OI Soči, februar 2014

Hokej, 19. februar 2014

Hokejsko tekmo, med Slovenijo in Švedsko, sem opazovala s pomočjo metode SGBKD.

Okoli 8.30 ure je videti, da je drsališče, kjer bo potekala tekma, zlato in zaščiteno z zelo močno zlato balonsko zaščito. Oba gola sta zlata, prav tako ograja okrog ledene ploskve. Nad drsališčem je močno zlata kupola, nad njo se v neskončnost nadaljujejo ostale. Zlata balonska zaščita je povezana s kupolo s širšo zlato cevjo, po kateri se navzdol posipa zlat prah.

Slovenski hokejisti so v zlatih ovojih. V času tekme se vidi delovanje BK mehanizma, večbarvno delovanje na BIOsisteme vseh športnikov, ki se v BK smislu očiščujejo - črnina ter črne pikice se dvigujejo navzgor proti kupoli. Hokejisti obeh moštev imajo z zlato barvo močno zaščitene tudi glave, iz katerih potekajo zlate niti – močne zlate povezave navzgor v kupolo. Možgani so videti v zlatem, prav tako celoten živčni sistem … (vse skupaj je »ustvarjeno« z nekim namenom). V zlatem ovoju je selektor. Zlati ovoji, ki so vidni okoli BIOsistemov hokejistov nasprotnega moštva, so vidni v svetlejše zlati barvi, kot pri naših, ki imajo bolj močno zlate ovoje. Pri naši ekipi je vidna še dodatna, skupinska - ekipna zlata zaščita ter zlata povezava do Slovenije.

Ob 8.41 uri se med tekmo, med našimi slovenskimi hokejisti, vidijo zlate povezave - močna povezanost in zlate iskrice.

Ko ob 9.00 uri spet pogledam, je pri naših hokejistih videti močno zlato BK zaščito in še vedno močno zlato povezavo do naše države. Pri nekaterih je videti še večji dotok zlate barve v glavo.

Pred našim golom je vidna zelo zgoščeno zlata meglica, posebej pogledam še našega vratarja, ki je v močnem zlatem ovoju. V zlatem ovoju je tudi vratar nasprotne ekipe, a ne v tako močnem kot naš. Tudi zlata meglica pred golom ni tako močna.

Ob 9.13 uri, imajo naši zelo močno zlate povezave navzgor v kupole. Ob 9.25 pa so okoli naših hokejistov vidne še zlate plasti.

Malo kasneje, ko je ura 10.10, opazujem naše hokejiste med igro in pred njimi se po igrišču izrisujejo zlate poti, med njimi so vidne zlate povezave.

Zlate plasti so vidne tudi okoli hokejistov nasprotnega moštva, ampak okoli naših so neprimerno bolj močne – bolj močno zlate.

Kasneje, ob 11.10 se vidi, da imajo naši hokejisti še vedno okoli BIOsistemov zlate ovoje in so vključeni v BK mehanizem in se čistijo v BK pogledu.

Ob 11.12 uri, je nad Zemljo gromozanska zlata kupola, ki je spuščena zelo nizko navzdol. Pomislim na vse BIOsisteme na planetu in jih s SGBKD pogledam. Vsi so v zlatih ovojih in videti je še izmenjujoče se različne svetle barve, ki v BK smislu očiščujoče delujejo na BIOsisteme, črnino pa vleče navzgor proti kupoli. Sedaj se odvija še BIOtransfer BIOparazitov - črne pikice se dvigujejo navzgor v zlato kupolo.

Deskanje na snegu, 19. februar 2014

Ob 12.21 uri sem, za nekaj trenutkov, s pomočjo SGBKD, pogledala našega tekmovalca, ki je na koncu osvojil tretje mesto.

Med tekmovanjem je, okoli njegovega BIOsistema, videti zlat ovoj, z zlato barvo ima močno zaščiteno glavo. Videti je še zlato povezavo, ki poteka iz glave navzgor, v zlato kupolo. Pred našim športnikom, je med tekmo videti zlato pot - zlato progo.

*   *   *

Ob prvem in drugem opazovanju s SGBKD, sem vmes pogledala še sebe in videti je bilo močno zlato zaščiteno glavo in iz nje zlato povezavo navzgor. Med tekmo sem tudi vzdrževala domači Alfa žarek in vmes, običajno med kratkimi pavzami, malo pogledala še dogajanje na obeh tekmah.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.