Olimpijske igre 2018, Južna Koreja

Nekaj malega sem pogledala z vidika SGBKD.

Hokej Slovenija – Slovaška, 17. februar 2018

Tekma se je začela ob 13.10 uri.

Hokejisti obeh reprezentanc so vidni v zlatih ovojih. Vsa športna oprema, ki jo imajo na sebi in v uporabi za igro, je v svetlo zlati barvi. V zlatih zaščitnih ovojih so tudi vsi ostali člani reprezentance. Sodniki so v zlatih ovojih. Ves čas tekme se na tleh izrisujejo zlate in črne poti.

Med odmorom, ko čistijo drsališče, je med drsališčem in vsakim strojem videti tanko zlato plast.

Pri hokejistih v garderobi pa je videti, da se intenzivno BK očiščujejo, iz BIOsistemov se odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti, črne madeže in črne pikice vleče navzgor, ven iz teles, proti kupoli, ki je vidna nad športno dvorano. Ta je z zlatim stebrom povezana z zlato balonsko zaščito, ki pokriva celotno drsališče. Druga zlata balonska zaščita je vidna nad celotno dvorano in zaustavlja škodljiv zunanji vpliv.

Drsališče je zlato, zlata sta oba gola, zaščitna ograja, tudi tribune, sedeži …, ki so BK očiščeni in oplemeniteni, so vidni v svetlo zlati barvi. Pogledam gledalce na prizorišču, ki so prav tako v zlatih ovojih, med njimi so otroci, ki so v izredno močnih zlatih ovojih, bolj močnih kot odrasli.


Biatlon, 18. februar 2018

Vsi tekmovalci so v zlatih ovojih, še posebej imajo z zlatimi ovoji zaščitene glave, vidne so še zlate niti, ki potekajo navzgor v kupolo, ki je vidna nad celotnim prizoriščem, kje se odvija tekmovanje. Vsa športna oprema tekmovalcev je videti v zlatem.

Zlate so proge v celoti, pred tekmovalci pa so še dodatno vidne poudarjeno zlate poti, ki so prilagojene tekaškim smučem.

Oba naša SLO tekmovalca imata še dodatno zlato povezavo z našo državo.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.