OI Soči, hokej Slovenija - Avstrija, 18. februar 2014

Tekma med Slovenijo in Avstrijo, iz vidika SGBKD, na kratko.

Okoli pol devete ure, sem pričela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka, vmes pa občasno prisluhnila radijskemu prenosu tekme in vmes, na hitro, malo pogledala dogajanje med tekmo, s pomočjo metode SGBKD.

Ob 9.00 uri pogledam situacijo na prizorišču tekme. Drsališče je videti zlate barve. Prav tako sta zlata oba gola. Nad igriščem je videti zlato balonsko zaščito.

Igralci, hokejisti obeh ekip so v zlatih ovojih. Glava vsakega posameznika, je še posebej močno zaščitena z zlatim ovojem. S tem, da imajo naši, slovenski igralci, na splošno močnejšo BK zaščito, kot igralci nasprotne ekipe. Okoli BIOsistemov imajo vidne še dodatne zlate plasti, ki pa so različno BK naravnane in nad vsakim so vidne še manjše zlate kupole do neskončnosti.

Opazujem naše igralce in pred njimi se sedaj, po drsališču, izrisujejo zlate poti …, pred našim golom je videti močno zlato meglico.

Ob 9.43 uri, je naš selektor videti v močnem zlatem ovoju, z zlato barvo ima močno zaščiteno glavo. Od njega gredo zlate povezave do vsakega našega igralca. Vidi se delovanje BK mehanizma, BIOsistemi hokejistov se BK čistijo, navzgor iz BIOsistemov vleče črnino in črne pikice.

Začela se je druga tretjina tekme. Gledam hokejiste nasprotne ekipe in videti je, da so slabše BK zaščiteni kot naši, tudi zlate plasti okoli njih niso tako močne, kot pri naših igralcih. Naši SLO hokejisti so v močnih zlatih ovojih, tudi v tem delu tekme.

Hkrati se vidi prisotnost in neposredno delovanje oziroma nadzor nad dogajanjem od S-ALFA, med igro. Igralci imajo tudi zlate povezave navzgor, do S-ALFA, ki je videti zelo blizu.

Pomislim na našo celotno ekipo in od nje poteka zlata povezava do Slovenije.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.