BK daljinsko, 08.05. in 10.05.2020

8. maj 2020

Danes sem pogledala BK dogajanje ob sproženih postopkih, vzdrževanju sistema S-ALFA s strani osebe X, ki je delala na tem od 9.10 do 10.31 ure.

Malo kasneje sem tudi sama začela z vzdrževanjem Alfa žarka in vmes uporabila še metodo SGBKD.

Ob 9.38 uri je bilo videti, da poteka od lokacije – poligona osebe X več zlatih povezav nekam navzven. Pri vsaki povezavi je bil viden en del te zlate povezave, začetni del, ki je potekal od lokacije osebe X navzven, potem pa so bile te povezave prekinjene, zabrisane. Tako, da ni bilo videti do kam potekajo. In sem potem gledala kar dogajanje na lokaciji – poligonu osebe X.

Ob 9.43 uri se vidi, da je na tej lokaciji izredno svetlo, vsi Alfa žarki so na najvišjem nivoju. Znotraj teh so se najprej izmenjevale različne barve in to se je odvijalo zelo hitro. Potem je bila pa nekaj trenutkov, znotraj vsakega posameznega Alfa žarka, vidna le ena barva. V vseh naenkrat je bila najprej vijolična, potem se je čez nekaj trenutkov to stanje spremenilo in je bilo videti v vseh Alfa žarkih rumeno barvo, potem rdečo, zeleno, rozasto, modro in potem še zlato barvo. Zatem spet vse barve skupaj, v vsakem Alfa žarku je bilo videti večbarvni vrtinec.

Potem, ob 9.49 uri, pa je bilo videti eno barvo, to je bila za začetek vijoličasta, čez celoten poligon. To se ni videlo po posameznih Alfa žarkih, ampak kot bi se vse povezalo in prelilo skupaj. Nato je bilo na lokaciji celotnega poligona videti rdečo barvo, potem samo oranžno, nato rozasto in bolj močno modro in takoj potem še svetlo modro, nato pa še rumeno ter zatem zlato. Potem pa je bilo videti, kot bi se te barve spet združile in se istočasno zavrtele na tej lokaciji. Kot izgleda se tako hitro izmenjujejo, da je to videti kot delujoči večbarven vrtinec. Ta večbarven vrtinec se je zelo hitro, bliskovito vrtinčil na lokaciji.

Ko je bila ura 9.58, je bila ne celotnem poligonu prisotna močna zlata barva. V povezavi s to zlato barvo, ki je močno prisotna na poligonu je videti, da se po Alfa žarkih, od zgornje kupole nekako počasi preliva navzdol, kot nekakšna migetajoče zlata v različnih zlatih odtenkih, vmes pa je prepletene malo belkaste barve - svetlobe. Tako zlato pretočno izgleda vse skupaj.

Vse to delovanje različnih barv in vsi Alfa žarki, pa se povezujejo z zgornjo zlato kupolo – BK mehanizmom, ki je lociran nad poligonom. Sama zlata kupola, ta prva, ki je nad poligonom se povezuje z eno skupino Alfa žarkov, bolj sredinskim delom poligona. Potem je pa videti, da je ta platforma oz. večbarvni krog, ki je tik pod kupolo in je vpet oziroma povezan z njo tako razširjen, razpotegnjen, da prekriva celoten poligon, vse Alfa žarke na tej lokaciji in vsi se povezujejo s to platformo. Ta platforma – večbarven krog (kot BIOšablona) pa se povezuje s kupolo, preko sredinskega - centralnega Alfa žarka, ki je zelo zgoščeno zlat. Poteka pa navzdol in navzgor skozi kupole, ki so vidne zgoraj in se nadaljujejo v neskončnost.

Ob 10.09 uri je pa že izgledalo, kot da se je nivo Alfa žarkov spustil, zelo znižal. Kot bi bilo vse preklopljeno v stanje mirovanja. Čeprav je bilo potem še videti neko delovanje barv, kar sem v enem trenutku še ujela, v nadaljevanju pa nisem več gledala. Takoj zatem sem tudi sama nadaljevala z vzdrževanjem Alfa žarka.


10. maj 2020

Oseba X nam je, uporabnikom BK, sporočila, da bo ob 9.30 uri sprožila postopke za regeneracijo možganov v 8/8 fazah (za BK čiščenje glave), kot je napovedala že prejšnji večer, ker sami tega še ne moremo narediti in nam posredovala naslednja navodila:

Najprej vsi očistimo sistem S-Alfa. Vsak svoj poligon. Kdor bo očistil svoj poligon ali Alfa žarek do 9:30 bo metoda delovala, drugim ne. Ob 9:30 morajo priti do konca Mp33 in počakajo na komando start glava. Ko sporočim pospravljanje naj to takoj začno, ne glede kje so bili na metodi glava.
To kar sem jaz delal pred seminarjem, da sem pripravil sistem morajo sami narediti in se časovno uskladiti. Vsi moramo začeti istočasno in takrat jaz prevzamem nadzor nad sistemom S-Alfa. Ko končam z metodo javim stop glava in vsak počisti za seboj, tako kot sem jaz počel na seminarju za sebe, nato začnemo vsi takoj pospravljati vsak svoj poligon ne glede v kateri fazi metode so bili.
Tisti, ki niso bili na seminarju naj bodo takrat, ko napišem po mobitelu start glave na ALFA žarku in počakajo na njem, da zaključim metodo in Vam po mobitelu sporočim stop glave.

Sama sem začela z vzdrževanjem Alfa žarka, z osem-kotnimi piramidami, ob 8.54 uri in potem, ko je oseba X sprožila postopke za regeneracijo glave za uporabnike BK, malo pogledala BK dogajanje s SGBKD.

Ob 9.35 uri sem pogledala BK dogajanje in najprej pomislila na lokacijo osebe X, kjer je bilo videti, da so nad poligonom postavljene zlate kupole. In to postavitev sem najprej gledala skoraj navpično navzdol, da sem videla kolikšen del poligona pokrivajo te zlate kupole oziroma tista osnovna, prva, ki je locirana takoj nad poligonom. Danes je bilo videti tako, da je ta prva kupola, največja s tisto vpeto platformo (kot BIOšablono) vred, prekrivala celoten poligon, kot pa je še izgledalo, pa morda niso bili vsi Alfa žarki trenutno aktivni, vklopljeni v BK mehanizem, le del (ogromnega) poligona, aktiviranih Alfa žarkov na lokaciji. Ti Alfa žarki, ki so bili povezani s to osnovno kupolo so bili svetli. Potem sem gledala še iz drugega zornega kota, lokacijo od strani pa je bilo tudi videti tako, da so Alfa žarki povezani s to kupolo in to spodaj vpeto platformo (kot BIOšablono) in zelo svetli.

Skozi vse te kupole, ki se nadaljujejo neskončno navzgor in vsaka višja je videti tudi malo manjša, pa poteka ožja zlata cev, kot center Alfa žarka, ki je zelo močno zlat oziroma centralni – sredinski Alfa žarek.

Ob začetku opazovanja je bilo na lokaciji osebe X videti še to, da se ta platforma (kot BIOšablona) počasi vrtinči in ob tem se barve izmenjujejo znotraj Alfa žarkov. Ob 9.47 uri pa se je vse preklopilo na zlato barvo.

Od te lokacije je bilo videti več zlatih povezav, ki potekajo do Alfa žarkov, poligonov uporabnikov BK, kjer je tudi videti svetlo, Alfa žarki so zelo svetli in na najvišjem nivoju L384. Pomislim na uporabnike BK in nad glavami je videti nanizane tanke zlate plasti, nekje v velikosti glave. Potem sem gledala na enem primeru, približno ob 9.54 uri, kjer je bilo prikazano, da se te zlate plasti spuščajo v glavo, ena za drugo in potem znotraj povrtinčijo in ta zlata barva vsakič »posname« malo črnine stran iz najmanjših celic možganov. Tole sem opazovala potem tudi še ob 10.17 uri, vmes pa je bilo videti, med delovanjem teh zlatih plasti v glavi, da se odstranjuje črnina – črne pikice ven iz glave. Videti je bilo tako, kot že na seminarju iz BIOkibernetike, ob teh sproženih BK postopkih.

Oseba X je ob 12.07 sporočila, da je uporaba pg133 (program glava 133) zaključena, skupaj uporabljeni čas je bil 3 ure in 40 minut (od 8.20 do 12.00 ure).

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.