Svetovno prvenstvo v hokeju, Pariz 2017

13. maj 2017, Slovenija - Belorusija

S pomočjo metode SGBKD sem pogledala dogajanje med začetnim delom tekme in ob 16.33 sem si zabeležila, kar je bilo videti.

Okoli športnega objekta je videti zlato balonsko zaščito, ki ščiti pred zunanjim škodljivim vplivom, kar se vidi kot črnina, črne povezave, ki prihajajo proti prizorišču dogajanja. Ta črnina, črne povezave pomenijo prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov od vseh, ki usmerjajo pozornost na športni dogodek.

Drsališče je zlato in v tem trenutku je videti prepredeno z ogromno svetlimi – zlatimi in temnimi - črnimi potmi. Okoli drsališča je močna zlata balonska zaščita, ki je z zlato cevjo, ki je tako široka kot celotno drsališče, povezana s kupolo, ki je vidna zgoraj, je pa spuščena nižje, kot po navadi, je zelo blizu igrišča. Zlata kupola pa je povezana z zlato povezavo z zlatim oblakom, z S-Alfa, ki je višje zgoraj. Igralci imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje.

Med trajanjem tekme je videti, da se zlata kupola, ki je zgoraj nad prizoriščem in kjer je znotraj spodnjega dela viden cel barvni spekter, zelo počasi obrača, vrti in navzdol se iz nje razlivajo različne svetle barve, ena za drugo. Hkrati se iz lokacije dogajanja odstranjuje črnina, ki izginja ali se dviguje navzgor proti kupoli, v BK pogledu se čisti vse kar je na lokaciji. Prav tako navzdol deluje zlata barva, ki vzdržuje vzpostavljeno BK stanje, zlate zaščitne ovoje.

Gledalci na tribunah so zaščiteni z močnimi zlatimi ovoji, posebno močno imajo z zlato barvo zaščitene glave. Vidi se, da je ozračje precej kulturno, neprimerni izpadi ali izgredi prisotnih so izvzeti, ker le-ti so vedno posledica močnega vpliva črnine (močnega vpliva 7. dimenzije) na BIOsistem.

Slednje opažanje sem si zabeležila ob 16.53 uri.

BIOsistemi igralcev hokejistov so zelo močno zaščiteni, okoli imajo močne zlate ovoje, bolj kot na katerih drugih športnih dogodkih, ki sem jih pred tem opazovala s SGBKD. Pri vsakem igralcu je videti zlato povezavo, zlato nit, ki poteka iz glave navzgor v kupolo, po kateri tudi dobivajo informacije glede igre.

Igralci lahko med tekmo igrajo po svetlih ali temnih poteh, svetle pomenijo nekaj dobrega, te predstavljajo uspešne akcije, temne pa slab razplet posamezne akcije. Kako se pa igralci odločajo, katere poti ubirajo, to je pa odvisno od tega kako posamezni igralec dojema, zaznava informacije, ki jih glede igre dobi … Boljši BIOsistemi iz vidika BK lahko igrajo boljše.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.