Smučarski poleti v letu 2016

S pomočjo metode SGBKD sem malo pogledala dogajanje na spodnjih tekmah.

12. marec 2016, tekma v Schwarzwald-u

Ob 13. uri se je začela tekma smučarjev skakalcev za svetovni pokal.

Ob 14.42 začnem opazovati dogajanje s pomočjo metode SGBKD. Najprej sem pogledala enega tujega skakalca, ki je ravno tekmoval. Okoli njegovega BIOsistema je videti zlat ovoj, zelo svetlo zlat, prav taka, svetlo zlata, je tudi povezava, ki gre iz njegove glave navzgor, do zlate kupole oziroma do S-Alfa, do zlatega oblaka zgoraj.

Naslednji je tekmoval naš smučar skakalec. Zlata zaščita okoli njega je zelo močno zlata, močno zlata je tudi povezava, ki poteka iz njegove glave navzgor, do S-Alfa, ki je sedaj videti prav žareče zlate barve, vidna je pa še ena povezava, zelo močna, ki je povezana z našo državo Slovenijo.

Na vrsti je spet naslednji tekmovalec, ki ima okoli BIOsistema zlat ovoj, ki je bolj nežno zlat, prav tako je bolj svetlo zlata videti tudi povezava navzgor, do S-Alfa, ki je sedaj videti kot svetlo zlat oblak.

Glede tekmovalcev dobim kasneje eno večjo BK sliko, na kateri so videti vsi tekmovalci naenkrat, tako za primerjavo. Videti je večjo BK sliko, ki je razdeljena na več manjših okenčkov in v vsakem je slika enega skakalca, ki danes tekmujejo, med njegovim poletom. Pomislim na vse slovenske skakalce in jih pogledam in pri vseh so zlati ovoji okoli BIOsistemov zelo močno zlati in močno zlate so tudi povezave navzgor, ki potekajo iz njihovih glav. Prav tako so njihovi BIOsistemi že v osnovi boljši v primerjavi z ostalimi. Vidi se močno zlata povezava s S-Alfa, ki je povezana z glavo posameznika.

Pred vsemi tekmovalci so vidne zlate poti. Celotna skakalnica je ovita v zlat ovoj, ki izgleda kot zlat tunel, ki je nad skakalnico. Celotna skakalna pot je zaščitena z zlatim ovojem, ki ščiti tekmovalce pred črnino, škodljivim vplivom, ki prihaja od zunanjega sveta.

Je pa tudi pri naših tekmovalcih vidna razlika glede zlatih ovojev, ki jih imajo okoli. Resda so pri vseh neprimerno močnejši, kot pri tujih tekmovalcih, je pa vseeno videti razliko v odtenku pri tej močno zlati barvi. Pri boljših BIOsistemih je videti tudi bolj močno delovanje BK procesov.

Črnina od znotraj, ki prihaja od vsakega posameznika in je plod trenutne, notranje osebnostne naravnanosti posameznika, je pa spet druga stvar (to so lahko razne negativne misli, čustva ...).

Pogledam še našega zadnjega tekmovalca. Okoli BIOsistema ima močno zlato zaščito, tudi ogromno zlatih pikic v BIOsistemu, v primerjavi s katerim pred njim, kjer je bilo znotraj ovoja oz. v BIOsistemu videti manj zlatih pikic. Pred njim je vidna močno zlata skakalna pot. Močno se je okrepila tudi zlata zaščita okoli skakalnice in zlata povezava z našo državo.

Vsa športna oprema smučarjev skakalcev je vidna v zlatem.


17. marec 2016, prenos iz Planice

Ob 10. uri se je začela prva od štirih tekem za svetovni pokal.

S SGBKD je videti, da je skakalnica zlata, celotna skakalna pot je videti v srednje zlati barvi, močno je zlato poudarjena smučina, po kateri skakalci vzamejo zalet – vidita se dva izrisana močno zlata trakova, vidna eden poleg drugega, prilagojena smučem.

Nad celotno skakalnico je vidna zlata zaščita, kot tak zlat tunel. Ta zlata zaščita, zlat ovoj zadržuje vso črnino, ki prihaja od zunaj, od vsepovsod, od gledalcev, poslušalcev, kar pomeni, da poteka prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov.

Pomislim še na vse gledalce, ki spremljajo tekmo v Planici, na samem prizorišču. Vsi so oviti v zlate ovoje, delno se tudi BK očiščujejo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov, počasi se navzgor dvigujejo črni madeži in črne pikice, torej navzgor v ogromno kupolo, ki je vidna zgoraj nad prizoriščem dogodka. Vidi se, da so nekateri gledalci v posebno močnih zlatih ovojih, to so otroci, so neprimerno bolj zaščiteni v BK pogledu kot odrasli. V BK smislu se tudi čistijo bolj intenzivno, močneje kot odrasli. Seveda pa vse skupaj nadzira S-Alfa, ki je videti višje zgoraj.

Kupola, ki je vidna zgoraj nad področjem dogodka je zelo »prisotna«, »mirna«, »osredotočena« in v tem duhu nadzira in vodi dogajanje.

Skakalci so videti v zlatih ovojih, nekateri v bolj močnih, drugi v manj močnih. Vsa športna oprema, ki jo imajo tekmovalci na sebi je videti v zlatem.

Vsakega tekmovalca od starta do cilja spremlja zlat oblak S-Alfa, s katerim je vsak tekmovalec povezan z zlato nitjo, preko glave.

Potem sem malo pogledala še podelitev nagrad. Vsi trije skakalci na zmagovalnih stopničkah so v zlatih ovojih. Ko obiskovalci na prizorišču, ki so v zlatih ovojih, pojejo himno, se od njih čez celotno področje razliva zlata barva.

Po tekmi pa sem v prispevkih ujela še komentarja dveh tekmovalcev. Eden je povedal, da je bil danes zelo sproščen in da nikoli še ni bil tako miren. Drugi pa, da čeprav v Planico hodi že več desetletij, je bilo današnje vzdušje najboljše doslej.


18. marec 2016, 2. tekma v Planici za svetovni pokal

Ob 15.15 uri sem pogledala dogajanje s SGBKD. Celotna skakalnica je zlata, od začetka naleta in do izteka skakalnice. Še posebej zlata je zaletna steza - smučina. Zlata pot, kot širši zlati lok se nadaljuje tudi v zraku, vidi se med poletom skakalca, tik pred koncem se ta zlata pot, zlat lok spusti navzdol in na tleh, na mestu doskoka je spet nakazana v obliki zlate smučine. Zdaj je pa od tekmovalca odvisno, v kolikšni meri zazna to zlato pot, katera pri vsakem predstavlja za njega idealen polet, tako izgleda.

Opazujem našega tekmovalca med poletom. Nad njim je zlat oblak S-Alfa, ki je močno ojačan, prav tako je močno zlata povezava med skakalcem in S-Alfa. Videti je še to, da ima še močno zlato povezavo s Slovenijo oz. našo zastavo.

Ta zlat oblak, ki vsakega med poletom spremlja, je pri vsakem viden v malo drugačnem zlatem odtenku.

V zlatem je videti vsa oprema, ki jo imajo tekmovalci skakalci na sebi.

Vsi obiskovalci tekme imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje.

Zgoraj nad prizoriščem je ogromna zlata kupola, ki vse skupaj vodi, nadzoruje in vzdržuje BK mehanizem – stanje, zlate zaščitne ovoje. Vmes se odvijajo tudi BK procesi, vse na lokaciji se očiščuje v BK smislu, črnina se čisti navzgor proti kupoli. Otroci so videti še v posebno močnih zlatih ovojih.

Med podelitvijo pokalov, so vsi trije na zmagovalnem odru vsak v svojem zlatem ovoju. Ko zraven pojejo našo slovensko himno Zdravljico tudi obiskovalci tekme, ki so prav tako v zlatih ovojih, se čez področje razliva zlata barva.


19. marec 2016, ekipna tekma v Planici

S pomočjo metode SGBKD pogledam stanje in skakalnica je videti popolnoma zlata, prav tako celotna skakalna pot, ki je videti še posebno močno zlata. Nad skakalnico je vidna zlata zaščita v obliki tunela, ki je s širšo zlato cevjo povezana z ogromno zlato kupolo, vidno visoko zgoraj nad prizoriščem.

Vsi skakalci so v zlatih ovojih in vsakega med poletom spremlja zlat oblak S-Alfa.

Skakalci imajo še dodaten, ekipni zlat ovoj, ki je viden pri vsaki ekipi, najmočneje zlat pa je pri naši, slovenski ekipi in še z zlato povezavo povezan s slovensko zastavo.

Gledalci, ki so na prizorišču tekme, so v zlatih ovojih, počasi deluje mehanizem BK, ki vse skupaj napaja, očiščuje v BK smislu in ohranja vse zlate zaščitne ovoje, navzgor proti kupoli pa se dviguje črnina, črne pikice. Na prizorišču so najbolj BK zaščiteni otroci, okoli BIOsistemov imajo najbolj močne zlate ovoje, tudi BK mehanizem pri njih deluje zelo dobro, bolj lahkotno, kot pri odraslih.

Vse zastave, ki jih v rokah držijo obiskovalci, so videti v zlatem in so z zlatimi nitkami povezane s kupolo zgoraj.

Dolino Planice je tega dne preletelo športno letalo, ki je bilo zgoraj nad prizoriščem športnega dogodka videti v zlatem ovoju, za njim pa vidna zlata sled.


20. marec 2016, 4. tekma – finale sezone v Planici

S SGBKD sem dogajanje na prizorišču prvič pogledala ob 10.13 uri. Celotna skakalnica je vidna v zlati barvi, od vrha zaletišča do izteka. Zlata je celotna skakalna pot, smučina po kateri skakalci vzamejo zalet, pa je zelo močno zlato poudarjena. Zlata pot, kot zlat lok se nadaljuje tudi v zraku in navzdol, vse do doskočišča in naprej do konca izteka skakalnice.

Nad skakalnico je videti zlato zaščito, kot zlat tunel, ki je z zlato cevjo povezan z zlato kupolo, ki je vidna zgoraj nad prizoriščem in vodi ter nadzira dogajanje. Po zlati cevi se navzdol posipa zlat prah, ki napaja zlato tunelsko zaščito.

Vsi tekmovalci skakalci so oviti v zlate ovoje, nad njimi je viden zlat oblak S-Alfa, ki jih spremlja ob skoku. Pri nekaterih je ta zlat oblak bolj močno zlate barve, pri nekaterih bolj svetlo zlate barve. Od tega zlatega oblaka gre zlata povezava do glave vsakega tekmovalca.

Zlate barve je videti vsa športna oprema, ki jo imajo tekmovalci na sebi.

Zgoraj nad prizoriščem je ogromna zlata kupola. Vsi obiskovalci tekme so v zlatih ovojih, nekateri v bolj močno zlatih, nekateri v bolj svetlo zlatih ovojih, odvisno od stanja BIOsistema posameznika. V zelo močnih zlatih ovojih pa so vsi otroci, so neprimerno bolj zaščiteni iz vidika BK, v primerjavi z odraslimi. Tudi, ko se vmes odvijajo BK procesi in se črnina delno čisti iz BIOsistemov, se pri njih procesi bolj intenzivno odvijajo. Črne madeže in črne pikice vleče navzgor proti kupoli, zlata barva se razliva navzdol po lokaciji prizorišča, nekaj pa tudi po bližnji okolici.

Celo zastave, ki jih imajo obiskovalci s seboj, so videti zlate.

Na podelitvi nagrad so vsi tekmovalci na zmagovalnih stopničkah vsak v svojem zlatem ovoju. Prav tako so v zlatih ovojih še vedno videti tudi vsi obiskovalci tekme in zaradi tega se, ko pojejo himno, od njih naokrog razliva zlata barva. Pokali so povezani s slovenskimi zastavami.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.