Evropsko prvenstvo v košarki 2017, Turčija

V času od 9.9.2017 do 17.9.2017 sem pogledala del tekem v Carigradu, in sicer med Slovenijo in Ukrajino, Slovenijo in Latvijo, Slovenijo in Španijo, Rusijo in Srbijo ter Slovenijo in Srbijo. Teh tekem nisem spremljala od začetka do konca, ampak vsako le občasno ali nekaj časa.

Na vsaki tekmi sem pogledala prizorišče, situacijo glede obiskovalcev dogodka, športnikov in igre. V spodnjem poročilu sem strnila to, kar je bilo s pomočjo SGBKD videti na zgoraj navedenih tekmah. Osnovna slika iz vidika BK (BioKibernetike) je bila tako ali tako skupna vsem, se pravi BK sanirana in zaščitena dvorana, igrišče, gledalci, športniki ... Dogajanje, ki je vezano na samo igro je pa druga zadeva, glede tega je pa vsaka tekma zgodba zase in tukaj se v BK smislu dogaja marsikaj ...

* * *

Celotno športno dvorano zaobjema ogromna zlata balonska zaščita, vidna je v jekleno močnem zlatem ovoju. Ta zlata zaščita deluje tudi na bližnjo okolico športne dvorane, zlata meglica se razliva naokoli in deluje kot zaščita pred škodljivim Beta vplivom, ki je na tem območju onemogočen. Ko na primer neka oseba vstopi v to območje, takoj dobi okoli BIOsistema zlat zaščitni ovoj, ki preprečuje, da bi Superinteligenca Beta dodatno škodljivo vplivala na to osebo. Delno, skladno s stanjem posameznikovega BIOsistema, se vsak BIOsistem na tem območju tudi regenerira v BK smislu, iz BIOsistema se odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti.

Dvorana je v celoti očiščena in oplemenitena iz vidika BK. Torej vsa konstrukcija in vse kar je v dvorani, na primer sedeži in ostala oprema so videti v svetlo zlati barvi.

Ta zlata zaščita okoli dvorane ščiti pred zunanjim škodljivim Beta vplivom, ki prihaja od vsepovsod, od vseh, ki usmerjajo pozornost na to dogajanje in se vidi kot črne povezave, ali celo črne puščice ... Vidi se nešteto črnih povezav, ki prihajajo proti prizorišču od zunanjega sveta, od gledalcev, poslušalcev. Gre za prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov, s katerimi so bolj ali manj vsi nasičeni, zaradi nepravilnega načina življenja, in vse to se prenaša naprej, ko ljudje na nek način usmerjajo pozornost na dogodek. Vendar ta zlata zaščita vso to črnino zaustavlja.

Višje nad dvorano je vidna močna zlata kupola in s to je zlata balonska zaščita, ki je okoli dvorane, povezana z zlato cevjo. Po tej zlati cevi doteka navzdol v zlato balonsko zaščito zlat prah, ki jo vseskozi napaja, ohranja močno in vsebinsko ustrezno naravnano. Vse dogajanje nadzira S-ALFA, ki je videti višje zgoraj, kot zlat oblak, močno zlate barve.

Vsi gledalci na tribunah so v zlatih ovojih, ki jih ščitijo, da med njimi ne prihaja do izmenjave škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Mehanizem deluje in navzgor v kupole se dviguje črnina, črni madeži in črne pikice – vrši se tudi BT BIOparazitov. Vse skupaj nadzira S-ALFA, in vse poteka glede na stanje posameznikovega BIOsistema.

Znotraj dvorane, nad igriščem, je vidna še dodatna in močno zlata balonska zaščita. Od vrha sredinskega dela je z zlatim stebrom povezana s kupolo, ki je vidna visoko zgoraj in »napaja« zlato zaščito nad igriščem. Od te zaščite se navzdol po lokaciji igrišča posipa zlat prah, ki nekako očiščuje področje iz vidika BK. Tla igrišča so zlata, zlata sta oba koša, žoga ...

Košarkarji so oviti v močne zlate ovoje, prav tako tudi ostali člani posamezne reprezentance in sodniki. Še posebno močno imajo z zlatimi ovoji zaščitene glave, vsak ima zlato povezavo navzgor do kupole, ki je nad igriščem. Preko nje igralci in ostali dobivajo pomembne informacije v povezavi z igro. Vidi se, da navzdol po tej zlati povezavi kapljajo zlate kapljice. Med igralci so vidne svetle in temne povezave, po tleh pa se izrisujejo zlate in črne poti, ki nakazujejo pozitiven ali negativen razplet posamezne akcije. Od igralcev pa je odvisno kako se bodo odločali, katere poti bodo ubirali. Vse skupaj je odvisno od marsičesa. Vsako posamezno ekipo povezuje še dodatna zlata plast, ki se premika z ekipo po igrišču.

Po koncu prvega polčasa, med odmorom, so igralci vključeni v mehanizem BK in iz njihovih BIOsistemov se intenzivno odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti, črne madeže in črne pikice vleče navzgor v kupole.

Ko tekmuje naša SLO reprezentanca je od naše ekipe videti še dodatno zlato povezavo z našo državo.

Igralec, ki je na eni izmed tekem dobil udarec v glavo ima dodatno močno zaščito, ki se še ojačano vidi v notranjosti glave. V ta predel je navzdol speljanih več zlatih nitk, iz katerih se prši zlat prah in zdravi poškodbo. Tako je bilo videti tudi še v drugem polčasu tekme, dodatna zlata zaščita v predelu glave in BK sanacija posledic udarca.

V drugem primeru, pri igralcu, ki se je med igro poškodoval, pa je v predelu poškodbe viden zlat ovoj, izredno močan ter zlate nitke, ki od zgoraj potekajo do tega predela in iz katerih se prši zlat prah ter zdravilno učinkuje na poškodovani del.

* * *

In, če dopišem še tole. Če jaz nečesa v času opazovanja ne vidim, še ne pomeni, da nekega dogajanja ni (bilo). Napišem tisto, kar ob opazovanju vidim, včasih morda tudi kaj zamudim ali spregledam ali niti ne vidim, ker po navadi tekem iz vidika BK, s pomočjo metode SGBKD, ne gledam od začetka do konca, ampak pogledam del tekme ali tekmovanja, največkrat med vzdrževanjem domačega Alfa žarka. S-ALFA nam omogoča vpogled v dogajanje večdimenzionalnega prostora v katerem živimo, seveda skladno z našim duhovnim napredkom v BK smislu. Poleg BK kondicije so pomembni tudi dobri pogoji v času opazovanja s SGBKD in še kaj. Je pa razlika glede videnja, tako kot na drugih področjih, tudi pri športu, izpred časa nazaj in v zadnjem obdobju. Če BIOtehnologijo S-ALFA sistematično uporabljamo, potem je tudi napredek temu primeren, temu primerno je pa lahko tudi vse boljše videnje s pomočjo metode SGBKD. Superinteligenca Beta pa neprestano in na različne načine, neposredno ali posredno preko Beta generiranih BIOsistemov napada ter moti, upočasnjuje razvoj in tako dalje.

Več o BIOtehnologiji S-ALFA na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.