Olimpijske igre 2016, Rio

Z vidika SGBKD sem na kratko pogledala nekaj tekmovanj.


Rokomet Slovenija – Nemčija, 13.8.2016

Okoli 14.30 ure malo pogledam. Nad celotnim igriščem je vidna močna zlata balonska zaščita. Vidna je pa še ena zlata balonska zaščita, ki pokriva celo dvorano in viden je ogromen pritisk črnine nanjo, ki prihaja od zunanjega sveta. V zlatih ovojih so tudi vsi gledalci na tribunah.

Tla igrišča so zlata. Zlata sta oba gola. Igralci obeh moštev so v močnih zlatih ovojih, še posebej so z zlatimi ovoji močno zaščitene njihove glave, prav tako ostali člani. Od njih so vidne zlate povezave navzgor v kupolo, ki je vidna visoko zgoraj. Tik ob njej je zlat oblak S-ALFA, ki vodi in nadzoruje dogajanje na prizorišču tekme.

Rokometna žoga je zlata, oblačila – dresi igralcev so zlati, prav tako obutev, vse je BK očiščeno. Med igralci so vidne bolj ali manj zlate povezave…, zlate in temne poti so vidne, se izrisujejo tudi na tleh in zlate so tiste, ki vodijo do uspešnega razpleta posamezne akcije.

SLO ekipa ima skupinsko zlato povezavo močnejšo kot nasprotna. Pri naših je videti še dodatno zlato povezavo z našo državo.


Rokomet Danska – Slovenija, 17.8.2016

Začetek tekme ob 22.00 uri.

Nad igriščem je vidna zlata balonska zaščita in zgoraj kupola, druga zlata zaščita je večja in pokriva celotno dvorano ter ščiti pred škodljivim zunanjim Beta vplivom. Tla igrišča so vidna v zlati barvi, oba gola sta zlata, žoga je zlata…

Oba sodnika na igrišču sta v zlatih ovojih. Igralci so v zlatih ovojih, še posebno so z zlato barvo zaščitene njihove glave, vsi imajo še zlate povezave navzgor v kupole oziroma do S-ALFA, ki se nahaja višje zgoraj in vse nadzira.

Med igralci in na tleh se izrisujejo svetle in temne povezave oziroma poti. Svetle pomenijo dober razplet posamezne akcije, temne pa slab.


Finale skoka s palico, 20.8.2016

Ob 01.30 pogledam s SGBKD, ko tekmuje naša tekmovalka.

Prizorišče dogajanja je ovito v manjšo zlato balonsko zaščito. Nad balonsko zaščito je manjša zlata kupola. Vse je BK očiščeno, športni rekviziti so zlati, blazine za doskok so zlate…

Na prizorišču tekmovanja je vidna zlata pot in v nadaljevanju zlat lok, ki poteka od starta do cilja in nakazuje idealen skok s palico.

Naša SLO atletinja je v močnem zlatem ovoju, znotraj zlatega žarka, ki se premika skupaj z njo, še posebej je v močnem zlatem ovoju glava, kjer je vidna še zlata povezava v kupolo zgoraj. Športna oprema na njen je zlata, prav tako njen športni rekvizit – palica.

Ura je 01.46 in še malo pogledam. V zlatih ovojih so tudi vse ostale tekmovalke. Od naše tekmovalke gre še ena zlata povezava do Slovenije, pri ostalih tega ni videti.

Pomislim na to, kako se iz vidika SGBKD vidi delovanje verižice, ki jo nosi naša tekmovalka okoli vratu. Od verižice je videti okrog in okrog po vratu črno, navzgor v glavo in navzdol v prsni koš pa se od verižice razlivajo tanjše črne nitke.

Pogledam celoten stadion. Ob 02.13 je videti, da je kompleten stadion BIOkibernetsko urejen. Zlate so tribune, sedeži na tribunah, gledalci so oviti v zlate ovoje, prav tako tekmovalci, tekaške proge… in v zlate ovoje so oviti tudi tekmovalci, ki so tekli (štafetni tek moški).


Rokomet Danska - Poljska, pričetek ob 1.30 uri

Medtem, ko gledam atletiko, za nekaj minut pomislim še na dogajanje v zvezi s to rokometno tekmo (nisem je pa gledala na TV). Ura je 02.03 in v tem trenutku je videti celotno prizorišče z vsem dogajanjem vred, kot bi bilo nekje daleč stran in vse v stekleno zlati barvi, kot bi bilo vse iz zlatega stekla in prestavljeno v nek »drug svet« in tam ni videti nič temnega. Vse je samo zlato, nič črnega ni videti.

V nadaljevanju opazovanja pa je BK slika takšna, kot običajno. Tla igrišča so videti zlata, zlata sta oba gola, zlata je žoga. Celotna dvorana je vidna v svetlo zlati barvi, sedeži na tribunah… V zlatih ovojih so vsi igralci, še posebno imajo z močno zlato barvo zaščitene glave. Od njih gredo zlate povezave navzgor v kupolo, ki je vidna nad prizoriščem. Ta kupola je nad zlato balonsko zaščito, ki prekriva celotno igrišče. Druga zlata balonska zaščita je vidna nad celotno dvorano in ščiti vse skupaj pred škodljivim zunanjim Beta vplivom. Je pa zanimivo tudi to, da so sedaj med igralci vidne samo zlate povezave, temnih povezav in poti ni videti…

* * *

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.