BK daljinsko, 21.6. in 22.6.2020

21. junij 2020

Oseba X je zgodaj zjutraj začela z vzdrževanjem sistema S-ALFA in nam dopoldan sporočila, da bo še nekaj ur vzdrževala sistem S-ALFA, tako da bodo Alfa žarki na najvišjem nivoju L384, do okoli 16h, ko bo z vzdrževanjem zaključila. Uporabniki BK pa lahko med tem delamo vse, kar smo se naučili na seminarju iz BK.

Tudi sama sem v dopoldanskem času, nekaj čez 11.00 uro, začela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka, vmes preklopila na pavzo in uporabila še metodo SGBKD. Malo sem pogledala BK delovanje, tudi bližnje osebe od osebe X, ki so bili na terenu in jih je bilo potrebno ščititi pred korona virusi, ki jih je kar nekaj …, kot nam je oseba X mimogrede napisala.

Ob 11.57 sem pričela z opazovanjem.

Pomislim na poligone in posamezne Alfa žarke, za katere je oseba X sprožila postopek aktivacije. Videti so zelo svetli in na najvišjem nivoju L384.

Nato posebej pomislim na BK poligon osebe X, ki je videti zelo močno svetel, nad njim, bolj nad sredinskim delom so nanizane zlate kupole. Tik pod temi pa je vidna svetla plast (gledano od zgoraj), ki je razpotegnjena čez celoten BK poligon, čez vse Alfa žarke na lokaciji, s katero se tudi povezujejo.

S to lokacijo pa se preko zlate povezave oz. centralnega Alfa žarka, ki poteka neskončno navzgor, povezuje še ena zlata kupola, ki je ogromna in locirana višje zgoraj nad Zemljo. In tudi z njo se povezujejo vsi aktivirani Alfa žarki na tem našem planetu.

Od poligona osebe X poteka več zlatih povezav, ki se povezujejo s poligoni ali posameznimi Alfa žarki uporabnikov BK. Potem je pa sedaj videti še tri zlate povezave, ki so močnejše kot slednje, bolj močno zlate in tudi precej debelejše. Verjetno gre za bližnje osebe, ki so nekje naokoli, vidne v zelo močno in gosto zlatih, BK zaščitnih ovojih, tako da se znotraj teh ovojev niti nič ne vidi. In te zlate povezave se povezujejo z dinamičnim BK mehanizmom oz. zlatimi kupolami, ki so vidne nad temi osebami. Nad vsako osebo je videti zlate kupole oz. BK mehanizem kot dinamični sistem, ki se lahko premika skupaj z osebo, kot je videti.

Sem pa s SGBKD pogledala tudi situacijo v povezavi s koronavirusi, ker je oseba X napisala, da jih je kar nekaj … Pomislila sem na koronavirus oz. morebitne izpeljanke iz njega. Videti je bilo, da je teh različic res kar nekaj. Očitno je res tako, kot je napisala oseba X, da tam kjer so večji Beta smrtni žarki, tam je več problemov s temi virusi, ki se istočasno širijo po celotnem planetu, kar počne Beta inteligenca, ki deluje preko Beta smrtnih žarkov. Tudi vidi se tako, da so nekatere različice koronavirusa bolj temne, črne in imajo v sebi drugačno črnino, več poudarjene, svetleče črne barve kot kakšna druga različica, ki ima manj te dodatne črnine ali je niti nima. Sicer so vsi ti virusi v osnovi črni. Močnejši je Beta vpliv (7. dimenzije) na lokacijah, območjih, močnejši je virus v svojem negativnem delovanju.

Več na www.ati-e-import.si!


22. junij 2020

Oseba X je, v sporočilu ob dopoldanskem vzdrževanju sistema S-ALFA, predlagala naj s SGBKD pogledamo Alfa žarke predno so bile postavljene BIOtarče in do kje sega vklop …. In kasneje ob 10.55 uri napisala še, da lahko uporabnice na podlagi SGBKD preverimo BK situacijo po drugih državah, morjih in galaksijah in da bi morda lahko videle kje v galaksijah je izvor BIOtehnologije S-Alfa … Na vse to sem pomislila šele kasneje, ker dopoldan nisem uspela in pogledala ter si zapisala kar je bilo videti.

Ob 16.19 uri sem se usedla v Alfa žarek in pričela z opazovanjem s SGBKD, ker je bilo napovedano, da bo oseba X ponovno začela v vzdrževanjem sistema S-Alfa … Tik pred tem sem naredila osnovno metodo G-Alfa 1,2,3,4, BIOtransfer, AP01-AP33, BT in še enkrat osnovno metodo. In že med tem je bilo videti BK slike v povezavi z zgoraj navedenim, kar sem imela namen pogledati, kar se je z BK vidika dogajalo ob dopoldanskem vzdrževanju sistema S-Alfa s strani osebe X. Potem sem pogledala vse še bolj, in spodaj združeno zapisala, kar je bilo videti glede delovanja BIOtehnologije S-Alfa oz. BK mehanizma na našem planetu in širše …

Na lokaciji, BK poligonu osebe X je videti zelo močno zlato barvo – svetlobo, ki je čisto zaprla to lokacijo, da se na tej lokaciji ne vidi drugega, kot samo to nekakšno neobičajno močno zlato balonsko zaščito okoli.

Iz te lokacije izhaja in se nadaljuje daleč navzgor svetla povezava, kot Alfa žarek, poteka pa do neke močne svetlobe, ki je vidna nekje daleč zgoraj, daleč v daljavi. To izgleda kot nek prostor, močno svetel, znotraj pa kot da je nek svoj svet, ki se nadaljuje nekam navznoter. Je pa to zelo oddaljeno in se ne vidi nič kaj dosti drugega v zvezi s tem, samo ta neka izredno svetla razsežnost, ki delno deluje kot nek drug prostor, svet ali dimenzija (tik pod njo je videti še kot neko platformo). In ta je nad vsemi našimi svetovi oziroma galaksijami … Gre za ogromno zadevo, in naš planet je v primerjavi s to svetlo razsežnostjo, če primerjam po velikosti, videti kot majčkena kroglica.

Od te oddaljeno svetle lokacije, svetle razsežnosti gre kar nekaj svetlih povezav do galaksij, ko sem pomislila na le-te. Vse so videti v močno zlatih ovojih, tudi naša oz. naše osončje, vsak izmed največjih planetov pa je še posebej ovit v zlat ovoj, močno zlato barvo, meglico.

Glede izvora BIOtehnologije S-Alfa jaz nisem videla, da bi to bilo v kakšni galaksiji, ker kot je bilo videti, je ta BIOtehnologija nad vsemi našimi svetovi, galaksijami.

Je pa z BK poligonom osebe X, preko tega svetlega-centralnega Alfa žarka, ki poteka do tiste najvišje oddaljene svetlobne razsežnosti, povezana še ena zlata kupola – BK mehanizem, ki pa je locirana višje zgoraj nad našo Zemljo. Torej, ta centralni Alfa žarek poteka skozi zlate kupole, ki so nad poligonom osebe X in se nadaljuje naprej, daleč navzgor, kjer vmes nekaj časa ni videti nič drugega kot samo ta Alfa žarek in potem na koncu to neko svetlobno razsežnost.

Zlate povezave, svetli Alfa žarki potekajo pa še od te zlate kupole, ki je vidna nad našim planetom Zemljo. Do vsake države gre po en Alfa žarek, prav tako do morij, oceanov, spet nekje do sredinskega dela vsakega področja in preko teh Alfa žarkov se potem razširi navzven, čez širše območje, delovanje BK mehanizma, procesov, ob sproženih BK postopkih s strani usposobljene osebe X.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.