Evropsko prvenstvo v rokometu 2018, Hrvaška

S SGBKD sem, na kratko, pogledala spodnji dve tekmi.


17. 1. 2018, Slovenija – Črna Gora

Pričetek tekme ob 20.30 uri. Tla igrišča so zlata, oba gola sta zlata …

Nad igriščem je vidna močna zlata balonska zaščita. Le-ta je z zlato cevjo povezana s kupolo zgoraj, ki je vidna višje nad igriščem in je izredno, prav jekleno močna, močno zlata in daje močno zaščito igralcem, ščiti pred vso črnino, ki prihaja iz okolice, od gledalcev, ker v tem trenutku, ko gledam, ni videti, da bi le-ti imeli okoli zlate zaščitne ovoje, kot jih običajno imajo. Druga in tudi močno zlata balonska zaščita je okoli športne dvorane.

Sodnika sta v močnih zlatih ovojih. Z močno zlato barvo imata zaščiteni glavi.

V močnih zlatih ovojih so rokometaši obeh ekip, z zlatimi ovoji imajo zaščitene glave in vidne zlate povezave navzgor.

Na podlagi SGBKD lahko vidimo, da je pomembno kakšne BIOsisteme imajo igralci, ki so vključeni v igro, in da je športna ekipa oz. igralci na igrišču med seboj usklajeni iz vidika BK. Vse to se da izmeriti in ugotoviti z merilnim sistemom BIOtehnologije S-ALFA.


19. 1. 2018, Slovenija – Danska

Tekma se je začela ob 20.30 uri. Malo kasneje sem pogledala in videti je, da so tla igrišča zlate barve, prav tako oba gola …

Rokometaši in ostali člani obeh ekip so v močnih zlatih ovojih, posebno imajo z zlatimi ovoji močno zaščitene glave, kjer so vidne še zlate nitke, ki potekajo navzgor v kupolo, ki je vidna nad igriščem. Le-ta je z zlato povezavo povezana z močno zlato zaščito, ki je nad igriščem.

Sodnika sta v močnih zlatih ovojih, glave še posebej in pri vsakem je videti še zlata povezava navzgor.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.