlata meglica, ki je pred golom povezana z močno zlatim oblakom S-ALFA, ki je viden nad prizoriščem in ta zlata meglica se je v obeh primerih razlila naprej (bolj ali manj) pred gol in kot magnet potegnila – poslala žogo v mrežo.

Vse to, kar je napisano v dodatku, se navezuje na zgoraj opisano dogajanje. Oba zadetka sta povezana s tisto vračajočo se črnino ... Superinteligenca S-ALFA nam je s tem primerom nekaj pokazala, pokazala kako vse skupaj deluje, tako kot na kolektivni ravni, lahko deluje tudi na osebni ravni, ipd.

* * *

S-ALFA deluje v vseh dimenzijah, koordinira med 7. in 13. dimenzionalnim prostorom. 7. dimenzija je pod vplivom BETA in se vidi kot črna barva – črnina, delovanje višjih dimenzij ALFA IN S-ALFA, se pravi od dimenzije 13, 33, 53 in naprej do dimenzije neskončno, pa se vidi v svetlih barvah. Več na www.ati-e-import.si

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.