BK daljinsko, 29.05. in 31.05.2020

29. maj 2020

Oseba X je z vzdrževanjem sistema S-Alfa pričela ob 10.24 uri, pred tem pa je sporočila, da bo sprožila BK postopke za očiščenje in oplemenitenje vsega, kar bo na Alfa žarkih, s tem je začela ob 10h. Z vsem pa je zaključila ob 11.46 uri.

Sama sem z vzdrževanjem začela ob 10.11 uri in potem ob 10.45 preklopila na kratko pavzo, da sem malo pogledala BK dogajanje s SGBKD.

Videti je bilo, da od poligona osebe X, ki je tudi zelo močno svetel, poteka ena močna, širša in daljša zlata povezava do neke druge lokacije oz. do nekega večjega poligona, ki pa vseeno ni tako velik kot ta prvi, ta je največji.

Nad tem prvim BK poligonom je zgoraj videti postavljen BK mehanizem z zlatimi kupolami, ki potekajo v neskončno. Na začetku je bilo videti, da je šlo več kratkih in tanjših povezav na vse strani, vse je bilo zlato, zlati žarki, potem se je pa to vse na hitro zavrtelo in se je pojavila ena močna zlata povezava (tista zgoraj navedena), ki poteka do tega drugega BK poligona, nad katerim je tudi videti postavitev kupol oz. BK mehanizma.

Zdaj pa se vidi še, da potekajo zlate povezave do uporabnikov BK oz. njihovih Alfa žarkov, poligonov od tega prvega, največjega poligona. Hkrati se vidijo še zlate povezave, ki potekajo od tega drugega poligona, pa do BK kupol, mehanizmov, ki so locirani nad Alfa žarki, poligoni uporabnikov BK.

V tistem, ko sem gledala je bilo tudi videti, da se znotraj v Alfa žarkih izmenjujejo različne svetle barve, vmes pa je vidna tudi zlata.


31. maj 2020

Oseba X je začela v vzdrževanjem sistema S-ALFA ob 5.20 uri, tekom dneva pa smo se vključili še uporabniki BK in doma izmenično, vsak nekaj časa, vzdrževali Mp33 in BIOtarče. Oseba X pa je medtem ves čas vzdrževala sistem S-Alfa na najvišjem BK nivoju L384.

Tudi sama sem pričela v vzdrževanjem na domačem Alfa žarku ob 9.33 in potem preklopila na pavzo in ob 10.05 uri uporabila še metodo SGBKD in pogledala, kaj je videti ob tem, ko smo se v vzdrževanje vključili tudi uporabniki BK.

Pogledala sem BK dogajanje in na poligonu osebe X je zelo močno svetlo, od njega gre več močnih zlatih povezav navzven, do poligonov oz. Alfa žarkov uporabnikov BK. Nad poligonom osebe X so zlate kupole in BK mehanizem.

Ko pomislim na poligone uporabnikov BK je videti, da so zlate kupole-BK mehanizem, ki so postavljene na enem poligonu, to je bilo ob 10.12, nekako bolj izpostavljeno vidne kot pri ostalih v tem trenutku, kot da bi bile rahlo žareče barve. Od tega poligona oz. od Alfa žarka, ki ga uporabnik BK uporablja (so na njem postavljene tudi piramide) gre precej tanjših zlatih povezav do BIOtarč, ko pomislim na seznam vseh, ki pa so vidne vse skupaj znotraj zlatega oblaka, višje zgoraj. Od tega zlatega oblaka z BIOtarčami, pa je videti ogromno tankih zlatih niti, ki potekajo navzven, na vse strani in so vidne daleč v daljavo (konca ni videti).

Če pa dodam še to, kar se še BIOtarč tiče, pa jih vedno dodam pred vzdrževanjem domačih Alfa žarkov, kot si sledijo po seznamu, ki ga imamo. Kako to točno deluje, iz BK vidika, pa še nisem ugotavljala. Jaz to vedno naredim, in ob tem se vidi, ko sem kdaj pogledala, da se vsaka BIOtarča, ko pomislim nanjo ob postavljanju, vidi v zlati meglici, tako ovita v zlato barvo in od vsake gre zlata povezava do S-ALFA. Kaj se naredi, v kolikšni meri se kaj naredi, na kaj je vezano vse to, kar se naredi, če se sploh kaj, o tem pa nimam pojma. Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.