BK daljinsko, 25.10.2020

Danes, potem ko sem zaključila z vzdrževanjem na domačem Alfa žarku, sem za par trenutkov pomislila še na morebitno širše BK dogajanje, ob vzdrževanju sistema S-ALFA s strani osebe X.

Nekaj čez 11h sem uporabila metodo SGBKD in najprej pogledala lokacijo – BK poligon osebe X, če se karkoli posebnega vidi, dogaja pri osebah iz BK seminarja oziroma BK uporabnikih, pa je bilo videti, da je v povezavi z BK poligonom osebe X vse nekako v stanju mirovanja, Alfa žarki so bili čisto na nizkem nivoju, v tistem trenutku ni bilo videti nič posebnega. Pri vsakem posebej pa nisem gledala, samo na hitro sem pomislila na vse skupaj in si zapisala kar je bilo videti.

Nekje je izgledalo, da se nekaj dogaja, da kdo kaj BK dela zase. Kaj točno (v povezavi z BK) je takrat počela oseba X, tega pa ne vem. Če je morda kasneje sprožila katere BK postopke za BK uporabnike, ker ko sem jaz pogledala s SGBKD tega ni bilo videti, da bi s strani osebe X potekali ali bili sproženi. Le kdor od BK uporabnikov je sam kaj delal, uporabljal BK metode na Alfa žarkih. Sem pa mislila, da bom še kasneje kaj pogledala pa potem nisem.

Naknadno sem pogledala stanje edino pri enem BK uporabniku, na podlagi dodatne informacije glede njegovega BK dela, ko sva se slišala in je bil ravno pri koncu z uporabo modula oz. metode za BK čiščenje glave. In sicer me je prosil, če lahko s SGBKD pogledam kako mu gre pri uporabi metode BIOtransfer in še zadnji, 8/8 fazi navedenega modula.

Ob 12.50 uri sem pomislila na metodo BIOtransfer, kjer je bilo v povezavi s tem videti, da so šle črne pikice navzgor po Alfa žarku, ni šlo pa vse, pa tudi to, kot da se na nekem nivoju postopek delno zaustavi, se ne naredi do konca. Glede na to, da so bile vidne črne pikice (in ne črne kepice), je šlo očitno samo za nižje oblike BIOparazitov (bolj pasivno inteligenco). Podobno, kot sem že kdaj prej gledala pri komu.

Zatem sem pa pomislila še na BK delovanje med zadnjo fazo modula in pogledala kar je bilo ob tem videti. Zlate plasti (vidne nad glavo) so se postopoma spustile v glavo in pobrale – potegnile nase črnino iz notranjosti glave, ampak spet ne čisto vso. Ta črnina se je naložila ob strani in se potem skozi postopek BIOtransfer očistila ven, stran iz predela glave, navzgor po Alfa žarku (kolikor se je oz. do koder je pač šlo). Čeprav v glavi ni bilo videti, da bi bilo tega veliko ali bi bila ta črnina notri zabita, zažrta. Za razliko od večine oseb, ki se z BK ne ukvarjajo se vidi, da se tukaj sproti čisti ven, če se slučajno (ali ko se) kaj nabere. Kar sami ne zmoremo pa takrat, ko BK postopke sproži oseba X.

Takoj po tem prvem opazovanju sem se pa spomnila, da so za današnji dan napovedani nagovori vodilnih v državi, ob prazniku v Republiki Sloveniji (Dan suverenosti) in sem takoj vklopila računalnik in okoli 11.30 ure ujela še del nagovora predsednika RS, v neposrednem prenosu na rtvslo.si.

In sem s SGBKD pogledala še to, ker je bilo že takoj nekaj za videti. Videti je bilo, da je lokacija, kjer poteka obeležje v zvezi z našim državnim praznikom, širše svetla, zlato svetla, kot BK zaščitena. Tako kot prizorišča na športnih tekmah, z zlato balonsko zaščito. Predsednik RS je videti v zlatem ovoju, tudi njegova glava je zlato zaščitena, okoli glave je videti ovoj zlate barve, vendar ta zlata barva ni tako zelo močna, je bolj svetlo do srednje zlata, niti ni gosta, je bolj prozorno zlata. In ta zlat ovoj, ki je viden okoli glave kljub temu, da ni tako zelo močan, močno zlat, zaustavlja črno spiralo, delno svetleče črno, ki se vrtinči navzdol proti osebi oziroma njegovi glavi. Za trenutek se je pred tem zlatim ovojem zaustavila, ampak že takoj zatem je prodrla v glavo oziroma jo je neka že obstoječa črnina, vidno prisotna v glavi, potegnila navzdol v glavo ter se z njo povezala. Izgledalo je tako, kot da bi se opazovana oseba hotela povezati s tisto črno spiralo, vidno nad njo. Tista črnina v glavi se je stegnila malo navzgor in je kot magnet potegnila črno spiralo v glavo, in to je izgledalo zelo močno, to delovanje te črnine. Takoj sem pomislila še na ostale govorce na počastitvi današnjega praznika in je bilo pri vseh videti črne spiralne vrtince nad njimi.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.