EP v nogometu 2016, Francija

S pomočjo metode SGBKD sem malo pogledala dogajanje na spodaj navedenih tekmah.

  • 2. 7. 2016, Nemčija – Italija
  • 3. 7. 2016, Francija – Islandija
  • 6. 7. 2016, Portugalska – Wales
  • 7. 7. 2016, Nemčija – Francija
  • 10. 7. 2016, Portugalska – Francija

Na vseh prizoriščih in športnih tekmah, je bilo videti zelo podobno dogajanje, kar se tiče delovanja mehanizma BIOtehnologije S-ALFA in spodaj je povzetek zabeležk iz vsake tekme.

Igralna površina je vidna v zlati barvi, zelenica je zlata, črte na igrišču so svetlejše zlate barve kot trava. Nad celotnim igriščem je zlata balonska zaščita. Ta balonska zaščita je močno zlate barve.

Prav tako je vidna še ena zlata balonska zaščita, ki prekriva celoten športni objekt in deluje kot BK zaščita pred škodljivim vplivom, pred črnino, ki prihaja iz okolice, od zunanjega sveta, to so škodljive BIOenergije in BIOparaziti, kar se vidi kot nešteto črnih povezav, črnih niti, ki se stekajo proti prizorišču dogodka. Ta črnina skozi zlat zaščitni ovoj ne more, zaustavlja se pred njim oziroma na tem zlatem ovoju.

Gledalci na tribunah so oviti v močne zlate ovoje, še posebej so močno, z zlatimi ovoji, zaščitene njihove glave. Včasih se vidi še več, da so ti zlati ovoji okoli gledalcev različno močni ali vidni v različno močnih zlatih odtenkih. Odvisno je od stanja BIOsistema posameznika. Znotraj teh zlatih zaščitnih ovojev pa je vsak posamezni BIOsistem videti kakršen pač je, večinoma v temnih barvnih odtenkih, v črno sivih.

Ker imajo vsi gledalci na prizorišču posamezne tekme okoli BIOsistemov zlate ovoje, se, ko na razne načine navijajo in se veselijo zadetka, navzven od njih razliva, prši zlata barva, med njimi samimi pa se celo iskrijo zlate zvezdice. Tako dogajanje je mogoče opaziti tudi, ko se zadetka ali zmage veselijo nogometaši, med njimi so vidne dodatne zlate povezave in švigajoče zlate zvezdice.

Nogometaši vseh reprezentanc so oviti v zlate ovoje, še posebno močna zlata zaščita je vidna okoli glave vsakega igralca posebej. Prav tako so v zlatih ovojih vidni vsi ostali člani vsake reprezentance in sodniki. Vratarja sta v močnih zlatih ovojih, zlata sta oba gola, pred obema goloma je vidna zlata meglica. Nogometna žoga je zlata. Športna oprema, ki jo imajo igralci na sebi je videti v zlati barvi.

Igralci so z zlatimi nitkami povezani z zlato kupolo, ki je vidna zgoraj nad prizoriščem. Balonska zaščita, ki zaobjema celotno igrišče je povezana z zlato cevjo s kupolo zgoraj (s katero se povezuje tudi zunanja balonska zaščita). V spodnjem delu le-te je videti cel barvni spekter, v bistvu kot BIOšablono, ki jo kot pripomoček uporabljamo za izvajanje metod BK. Navzdol po igrišču se od nje počasi razlivajo različne svetle barve, ko poteka BK sanacija vseh BIOsistemov in okolice. Videti je tudi zlat prah, ki se posipa navzdol, navzgor proti kupoli se dviguje črnina in črne pikice.

Med vsako posamezno tekmo se po igrišču izrisujejo zlate in temne poti. Zlate pomenijo, nakazujejo pozitiven razplet posamezne akcije, temne negativen razplet akcije. Od vsakega igralca pa je odvisno, kako vse skupaj zaznava, katere poti bo izbiral.

Na koncu pa še nekaj, kar imam pač zapisano in je bilo videti, s pomočjo metode SGBKD, na kateri izmed teh petih tekem.

Pred tekmo med Portugalsko in Francijo, je bilo med uvodno predstavo videti, da so vsi nastopajoči v zlatih ovojih. Ko na odru poje neka pevka, se od nje navzven razliva zlata barva. Malo kasneje sem opazovala, ko so, pred začetkom tekme, v obeh reprezentancah, peli vsak svojo himno. Pri prvi reprezentanci je bilo videti, da gredo od njih, ko pojejo, navzven zlate povezave, zlata barva. Prav tako je bilo videti pri drugi reprezentanci. Vsi člani so prav tako vidni v zlatih ovojih, povezani z zlatimi nitkami navzgor v kupolo, ki je nad prizoriščem. Tako je bilo videti tudi pri gledalcih na tribunah, ko so zraven peli.

V 60. minuti tekme med Nemčijo in Francijo, je poškodovani nemški igralec šepajoče zapustil igrišče. V enem trenutku je bilo videti močan pritisk črnine, črne povezave poševno navzdol na reprezentanco Nemčije, do vsakega igralca oz. do zlatega zaščitnega ovoja, ki ga ima vsak okoli BIOsistema. Lahko pa se zgodi, da kdaj, iz nekega razloga, črnina tako močno deluje (gre za zelo močan napad črnine), da celo prodre skozi zlat ovoj, ali pa jo lahko posameznik, z neko svojo (trenutno) »notranjo naravnanostjo«, potegne naprej, v svoj BIOsistem. Morda bi bilo drugače, če bi spoznanja BIOtehnologije S-ALFA uporabljal vsak sam zase.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.