BK daljinsko, 07.06.2020

Ob 9.00 uri sem, s pomočjo metode SGBKD, pogledala BK dogajanje, ob vzdrževanju sistema S-ALFA s strani osebe X.

Poligon osebe X je obarvan rdeče, s postavljenimi zlatimi piramidami-BK mehanizmom vred. Piramide so sicer videti zlate, ampak kot bi bila sedaj čez še taka prozorno rdeča barva, tako zlato-rdeče so videti.

Od tega poligona potekajo zlate povezave do Alfa žarkov, poligonov uporabnikov BK, in hkrati so te povezave zdaj videti tudi v rdeči barvi. Pri uporabnikih BK je BK mehanizem lociran nad tistim Alfa žarkom, kjer so na njem postavljene 8-kotne piramide in ga oseba trenutno uporablja, ko vzdržuje svoj poligon, Alfa žarke. Od tega Alfa žarka gredo pa močne zlate povezave do drugih Alfa žarkov na lokaciji (ali morebitnih dinamičnih žarkov), ki jih uporabljajo tudi kakšne druge osebe, tam kjer jih. Potekajo pa še dodatne zlate povezave od zlatih kupol-BK mehanizma, ki je nad poligonom osebe X, kjer je zelo močno svetlo (vmes pa so vidne barve, ki izmenjujoče delujejo), pa do teh manjših postavitev zlatih kupol-BK mehanizmov, ki so nad Alfa žarki, pri uporabnikih BK.

Sedaj pa se tudi v BIOsistemih uporabnikov BK vidi delovanje rdeče barve, in sicer v nekaterih organih, kot je videti v žlezah.

To je trajalo nekaj časa, potem, ob 9.08 uri, pa je bilo na poligonu osebe X videti zeleno barvo in prav tako v BIOsistemih uporabnikov BK, zeleno barvo v pljučih.

Ob 9.14 ponovno gledam, ko je na poligonu osebe X videti tako roza-vijoličasto barvo in prav tako znotraj organov razmnoževalnega sistema v BIOsistemih uporabnikov BK.

Zatem se je videla rumena barva na poligonu osebe X in tudi v BIOsistemih uporabnikov BK. Takoj na začetku je bilo, zelo na hitro, videti še nekaj rumenega, širše po telesu, samo nisem znala točno določiti s čim je povezano (morda s kakšnimi telesnimi tekočinami). Potem sem še bolj pogledala, na BIOsistem bolj od strani, pa je bila izrazito vidna rumena barva v glavi (možganih) in po celotnem živčnem sistemu.

Za rumeno barvo je sledila modra, kar se je videlo ob 9.20 uri. Na poligonu osebe X in v BIOsistemih uporabnikov BK, je bilo videti delovanje modre barve v srcu in po celotnem krvnem obtoku. Kot pa je bilo še videti, je ta modra barva delno vezana tudi na prebavni trakt, da je nek manjši organ v tej povezavi moder (lahko dvanajstnik) in tudi stene glavnega dela prebavil (črevesja), kjer je videti tanko modro plast, modro obrobo in ogromno modrih pikic (v bistvu na obeh straneh stene, in kot je videti, tankega črevesja). Vse to je bilo videti ob 9.26 uri, ob hkratnem delovanju oranžne barve v prebavnem traktu. Prav tako je bilo videti oranžno barvo na poligonu osebe X.

Zdaj je že 9.32 in na poligonu osebe X je vidna zlata barva, znotraj BIOsistemov uporabnikov BK pa so se okoli vseh organov ustvarili zlati ovoji.

Ob 9.34 se hitro izmenjujejo različne svetle barve na poligonu osebe X ter znotraj Alfa žarkov pri uporabnikih BK.

Sledil je BIOtransfer, to je bilo ob 9.36, kajti vidi se, da se ven iz BIOsistemov in navzgor skozi BK mehanizem očiščujejo črne pikice, ki so bile pred tem vidne nekje ob strani oz. so čakale na neki ravni ob notranjih telesnih organih.

Z opazovanjem s SGBKD sem zaključila ob 9.38 uri. Takrat sem še pomislila na današnje BK dogajanje, pa ni bilo v povezavi s tem videti nič več. Na hitro sem še preverila, če se še karkoli vidi na poligonu osebe X in uporabnikih BK. Na poligonu osebe X ni bilo videti več nobenih odvijajočih se BK procesov, le močno svetle Alfa žarke oz. poligon. Pri uporabnikih BK pa je bilo pri nekaterih videti, da še nekaj delajo zase, uporabljajo različne BK metode na Alfa žarkih.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.