SP, košarkarska tekma Slovenija - Litva

4. september 2014

Dogajanje med tekmo Slovenija – Litva, sem opazovala s pomočjo metode SGBKD.

Ob 21.33 uri, je nad celotnim košarkarskim igriščem zlata balonska zaščita, ki je izredno močna. Višje zgoraj, nad igriščem, so vidne zlate kupole, ki se nadaljujejo do neskončnosti. Od zgoraj navzdol se v to zaščito posipa zlat prah, ki neprestano napaja to zlato BK zaščito.

Vsi obiskovalci tekme na tribunah imajo okoli BIOsistemov zlate – BK zaščitne ovoje.

Igralci obeh ekip so vidni v zlatih ovojih. Iz njihovih glav so vidne zlate niti – povezave navzgor do kupol oz. S-ALFA. Po teh povezavah navzdol prihaja zlata barva, kot pozitivne informacije glede tekme.

Tla igrišča so močno zlate barve. Oba koša sta videti zlata, ovita v močno zlato meglico. Košarkarska žoga je videti zlata.

Ob 21.44 uri je videti, da je trener v močnem zlatem ovoju. Močno je z zlato barvo zaščitena njegova glava. Prav tako so v zlatih ovojih ostali člani vsake ekipe.

Pri slovenski ekipi je videti, da imajo vsi okoli BIOsistemov še dodatne, zlate in močne ovoje.

Med prvim odmorom se vidi, da pri košarkarjih hitro deluje BK mehanizem, na njihove BIOsisteme delujejo različne, izmenjujoče se, svetle barve, ki BK očiščujejo BIOsisteme – črnino in črne pikice vleče navzgor v kupole.

V drugi četrtini se vidi, da imajo SLO košarkarji močneje BK zaščitene BIOsisteme, v primerjavi z nasprotniki. Našo ekipo povezuje še dodatna zlata zaščita – plast, od katere poteka še zlata povezava do Slovenije. Pri nasprotni ekipi te dodatne zlate zaščite ni videti.

Tudi ovoji okoli njihovih BIOsistemov so bolj svetlo zlati, kot pri naših, slovenskih, kjer je videti bolj močno zlate ovoje.

Ob 21.59 uri so med igralci vidne zlate povezave, med nekaterimi močnejše, kot med drugimi. Po igrišču se izrisujejo zlate poti in temne poti. Zlate vodijo do pozitivnega razpleta posamezne akcije, temne do negativnega razpleta posamezne akcije. Od vsakega BIOsistema posebej pa je potem odvisno, kako bo vse skupaj zaznaval, kako se bo odločal.

Nekaj čez 22. uro, med drugim odmorom, spet pogledam SLO igralce in tudi ekipo nasprotnikov. Vsi so vključeni v BK mehanizem in njihovi BIOsistemi se očiščujejo črnine, pri nekaterih več, pri drugih spet manj. Vrši se tudi BIOtransfer BIOparazitov, črne pikice vleče navzgor v kupolo.

Ob 22.43 uri spet malo pogledam in vidijo se še dodatne zlate plasti, ki so se spustile navzdol do košarkarjev in okrepila se je zlata barva ovojev, ki so vidni okoli njihovih BIOsistemov.

Med zadnjim odmorom, so vsi košarkarji zopet vključeni v delujoči BK mehanizem. Iz BIOsistemov se čisti črnina in črne pikice. Vidi se, da poteka zelo intenzivno BK čiščenje v glavah, kjer je pri vsakem vidna večbarvna spirala.

V zadnji četrtini, je videti zelo intenzivno BK dogajanje. Ves čas tekme, je poleg videti tudi prisotnost zlatega oblaka S-ALFA, ki bdi nad dogajanjem.

Okoli glave vsakega posameznega igralca, je vidna še bolj močna, še bolj gosto zlata barva. Hkrati se vidijo še bolj močne zlate povezave, ki potekajo navzgor v kupole.

Ura je 22.53 in zlat prah se posipava navzdol in krepi BK zlat – zaščitni ovoj, ki je okoli igrišča. Zlat prah se posipa navzdol tudi na igralce in igrišče.

22.58 je sedaj in navzdol, do igralcev, so se spustile še dodatne zlate plasti. Kakšno minuto kasneje, je na lokaciji igrišča viden večbarven vrtinec, ki v BK pogledu očiščuje vse igralce.

Izgleda, kot da bi naše igralce nekaj »vleklo dol« …

Iz njihovih BIOsistemov se odstranjuje precej črnine, tista « lastno pridelana«, ki se še sproti nabira v BIOsistemu zaradi morebitnega napačnega razmišljanja oz. čustvenega odzivanja, povezanega s tekmo. Pri nekaterih je več te črnine, pri drugim manj, nekateri si ne dopuščajo, da jih ta črnina zapelje v tolikšni meri kot morda druge, bolj odmislijo vse skupaj. Kot drugo pa se ven iz BIOsistemov odstranjujejo tudi še BIOparaziti – črne pikice se dvigujejo navzgor v kupole.

Naše igralce sem pogledala tudi kmalu po tekmi. Še vedno je videti, da so vklopljeni v BK mehanizem in poteka BK čiščenje in oplemenitenje njihovih BIOsistemov. Še vedno se odstranjuje črnina iz BIOsistemov. Pri boljših BIOsistemih BK mehanizem deluje bolje.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.