Košarkarska tekma SLO – ZDA

9. september 2014

Ob 21.13 uri, prvič pogledam tekmo iz vidika SGBKD. Poteka prva četrtina in videti je, da so tla igrišča zlata, oba koša sta zlata, ovita v močno zlato meglico. Nad igriščem je vidna močno zlata balonska zaščita, ki je z zlato cevjo povezana navzgor, v zlato kupolo. Po tej zlati cevi se navzdol spušča zlat prah, ki napaja to zlato balonsko zaščito.

Potem, ob 21.15 uri, se vidi, da so okoli BIOsistemov vseh košarkarjev zlati ovoji. Pri košarkarjih ZDA so zlati ovoji svetlejše zlate barve, kot pri naših, slovenskih, kjer so vidni bolj močno zlati ovoji. Prav tako je pri ostalih članih posameznega moštva.

Sodniki so vidni v zlatih ovojih, močno je z zlato barvo zaščitena glava vsakega posebej.

Ob 21.22 uri, je videti zlate povezave, ki potekajo od košarkarjev do zlate kupole, ki je zgoraj nad igriščem. Poleg je videti tudi S-ALFA, ki se pomika bližje navzdol, proti igrišču.

Konec je prve četrtine in med odmorom je videti, da se košarkarji obeh moštev intenzivno BK očiščujejo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Vidijo se izmenjujoče svetle barve, ki delujejo na njihove BIOsisteme, močno se BK čistijo glave športnikov. Prav tako je videti, da se vrši BIOtransfer BIOparazitov - črne pikice vleče navzgor v kupolo.

Zdaj, v drugi četrtini, pogledam sodnike, ki so še vedno videti v izredno močnih zlatih ovojih. Vidna je neka črnina okoli zlatih ovojev in izgleda, da želi »vplivati« na njih, priti v glavo posamezne osebe. To vse skupaj izgleda tako, kot da ta črnina, ki je že vidna – prisotna v glavah, išče stik z »zunanjo« črnino, se želi povezati s črnino od zunaj (z Beta vplivom od zunaj). V tem trenutku, ko to opazujem, zaradi zlatega ovoja, ki ga ima vsak okoli glave, to ni mogoče.

Med našimi košarkarji se vidijo - izrisujejo zlate povezave, prav tako se zlate povezave izrisujejo na tleh igrišča ter od košarkarjev, v obliki zlatih lokov, do obeh košev.

Približno 6 minut in pol je še do konca prvega polčasa. Zdaj se je na lokaciji igrišča pojavil večbarven vrtinec, ki se tam vrtinči in vse BK očiščuje. Videti je, da zlate nitke vlečejo črnino ven iz teles, nekako posrkajo ven črnino (izgleda, da bolj tisto »sproti nastajajočo«) iz BIOsistemov. Kot izgleda, se ta črnina znotraj večbarvnega vrtinca potem kar razkroji, nekako kar izginja.

Zraven je videti zlat oblak S-ALFA, ki je precej blizu in bdi nad BK dogajanjem.

Pri sodnikih je videti, da imajo zlate povezave v kupolo, navzdol po teh povezavah pa se pretaka zlata barva.

Na tistih delih telesa, kjer med športniki pride do kakšnega udarca, se takoj pojavi zlat ovoj v obliki gosto zlate meglice.

Ob 21.43 uri je videti, da so se do naših športnikov spustile zlate nitke, ampak zaenkrat še niso aktivne. V tem trenutku mirujejo, so pa na nekaj pripravljene.

Konec je prvega polčasa in te zlate niti se povezujejo v glave košarkarjev (gledam SLO) in iz teh zlatih nitk se v njihove glave prši zlat prah, iz glave pa se potem to delovanje prenaša še navzdol po telesu. Ta zlat prah je močno ovil celotne možgane in živčni sistem. Celoten živčni sistem je videti v zelo močno zlati barvi.

Na začetku tretje četrtine, je pri naših slovenskih košarkarjih videti, da se navzdol po zlatih nitih v možgane stekajo »zlate« informacije, ki potujejo potem iz možganov naprej po živčnem sistemu … Prav tako je videti pri športnikih nasprotne ekipe, samo vse skupaj ni tako močno.

Vidi se zlata povezava od naše ekipe do Slovenije.

Ko je še 14 minut in pol do konca tretje četrtine, je znotraj igrišča videti ogromen večbarven vrtinec, ki vse očiščuje v BK smislu. Iz tega barvnega vrtinca gredo še dodatne zlate niti, vodoravno navzven, do košarkarjev in vidi se, da hitro vleče črnino ven iz njihovih BIOsistemov, po teh zlatih nitkah do večbarvnega vrtinca, kjer se potem črnina kar nekako razkroji, izginja, tako izgleda.

En naš igralec je vstopil v igro in takoj je začel BK mehanizem delovati tudi pri njem, tako kot že pri ostalih košarkarjih na igrišču.

Okoli BIOsistemov košarkarjev so še vedno vidni zlati ovoji, celo nekako večplastni.

V zadnjem delu tekme se vidi, da se je S-ALFA spustila malo nižje navzdol in z zlato meglico ovila našo celotno ekipo. Iz glave vsakega igralca, je videti zlato povezavo navzgor. Po tleh igrišča se še vedno izrisujejo zlate poti.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.