BK daljinsko, 16.05. in 19.05.2020

16. maj 2020

Tega dne sem, z uporabo metode SGBKD, pogledala nekaj BK dogajanja, med vzdrževanjem sistema S-Alfa, ob sproženih BK postopkih, s strani osebe X. Glede na to, da sem tudi sama približno takrat vzdrževala Alfa žarek, sem lahko pogledala malo, ker vmes nisem nič preklopila na pavzo, kot takrat, ko pogledam več in opazujem dalj časa.

Ko je oseba X sporočila, ob 9.14 uri, da je na vrsti BK čiščenje vsega, kar bomo imeli uporabniki BK zdaj na Alfa žarkih, sem pogledala tisto, kar sem sama položila v Alfa žarek z namenom, da bi se dobro BK očistilo in oplemenitilo. To je bil manjši lonček za pripravo čaja in kozarec kupljene kreme, ki jo večkrat uporabljam za telo, kar sem imela pač pri roki, ker predhodno nisem nič drugega pripravila, ker tega nisem niti pričakovala.

Kasneje, po izvršenih BK postopkih, sem dobro pogledala oboje, kar se je čistilo na Alfa žarku. Lonček s pokrovom vred je videti močno zlate barve, še posebno sem pogledala notranjo stran, ki izgleda kot bi bila premazana s tako žareče zlato barvo. Kremo sem pa gledala že med postopkom, ko se je spreminjala barva, struktura iz BK vidika, črnina se je odstranjevala ven in postopno jo je zamenjala zlata barva, ki se je vnašala vanjo. Ob zaključenih BK postopkih je krema videti močno zlata, potem so znotraj še žareče zlate pikice in viden je obris zlatega vzorčka, ki prepreda strukturo kreme. Tudi embalaža je videti v zlatem.

Pomislila sem pa tudi na to, kako je bilo oboje videti prej. Še pred kakršnokoli uporabo BK postopkov je bila krema vidna v črni barvi, s še bolj črno poudarjenimi pikicami znotraj, prav tako je bil v črni barvi videti lonček za pripravo čaja.

Sem pa oboje tudi že sama čistila in nekaj se je očistilo, ampak tako dobro, temeljito, kot je sedaj BK očiščeno in oplemeniteno pa ne, je bila kar očitna razlika.

Poleg tega sem pa na hitro pogledala še, kaj se dogaja pri BIOsistemih, ko je bila oseba X že pri vzdrževanju Mp33, to je bilo ob 9.43 uri. Na to sem pomislila le čisto na hitro in se je videlo, da se v tem trenutku odstranjuje črnina (kot manjši črni madeži) ven iz glave posameznika …

Naknadno, ob 10.15 uri, ko sem zaključila s svojim vzdrževanjem, sem pa pomislila še na to, če bi se videlo, kako se je med današnjimi BK postopki na daljavo čistila hrana in/ali ostalo, kar so uporabniki BK postavili v Alfa žarke s tem namenom. V zvezi s tem se vidi, da od poligona osebe X potekajo zlate povezave do poligonov oz. Alfa žarkov uporabnikov BK. Vse kar je v teh Alfa žarkih (živila …), je v zlatih ovojih in od teh zlatih ovojev z raznimi stvarmi gredo še zlate povezave do posameznih oseb – uporabnikov BK, ki so lastniki teh stvari, živil. Po teh zlatih povezavah pa se pretaka zlata barva, nekako zlato vzorčasta. Na koncu je bilo videti, da se je opazovano BK očistilo in oplemenitilo različno, nekaj je videti v bolj svetlo zlati barvi, nekaj v bolj močno zlati barvi in nekje so znotraj vidne še zlate pikice (ne pa v vsem kar je bilo na žarkih v BK obdelavi).


19. maj 2020

S pomočjo metode SGBKD sem opazovala BK dogajanje, ko je oseba X vzdrževala sistem S-Alfa in sprožila BK postopke za regeneracijo možganov v 8/8 fazah …

Opazovati sem začela ob 11.25 uri. Nad poligonom osebe X so zlate kupole, ki so vidne nad sredinskim delom poligona. Iz prve zlate kupole, ki je locirana nad poligonom je videti, da se navzven razteza taka platforma – večbarvni krog (kot BIOšablona), ki pa je razpotegnjena čez poligon Alfa žarkov, kateri so z njo povezani.

Zlate kupole nad poligonom se nadaljujejo navzgor v neskončnost, vsaka višja pa je videti malo manjša, če jih gledam gor v daljavo, sicer so enake velikosti.

Od sredinskega dela zlate kupole, ki je prva nad poligonom, poteka sredinski – centralni Alfa žarek, ki je zelo močan, zelo gosto zlat.

Ob 11.30 se vidi, da od le-tega, ki ga uporablja oseba X, potekajo zlate povezave navzven do poligonov, Alfa žarkov uporabnikov BK, kjer je tudi videti zelo svetlo. Alfa žarki na teh lokacijah so svetli … Potem je pa videti še nekaj zlatih povezav, te pa potekajo do oseb, ki so tudi vključene v BK mehanizem, ni pa videti, da bi bile na lokaciji poligona ali Alfa žarka. Vidni so tako v nekem praznem prostoru, morda kateri od uporabnikov BK, ki se trenutno ne nahajajo na svojem poligonu in ne morejo uporabiti Alfa žarka in BK metod. Na hitro sem pogledala stanje BIOsistemov in je bilo videti, da je pri katerem nekaj malega črnine znotraj, pri katerem pa znotraj zlatega ovoja, ki je pri vseh viden okoli BIOsistema.

Potem pomislim na BK postopke, ki se odvijajo, na čiščenje glave pri uporabnikih BK in pomislim na vse do sedaj izvršene osmine. Ko je 11.37 se vidi, da so nad glavami BIOsistemov nanizane tanke zlate plasti, ki se ena za drugo spuščajo v glave, znotraj delujejo, učinkujejo v BK smislu, potem pa se vsake toliko odstranijo črne pikice ven iz BIOsistemov.

BK dogajanje pogledam še malo kasneje, ob 12. uri. Na nekem nedoločenem BIOsistemu je videti, da so nad glavo zdaj nanizani tudi stolpci enobarvnih plasti in zdaj se je po ena plast vsake barve hitro spustila v glavo, hitro ena za drugo in pri vsaki je bilo videti BK delovanje znotraj glave. Potem pa so vse te barve istočasno delovale znotraj glave in vsaka je naredila svoje v BK smislu.

Zdaj, ob 12.08, si zapišem še to, da je videti še BK delovanje različnih enobarvnih plasti po telesu, znotraj telesnih organov, v sestavnih delih telesa. In nato še delovanje zlate barve, v različnih barvnih odtenkih.

Ko je ura 12.16, nad glavami ni videti nič več, nobenih nanizanih plasti več, znotraj telesa, po sestavnih delih, telesnih organih pa je videti različne barve oziroma je vsaka najmanjša celica ovita v ovoj, ki je sestavljen iz različnih enobarvnih plasti. Znotraj vsake je vijolična barva in vse skupaj je ovito in prepredeno še z zlato barvo.

Ob 12.20 uri, ob zaključevanju sem pomislila še na osebo X in pogledala kako izgleda. Ker je ravno sporočila, da BK čisti še sebe. V zvezi s tem je bilo videti, v dveh BK slikah, da je bilo okoli BIOsistema kar veliko zgoščene črnine oziroma je bila ta črnina okoli močnega in širšega zlatega ovoja, ki pa ne more v telo, vplivati na fizično telesno raven, zaradi BK zaščite, ne more povzročiti škode. V drugi BK sliki je pa prikazano, da je pa ta črnina vseeno čisto zraven, tik ob nekem telesnem nivoju, enem sestavnem delu BIOsistema, kjer je videti tudi ogromen pritisk te črnine predvsem v predelu glave, kot bi zelo tiščala navzdol na opazovani BIOsistem oziroma na tisti del BIOsistema, ki pa ni fizičen. Potem se je skozi BK mehanizem vse to sčistilo, vsa ta močna črnina se je odstranila navzgor po Alfa žarku, proti kupolam.

Ob 12.45 sem še enkrat pomislila na osebo X in ni bilo videti okoli BIOsistema nič več črno, vse svetlo.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.