Košarkarska tekma SRB-ZDA, 14. september 2014

Ob 21. uri se je začela tekma med Srbijo in ZDA. S SGBKD sem na kratko pogledala dogajanje med tekmo.

Ob 21.15 uri je videti, da je igrišče zaščiteno z močno zlato balonsko zaščito. Nad balonsko zaščito, ki je vidna nad igriščem, so zlate kupole, ki potekajo visoko navzgor. Navzdol se posipa zlat prah, ki napaja oziroma vzdržuje ta zlat zaščitni ovoj.

Tla igrišča so zlata. Oba koša sta zlata in zavita v zlato meglico. Žoga je vidna v zlatem.

Igralci obeh moštev so v zlatih ovojih. Okoli BIOsistemov igralcev Srbije so zlati ovoji bolj močno zlate barve, okoli BIOsistemov igralcev ZDA so bolj svetlo zlati ovoji. Videti je tudi, da imajo igralci Srbije že v osnovi boljše BIOsisteme od nasprotnikov. Vsi igralci imajo z zlato barvo močno zaščitene glave, iz glave pa zlate povezave, ki potekajo navzgor v kupole. Pri vsakem je vidna še dodatna zlata plast, od katere gredo zlate niti v BIOsistem in direktno čistijo črnino v BK smislu, ki nastaja znotraj posameznega BIOsistema (lahko kot posledica negativnih čustev…). Tudi mehanizem BK, ki deluje med tekmo, pri njih deluje bolje. Vsa črnina se čisti in dviguje navzgor v kupole.

Med igro se po tleh izrisujejo svetle in temne poti. Vidne so tudi zlate povezave, kot zlati loki po zraku, od igralcev do koša. Na področju igrišča so videti še vzdolžne zlate niti, ki potekajo od ene do druge strani igrišča in odstranjujejo črnino.

Okoli BIOsistemov gledalcev na tribunah so zlati ovoji.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.