BK daljinsko, 11.06.2020

Čiščenje pralnega praška

Na Alfa žarek sem postavila več vreč peska za mačje stranišče in dva paketa pralnega praška z namenom, da bom to kasneje BK očistila. Potem je pa oseba X sporočila, ob vzdrževanju sistema S-ALFA, da bo sprožila BK postopke za očiščenje in oplemenitenje vsega, kar bomo imeli takrat na Alfa žarkih. Tako, da sem potem ob 12.13 uri samo opazovala, kako se je omenjeno čistilo.

Iz vidika SGBKD je bilo videti, da je bil končni rezultat glede obojega, kar se je BK obdelalo, različen. Vse je bilo dobro BK obdelano, prečiščeno in oplemeniteno, je bila pa očitna razlika med mačjim peskom in pralnim praškom.

Pesek je bil videti nekje od svetle do srednje zlate barve, ko sem ga na koncu pogledala.

Vmes sem opazovala pa bolj to, kako se je BK čistil pralni prašek. Kako se je spreminjala struktura delcev, vsakega najmanjšega zrnca posebej. Okoli teh je bilo videti tanke, zlate obrobe šest kotnih oblik, znotraj v sredini pa kot nekakšno črno jedrce, tako malo napihnjeno, malo bolj na okroglo in vsako se je med procesom postopno spremenilo v zlato. Oba paketa pralnega praška sta bila na koncu BK prečiščena, v celoti zlata, zlato je bilo videti vsako najmanjše zrnce posebej, kar precej močno zlate barve, predvsem tista jedrca znotraj so videti bolj žareče zlate barve, morda celo stekleno zlata. Ta zrnca praška so prav drugače zlato poudarjena, v primerjavi s peskom, kjer tega ni videti. Pesek je navadno zlate barve, pri prašku pa je videti precej drugačen rezultat.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Komentar:

V pralni prašek sta se vpisali bioenergiji Alfa in P, kar pomeni, da sedaj pralni prašek ne onesnažuje okolja, temveč deluje na okolje regenerativno. Tako lahko z uporabo metod BK na Alfa žarku očistimo in oplemenitimo vsa čistila, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu in drugod.

V povezavi s tem, si preberite še 12.07.2019 Izlitje kerozina pri Hrastovljah.