Seminar iz BIOkibernetike, 14. november 2019

Oseba X je ob 18.25 uri sprožila določene BK postopke, metodo S-ALFA 33 v 8 fazah za regeneracijo možganov itd. V tem delu, ob tem, ko je sprožila postopke, je bilo videti, da je šlo iz glave osebe X, navzgor, ogromno zlatih niti, nad glavo pa so se nanizale tanke zlate plasti, ena nad drugo …

S pomočjo metode SGBKD sem potem, v povezavi s sproženimi postopki, opazovala kaj se dogaja na nekaterih lokacijah. Zanimalo me je tudi, če se karkoli posebnega dogaja v vesolju in v povezavi s planeti v našem osončju. In v povezavi s tem, takoj v 1/8, dobim BK informacije, slike, ki so povezane z dogajanjem na planetih in v eni galaksiji in videti je ogromno dogajanja.

Od centralnega Alfa žarka poligona, kjer sedaj poteka seminar in katerega uporablja oseba X, gre več svetlih povezav do planetov v našem osončju. Pomislim na vse večje planete v našem osončju in nad vsakim posameznim planetom je vidna zlata kupola in videti je delovanje BK mehanizma na vsak planet, nanje delujejo različne svetle barve, ki se izmenjujejo in ena za drugo razlivajo navzdol.

Istočasno je videti, da deluje BK sanacija, mehanizem na eno celotno galaksijo v vesolju. Zgoraj, nad njo, so vidne zlate kupole, navzdol pa se izmenjujoče spuščajo, razlivajo in delujejo različne svetle barve. Videti je še to, da je kar nekaj začetnih kupol, ki se nadaljujejo takoj za osnovno, izklopljenih ali v stanju mirovanja, aktivne oziroma aktivirane pa so višje, ki se nadaljujejo visoko navzgor.

Ob 18.34 uri se je začela 2/8 in kmalu zatem pogledam Zemljo. Nad njo je vidna gromozanska zlata kupola in Slovenija je edina država na našem planetu, kjer sedaj poteka zelo močna in intenzivna BK sanacija. Od zlatih kupol, ki so še posebej vidne nad našo državo, se navzdol razlivajo različne svetle barve, črnina pa se čisti navzgor. Pri ostalih državah ni videti takega delovanja, so pa vse prekrite z zlato barvo, ki je videti v različnih zlatih odtenkih. Nad nekaterimi državami je videti bolj svetlo zlato barvo, nad nekaterimi pa malo močnejše zlate odtenke.

Ob 18.41, ko smo pri peti osmini in že malo pred tem, pogledam še dogajanje na poligonu, kjer poteka seminar, pri udeležencih seminarja, kjer je videti, da procesi v povezavi s sproženimi postopki odlično delujejo. Znotraj Alfa žarkov, na BIOsistem vsakega posebej, izmenjujoče delujejo različne svetle barve, videti je pa še delovanje večbarvnega vzorčka, ampak samo v glavah prisotnih, v preostalem telesu takega delovanja ni videti.

Ob 19.26 uri so bili določeni postopki zaključeni, sledilo je še običajno vzdrževanje Statičnega poligona Alfa in teoretični del …

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.