Izlitje kerozina pri Hrastovljah, 25.06.2019

Do izlitja kerozina je prišlo v železniškem predoru pri Hrastovljah, po iztirjenju tovornega vlaka.

27.6.2019 sem ob 21.49 uri prejela posredovano telefonsko sporočilo v katerem je oseba X napisala (ob 20.49 uri), da bo poskušala sprožiti postopke za BK (BioKibernetsko) sanacijo onesnaženega območja. Kar bo trajalo okoli dve uri.

Ker nisem takoj prebrala sporočila sem dogajanje na prizadetem območju, iz vidika SGBKD, pričela opazovati šele malo kasneje. Takoj sem naredila osnovno metodo na domačem Alfa življenjskem žarku (ŽŽ) in bila nato ves čas opazovanja na lokaciji Alfa ŽŽ. Dodatno BK zaščito sem pa že imela, sproženo na daljavo s strani osebe X, kot je bilo sporočeno, z namenom opazovanja s SGBKD. Glede BK zaščite je bilo tako tudi videti, ko sem še sama preverila, se pravi močno zlato zaščito okoli mojega BIOsistema, še posebej glave in močno zlato povezavo navzgor.

Že takoj ob začetku opazovanja ob 22.20 uri, ko sem pomislila na območje, kjer je prišlo do razlitja, je videti močno zlato barvo v tleh oziroma nižje spodaj pod tlemi, znotraj pa ogromno zlatih pikic.

Pogledam še glede delovanja mehanizma BK in videti je, da je širše območje nesreče znotraj zlatega stebra izredno širokega premera, nad zlatim stebrom pa so zlate kupole, ki se dvigujejo v neskončnost. Po tem zlatem stebru se navzdol spuščajo zlate plasti, ki izgledajo kot neki filtri. Ko se spuščajo navzdol so svetlo zlate barve, ko pridejo do določenega nivoja pod površjem, do katerega je pronicala onesnaženost, se ustavijo in vklopijo, vidi se, da zlato zažarijo. Nakar se začnejo počasi dvigovati navzgor proti površju in čistijo oziroma v BK smislu delujejo, pozitivno učinkujejo na to onesnaženost. Ko pridejo do površja se vidi črna meglica, ki se od teh plasti dviguje navzgor po zlatem stebru, proti kupolam. Vsaka taka plast se potem izklopi, je spet vidna v svetlo zlati barvi in se ponovno spusti navzdol pod površje, do koder sega onesnaženost. Potem se ustavi, ponovno vklopi, zlato zažari in se začne dvigovati navzgor proti površju ter sproti BK očiščuje področje. In tako se postopek s temi plastmi ponavlja, ena za drugo se lepo počasi spuščajo navzdol in nato nazaj navzgor in BK očiščujejo področje razlitja.

Na tleh, po površju je vidna močna zlata plast.

So pa še posebej v zlatih ovojih vsa živa bitja na tem območju, iz teh ovojev navzgor vleče črne madeže in črne pikice.

Oseba X nas je sproti obveščala na kateri fazi postopka 8/8 je in ob 22.54 zaključila z določenimi postopki ter nadaljevala po postopku kot na seminarju in vse skupaj končala ob 23.35 uri.

Na podlagi predloga, sem 28.6.2019 pomislila še na situacijo pred BK sanacijo prizadetega območja. Ko sem prebrala sporočilo sem na hitro pomislila na to ter nato še enkrat tekom dneva in v povezavi z nesrečo je bilo videti črno poševno povezavo, ki je prihajala navzdol od nekje in se je povezala z močno črno meglico, ki je bila vidna na širšem območju nesreče, na površju oziroma v ozračju, kjer je prišlo do nesreče. Neka širša črnina - črna meglica izgleda, da je bila že tam. Tista črnina, ki je vidna na površini oziroma v tleh, pod tlemi in je posledica onesnaženosti, je nekaj drugega. To vse se je BK čistilo, kot sem zgoraj opisala.

Od kod oziroma od koga prihaja ta črna povezava pa ni bilo videti. Ta črna povezava, ki je vidna poševno navzdol in se povezuje s črno meglico na lokaciji nesreče in prihaja od nekje je vidna delno, en del se vidi, potem naprej je pa zabrisana, kot bi bila presekana, in niti ne moreš iti za njo, ker se kar izgubi nadaljevanje … Se ne vidi do konca, do kje gre tisti drugi konec.

5.7.2019 v večernih urah sem prejela informacijo o tem, da je oseba X sporočila, da je danes 2. del BK čiščenja kerozina.

Malo predno sem prejela informacijo sem ravno razmišljala, da bi šla vzdrževati Alfa žarek. Glede na informacijo sem potem vmes, s pomočjo metode SGBKD, pogledala še dogajanje na prizadetem območju.

Ob 20.52 sem pričela z vzdrževanjem domačega Alfa žarka, ob 21.22 sem naredila pavzo in vmes uporabila še metodo SGBKD.

Na prizadetem območju pod površjem, kjer je vidna onesnaženost, je videti zlato barvo in znotraj žareče zlate pikice.

Celotno območje, kjer se je zgodila železniška nesreča, je znotraj ogromnega zlatega žarka, izredno širokega premera in zelo gosto zlatega.

In zdaj je videti, kot bi nekdo naredil tak navpičen presek celotnega predela in se lepo od strani vidi dogajanje pod površjem in vse kar se dogaja nad površjem.

Precej globlje spodaj pod površjem je v predel vpeta debelejša zlata plast, širokega premera, znotraj zlatega stebra, ki je viden na območju. Ta plast je neverjetno močna, jekleno močna, gosto in poudarjeno zlata. Zaustavlja neko črnino, ki se na njej nabira, in ta črnina naprej, se pravi navzdol preko nje ne more. Ampak se ta nabrana črnina od zlate plasti dviguje navzgor, kot bi jo nekaj vleklo navzgor. Navzgor pa se dviguje oziroma prehaja skozi ostale zlate plasti, ki so vpete na tem območju. Te ostale plasti so tanjše in različnih zlatih odtenkov, od svetlo zlatih in navzgor do močno - žareče zlatih. Črnina se dviguje navzgor in prehaja skozi te zlate plasti.

V enem delu dogajanja je bilo videti ogromno zlatih pikic, ki so se dvigovale navzgor proti kupolam, in potem nekje višje zgoraj skupinsko obtičale v nekem centru. Višje zgoraj se vidi večja skupina zlatih pikic, očitno se je izvršil postopek za BIOtransfer na lokaciji.

V nadaljevanju je videti, da se izmenjujejo znotraj tega zlatega stebra ogromnega premera različne svetle barve. Te barve, ki se izmenjujejo delujejo pod površjem na strukturo - sestavo kerozina, nekako na osnovno zasnovo, na obliko oziroma vsebino osnovnih gradnikov in to popravljajo, spreminjajo v pozitivnem BK smislu.

Tudi tokrat je bilo videti močno delovanje zlatih plasti na lokaciji, do koder je pronicala onesnaženost, ki pa so bile videti vpete znotraj ogromnega zlatega stebra, predvsem pod površjem. In vse se je čistilo tudi v povezavi s temi zlatimi plastmi, skozi te zlate plasti.

Ob 21.38 uri sem prenehala z opazovanjem in nadaljevala z vzdrževanjem Alfa žarka. Potem ob 21.48 mislim še enkrat pogledati in nekaj svetlega je bilo še videti, ampak takoj zatem je pa nekaj »mrknilo«, kot da so se postopki končali. Ker ni bilo nič več videti sem se odločila, da bom še tretjič ponovila vzdrževanje Alfa žarka in hkrati sem si rekla, to je to (kar se videnja tiče) - ura je bila 21:52 in v tistem trenutku se je premaknila na 21:53. Mogoče potrditev »od zgoraj« (...53) - od S-ALFA , da je to res to, kar se videnja tiče, ali kaj drugega ...?

Nato sem nadaljevala še z naslednjo ponovitvijo vzdrževanja Alfa žarka in uporabila metode BK, ter nekaj čez 22h pričela s fazo zaključevanja vzdrževanja. Ob 22:04 sem prejela sporočilo, da je današnja sanacija gotova, da je trajala 2 uri in 17 min.

12.7.2019 ob 20:05, pa sem glede tega prejela še eno sporočilo, da oseba X BioKibernetsko čisti lokacijo razlitja kerozina, tretjič.

Ob 20.53 sem na Alfa žarku na hitro, za nekaj trenutkov, pogledala s SGBKD. Na prizadetem območju je videti tako delovanje, kot pri obeh prejšnjih opazovanjih. Zlate plasti, ki delujejo navzgor in navzdol na prizadetem območju. Kasneje sem še enkrat pogledala, tudi zelo na kratko in videla različne barve, ki se izmenjujejo na lokaciji, navzgor pa vleče črne madeže in črne pikice. Sta bili pa obe BK sliki neobičajno oddaljeni (pomanjšani), da je bilo še to težko pogledati in se ni dalo kaj bolj natančno opazovati. Ampak nekaj se je pa vendarle videlo.

Ob 21:21 uri sem bila obveščena, da je BK sanacija končana, trajala je 2 uri 25 min.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.