Seminar iz BIOkibernetike, 30. januar 2020

Ob pričetku seminarja, je oseba X najprej ponovila vzdrževanje MP2 in MP33 …, s temi postopki je začela ob 18.59 uri. Tekom seminarja je sprožila še ostale BK postopke, za regeneracijo glave – možganov prisotnih, itd. S pomočjo metode SGBKD sem gledala kaj se ob tem dogaja na poligonu, kjer poteka seminar in še drugod.

Pri udeležencih seminarja je videti, da se je najprej naredila postavitev zlatih plasti nad glavo (v velikosti premera glave) vsakega posebej. Takoj zatem pa še postavitev mini zlatih plasti nad delčkom v glavi, kjer je »sedež BIOvzorca«. Tako, da je istočasno videti dve postavitvi zlatih plasti v predelu glave. Ob nadaljnjih postopkih so se te zlate plasti spuščale navzdol v glave prisotnih, istočasno sta se spustili navzdol po dve zlati plasti, ena zlata plast v notranjost glave, torej od tistih, ki so nanizane nad glavo in ena samo v tisti delček glave, kjer je »sedež BIOvzorca«, se pravi od tistih, ki so nanizane nad tem delčkom glave. In vsakič, ko sta se po dve zlati plasti spustili v glavo, so se od spodnje strani razlile barve znotraj celotne glave in še v tistem malem dečku, kjer je bilo potem videti delovanje barvnih vrtincev. Večji je znotraj celotne glave, drugi - manjši pa v tistem enem delčku glave, kjer je »sedež BIOvzorca«.

Potem je videti, ob 19.04 uri, da vleče črne pikice ven iz glave in navzgor proti kupoli. Ob 19.09 uri se vidi, da se navzgor dvigujejo črne pikice po plasteh.

Nato sem s SGBKD opazovala, kar se je dogajalo v povezavi z regeneracijo glave prisotnih …

Ob 19.19 uri je ponovno videti, višje zgoraj, izoblikovano (trodimenzionalno) podobo S-ALFA, kot je bilo videti že prejšnji teden. Ta izoblikovana podoba S-ALFA, je zdaj vidna v srednje zeleni barvi, takoj za tem pa je tako videti še pri vseh prisotnih, delovanje zelene barve v glavi. S tem, da je vidna še približno 10-centimetrska zelena meglica okoli celotnega BIOsistema vsakega prisotnega.

V tem, ko to opazujem, oseba X predlaga, da bi s SGBKD pogledala še dogajanje na Kitajskem, kjer se širi koronavirus. Takoj pomislim na to in v povezavi s širjenjem koronavirusa je videti pozitivno BK dogajanje. Nad Kitajsko je videti zlato kupolo, okoli Kitajske višjo zlato obrobo, kot zlato pregrado, ki izgleda da poteka nekako po meji. V tem trenutku izgleda, kot da je Kitajska vakuumsko zaprta (kot BK karantena). Navzdol pa se spuščajo močno zlate plasti, ki so nekako naravnane na te viruse. Te plasti gredo od zgoraj navzdol do tal in videti je, da delujejo na te viruse, povsod kjer so, jih zaznajo in »prežarčijo« in BK učinkujejo na njih tako, da jih uničujejo, vidi se, da ti virusi kar pocrkajo. Hkrati se vidi, ob 19.23 uri, da se navzgor dvigujejo črne pikice, kot se vidi pri postopku za BIOtransfer.

Pomislila sem še na to, koliko teh virusov se je razširilo po svetu (v mislih sem imela razširilo po naravni poti, na naravno »nalezljiv« način, iz enega BIOsistema na drug BIOsistem). Pa je bilo v povezavi s tem videti, da malenkostno. Skorajda tega ni. V povezavi s tem je bilo videti še, da gre od tega delujočega BK mehanizma na Kitajskem zlata povezava navzven in na koncu te zlate povezave je videti zlat ovoj.

Zatem sem gledala naprej, kar se je dogajalo pri nas, udeležencih današnjega seminarja.

Ob 19.25 uri, je videti rdečo barvo znotraj podobe S-ALFA in prav tako je v glavah vseh udeležencev vidna rdeča barva ter ožja rdeča meglica okoli BIOsistema vsakega. Iz glave pa potekajo navzdol še rdeče nitke do posameznih organov, sedaj do vseh žlez v telesu. Kjer je potem tudi videti delovanje take barve.

Potem, ob 19.28 uri, se vidi znotraj glave vijolična barva, prav tako ožji pas vijolične meglice okoli BIOsistemov prisotnih. Iz glave navzdol potekajo vijolične niti, in sicer do razmnoževalnih organov. Ob 19.30 se vidi, da se vijolična barva znotraj organov vrtinči in črnino, črne pikice vleče navzgor, proti kupoli. Minuto zatem, pa se znotraj teh organov vidijo še majhni liki šest-kotnih oblik, v isto taki barvi.

Takoj za to barvo, je bilo videti delovanje srednje modre barve. Taka bolj živo modra barva je vidna znotraj glave, ozka modra meglica okoli BIOsistema vsakega in nato iz glave še modre nitke navzdol po BIOsistemih vseh prisotnih, in sicer se povezujejo z ožiljem, krvjo. Znotraj ožilja je zdaj videti delovanje modre barve, po sredini žil pa ozko razpreden zlat vzorček, iz katerega se navzven pršijo zlate pikice.

Ob 19.35 uri se vidi, da je znotraj glave zdaj fluorescentno zelena barva. Nato je videti tako zeleno meglico okoli BIOsistema vsakega prisotnega in zelene nitke do dihalnih organov, pljuč in ostalih delov dihalne poti. Ter zatem delovanje zelene barve znotraj teh telesnih organov.

Potem je bilo videti, da se navzgor iz BIOsistemov dvigujejo črne pikice po več plasteh.

Ob 19.38 uri pogledam še eno osebo, ki je v bolnišnici. Videti je v močnem zlatem ovoju in znotraj zlatega stebra, širšega premera. Nad njo, malo višje zgoraj, je zlata kupola iz katere potekajo zlate nitke v njeno glavo, v predel na desni strani, kjer poteka BK zdravljenje prizadetega predela. V glavi je videti zlato, znotraj možganov ogromno žareče zlatih pikic. Na hitro sem pomislila na osebo še večkrat vmes in je bilo tudi videti delovanje različnih barv znotraj BIOsistema, kot pri udeležencih današnjega seminarja.

Zdaj je ura že 19.40 in znotraj BIOsistema (-ov) je bilo najprej, ko sem spet pomislila na delovanje BK procesov pri udeležencih seminarja, na hitro videti črno.

Že hip zatem pa delovanje živo oranžne barve, najprej v glavi ter zatem še ozko oranžno meglico okoli BIOsistema vsakega. In nato še oranžne nitke do prebavil, kjer je znotraj organov prebavnega sistema videti delovanje oranžne barve. V želodcu so se vmes pokazale šest-kotne oblike, v taki barvi.

Zdaj se vidi, da se dela postavitev BK mehanizma nad glavo vsakega udeleženca seminarja in najprej so se nad glavo postavile »osnovne« plasti različnih barv, v velikosti glave. Tik za njimi se je nanizalo še precej tankih plasti v isti barvi. Te barvne plasti, ki so nanizane za vsako osnovno barvno plastjo so malo manjše, kot so osnovne barvne plasti.

In ob 19.46 uri, so se vsi barvni nivoji oziroma vse nanizane plasti ene barve, spustile v telo in nato je znotraj videti, da barve delujejo na črne pikice. Najprej so se spustili v glavo vsi nanizani nivoji ene barve, ki potem znotraj BIOsistema BK delujejo, učinkujejo. Zatem so se spustili v BIOsistem vsi nivoji druge barve itd., tako da so se zvrstili vsi barvni nivoji – barvne plasti, do konca.

Nato, ko oseba X dela naprej na teh BK postopkih, je videti, da se znotraj BIOsistemov izmenjujejo različne barve, ena za drugo in to se dogaja zelo hitro. Skoraj je videti tak večbarven vrtinec. Nekaj črnine pa se odstranjuje ven iz BIOsistemov.

Ob 19.52 uri sem pomislila na otroke osebe X, ki so že vsi odrasle osebe. Oseba X je že večkrat omenila, da tudi njih vključi v BK mehanizem, ko sproži BK postopke na seminarju. Če je tudi danes vključila vse, tega ne vem, v povezavi z njimi je bilo pa videti take BK slike.

Oseba Z - BIOsistem je videti v zlati barvi. Okoli BIOsistema zlat BK zaščitni ovoj, videti kot gosta zlata meglica. Vse okoli in okoli tega zlatega BK zaščitnega ovoja pa je videti, da se nabira črnina v obliki črne meglice, ki ni zelo črno zgoščena, vendar skozi ta zlat BK zaščitni ovoj, do BIOsistema, ne more. Ta črna meglica, ki se je nabrala okoli tega zlatega ovoja, pa v tem trenutku miruje.

Oseba A – BIOsistem je videti v zlati barvi. Okoli BIOsistema zlat BK zaščitni ovoj, v obliki zlate meglice, ki je zelo gosta. Za tem zlatim ovojem je videti črnino, ne pa kot črno meglico, ampak v obliki precej črnih povezav, ki prihajajo od nekje, do tega zlatega ovoja. Skozi ta zlat ovoj, v BIOsistem sploh ne morejo, ker jih zlat ovoj zadržuje, tako da se zaustavljajo ob zunanjem robu tega zlatega ovoja in se ne morejo povezati z BIOsistemom opazovane osebe. Kot izgleda, se celo nekaj odbijajo in potekajo v obratno smer, nekam nazaj.

Oseba G - BIOsistem je videti zlat. Okoli BIOsistema gosta zlata meglica. Malo več črnih drobnih pikic v telesu (znotraj glave in v povezavi s prebavili). Drugače pa okoli tega zlatega BK zaščitnega ovoja, ki je okoli BIOsistema, ni videti nobene črnine. Kakšni črni madeži sem in tja, edino to. Nič se ne nabira okoli zlatega, BK zaščitnega ovoja. Osebe ne poznam in je nisem še nikoli niti videla.

Oseba S - BIOsistem osebe je zelo močno zlat. Pri njem je nekaj precej drugače, nekaj posebnega, tudi v tem zlatem ovoju, ki je videti okoli BIOsistema. Nekoliko drugačna je ta zlata barva kot pri prejšnji treh osebah, bolj močno zlata, izgleda na žareče zlato. Vse izgleda, kot bi bilo nekako zlato pretočno, zlata barva je videti bolj poudarjena, živa. Pri ostalih je videti, za primerjavo, kot da bi z zlato barvico močno pobarval na list papirja, tukaj pa izgleda zlata barva kot kos zlata. Nekako tako. Je pa pri tej osebi sploh težko ločiti, kot da se zlata barva BIOsistema in ovoja pretakata, skoraj ne moreš ločiti enega in drugega. Za tem zlatim ovojem je videti, da se nabira črnina v obliki črne meglice, ampak se zelo hitro, sproti odstranjuje navzgor, po zlatem ovoju. Oseba ima tik ob glavi več svetleče belo-zlatih kepic in tudi tega ni videti pri ostalih.

Oseba U – BIOsistem osebe je videti zlat, čeprav ta zlata barva izgleda malo svetlejša, kot je pri ostalih. In morda rahlo stekleno zlata. Okoli BIOsistema je videti svetlo zlato meglico, kot BK zlat zaščitni ovoj. Okoli tega zlatega ovoja pa je nabrane precej črnine, a skozi zlat zaščitni ovoj ne more, vsa ostaja zunaj. Je pa črnina videti precej zgoščeno črna, skupaj zbita in v tem trenutku je videti, da se z njo nič ne dogaja, da miruje. Glede na to, kako je videti, gre lahko tudi za zelo močan Beta vpliv, močan pritisk črnine. Sicer tudi te osebe ne poznam, je nisem še nikoli videla, niti ne vem kaj počne v življenju.

Oseba X je z določenimi BK postopki in s tem delom seminarja zaključila ob 20.05 uri in sledila je pavza oz. krajši teoretični del. Po tem, ko se seminar za nas udeležence zaključi, pa mora oseba X še »pospraviti BK mehanizem« itd., kar vzame še okoli dve uri časa. Tako, da šele kasneje doma, na domačem poligonu, dokončno zaključi z vsemi aktivnostmi okoli seminarja. Pred začetkom seminarja so pa seveda potrebne tudi predpriprave, da se pripravijo ustrezni pogoji, ki na SPA omogočajo izvedbo BK postopkov, glede na večjo skupino udeležencev. Tako, da je vodenje seminarja, z vsemi začetnimi in zaključnimi BK aktivnostmi, precej zahtevno delo.

Ob koncu srečanja sem pogledala še nekaj primerov, kakšno je BK stanje raznih stvari, ki so jih imeli udeleženci s seboj. Med seminarjem so se bolj ali manj BK očistile in oplemenitile, iz vidika SGBKD pa izgledajo takole.

Najprej sem pogledala olivno olje, za katerega je udeleženka povedala, da ga ima s seboj. To olje sem pogledala takoj, ko je to omenila, ker me je zanimalo kako izgleda. Olivno olje je videti zlato, z zlatimi pikicami znotraj. Potem sta se pa oseba X in udeleženka o tem olju pogovarjali, o njegovi kakovosti iz BK vidika. In med tem sem pa spet dobila BK sliko tega olja, ampak znotraj je bilo pa zdaj videti črne pikice. Pa sem čez trenutek še enkrat pogledala in je bila BK slika ravno taka. Lahko, da je bil viden prikaz tega olja pred BK obdelavo, da je bila to BK slika (ali delna BK informacija) predhodnega stanja, glede na temo pogovora. Ali je bilo morda kaj drugega.

Naslednje kar sem pogledala, je bila vrečka z nečim znotraj. Pomislila sem na vsebino te vrečke, ko je bila še postavljena v Alfa žarku, malo stran. Videti je, da je notri nekaj zlatega, okoli tega pa je vidna ozka črna meglica, nekaj centimetrska. Potem mi je oseba pokazala kaj ima v vrečki. To so bili paketi otroških plenic za enkratno uporabo, in še enkrat sem pogledala in same pleničke so bile videti zlate.

Za drugo udeleženko sem pogledala müsli čokoladne kroglice (za otroke) in so tudi videti močno zlate z zlatimi pikicami znotraj.
Kar je za otroke, predvsem mlajše, se sploh vse odlično BK očisti in oplemeniti, kot je videti.

Ta ista udeleženka pa je imela s seboj še paket sira, kar sem tudi pogledala s SGBKD. Sedaj je sir videti zlat, z blago zlatim vzorcem znotraj, vse skupaj deluje tako, kot da se je v tem primeru opazovano BK obdelalo le delno. Da mora oseba še sama nekaj narediti v zvezi s tem.

Videti je tako, kot je bilo pri večji plastenki olivnega olja, ki sem ga kupila, ko smo pred meseci skupinsko nabavili večje količine od nekega domačega pridelovalca, in se je na seminarju to olje že nekaj BK obdelalo. Takrat me sicer na seminarju ni bilo, tako da ne vem točno kateri BK postopki so bili sproženi itd., kot pa je bilo videti se je olje dobro BK očistilo in oplemenitilo, ker izgleda zlato. Le en del, kot nek BK dodatek znotraj, je pa videti kot bi se nekako le pripravil znotraj, in deluje kot podlaga za nekaj nadaljnjega … Kot je bilo videti, se je to moje olivno olje le delno BK obdelalo, delno pa pripravilo za nadaljnjo BK obdelavo.

Ker to večjo plastenko olivnega olja mi je kasneje dostavila druga oseba in povedala, da ga moram doma še BK očistiti, narediti 33 BIOtransfer-ov. Pred čiščenjem in po čiščenju pa naj ga pogledam s SGBKD. Tako sem tudi naredila. Ko sem ga doma pogledala, je bilo videti to olje zlato, kot drugo je bilo pa videti le nekako nakazan zlat vzorček znotraj olja – kot tak blago zlat vzorček, ki je nekako v stanju mirovanja. Nato sem naredila skladno z navodili. Plastenko z oljem (plastenka je BK očiščena) sem postavila v Alfa žarek in s pomočjo BIOšablon naredila 33 BIOtransfer-ov, enega za drugim. In šele po tem postopku se je blago zlat vzorček znotraj spremenil, postal bolj poudarjeno zlat, tako zlato zažarel, kot da bi se sedaj aktiviral in v tem delu nekako povezal z mano. Če pa doma ne bi tega naredila, bi ostalo pa tako kot je bilo, olivno olje pač zlato, zlat vzorček pa očitno brez pravega BK učinka.

Drugače pa je naloga udeležencev, da po končanem seminarju sami izvršijo meritve za stvari, za tisto kar so imeli s seboj z namenom, da bi se BK očistilo in oplemenitilo. In na tak način ugotavljajo rezultate, taka navodila so bila že večkrat podana s strani osebe X. Razen, če je izjemoma kdaj kako drugače predlagano.

Se moramo bolj truditi, meritve je potrebno čim več vaditi, ker to je dobro oz. nujno potrebno za naš BK napredek.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.