Svetovno prvenstvo v hokeju 2015, Republika Češka

Belorusija - Slovenija, 2. maj 2015

Poslušam radijski prenos in opazujem tekmo iz vidika SGBKD.

Ob 16.20 uri je videti, da je drsališče zlato, prav tako npr. zaščitna ograja okoli tega.

Nad drsališčem je videti zlato balonsko zaščito, ki je s širšo zlato cevjo povezana navzgor, do zlate kupole, ki je nad prizoriščem oziroma zlatega oblaka S-Alfa, ki vodi in nadzira vse skupaj iz BK (BioKibernetskega) vidika. Po tej povezavi se navzdol posipa zlat prah, ki krepi, napaja zlato balonsko zaščito in ostale zaščitne ovoje na lokaciji, kjer deluje BK mehanizem.

Naši slovenski hokejisti imajo okoli BIOsistemov močne zlate ovoje, malo močnejše kot igralci nasprotne reprezentance. Vsi pa imajo zlate povezave navzgor do zlate kupole. V zlatih ovojih so tudi ostali člani posamezne reprezentance. Trener je v močnem zlatem ovoju in ima močno zlato povezavo navzgor v kupolo. Od trenerja gredo zlate povezave do naših igralcev.

Oba vratarja sta posebno močno zaščitena z zlatima ovojema, v zlati barvi pa sta vidna tudi oba gola. Pri našem je zlata zaščita malo močnejša, čeprav razlika spet ni tako velika. Zlat je tudi igralni plošček, palice ter vsa ostala športna oprema hokejistov.

Med igro se izrisujejo svetle - zlate in temne - črne poti in povezave. Tisti, ki imajo boljše BIOsisteme iz vidika BK, bolje zaznavajo ali dobijo prave, boljše informacije glede igre.

Vmes pogledam navijače, ko navijajo in so vsi skupaj videti v zlatem ovoju in vse skupaj je nekako povezano z našo državo Slovenijo (naše moštvo in navijači) in zaradi zlate zaščite ne gre od njih nič črnine proti igrišču.

Potem sem pogledala, kaj se dogaja med odmorom. Od selektorja gredo zlate povezave do naših hokejistov in vsi se intenzivno BK čistijo. Videti je delovanje barvnega spektra, navzgor pa se dvigujejo črni madeži in črne pikice. Prav tako je videti pri nasprotnikih, ampak delovanje ni tako močno, kot pri naših, slovenskih hokejistih. Pri tistih, ki imajo boljše BIOsisteme pa vse skupaj deluje bolje.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.