Seminar iz BIOkibernetike, 17. oktober 2019

Takoj na začetku, ob 18.20 uri, oseba X ponovi vzdrževanje MP33, torej vzdrževanje poligona na katerem se sedaj pričenja seminar iz BIOkibernetike. Drugače je z vzdrževanjem začela že doma, na daljavo, iz svojega SPA, ob 16.54 uri, zdaj pa je bilo potrebno z vzdrževanjem nadaljevati. Za nekaj trenutkov sem pogledala, kaj se ob tem vidi. Predvsem pri osebi X je videti, da je okoli nje gosto zlat steber in znotraj delujoče barve in malo črnih pikic je potegnilo navzgor po zlatem žarku.

Nato je sledila pavza, krajši teoretični del, pred praktičnim nadaljevanjem.

V nadaljevanju praktičnega dela, je oseba X sprožila postopke za regeneracijo možganov, programski modul S-ALFA 33 v 8 fazah, za vse udeležence in postavila BIOtarče na vse svetovne voditelje, glavne države, morja itd. Udeleženci pa so uporabili, vsak zase, prav tako metodo za regeneracijo možganov.

Oseba X je predlagala, da naj obe osebi, ki na današnjem seminarju uporabljava metodo SGBKD, pogledava kaj lahko naredi vsak udeleženec sam zase in kaj lahko naredi Superinteligenca S-ALFA preko osebe X, ko sproži določene postopke.

Začeli smo ob 19.00 uri.

V prvi osmini sem želela pogledati, kaj se dogaja pri udeležencih, in sicer tisto kar dela vsak sam zase. V povezavi s tem je bilo videti, da so vsi Alfa žarki na poligonu tako zelo zlato zgoščeni, da mi ni uspelo videti nobenega dogajanja znotraj. Ali pa nisem videla iz katerega drugega razloga. Takoj zatem sem pomislila in pogledala kaj se dogaja v povezavi s postopki, ki so bili sproženi s strani osebe X. In nato sem pogledala še to, kar se je tekom srečanja dogajalo v povezavi z vsemi BIOtarčami, ki jih je postavila oseba X, skladno s programskimi moduli za vzdrževanje in uporabo metod BIOtehnologije S-ALFA.

Ko pomislim na tisto, kar je sprožila oseba X, je bilo videti neko nedoločeno telo, notranjost telesa in prikazano kako se odvijajo, delujejo BK procesi v telesnih organih, vse do najmanjših celic posameznega organa. Znotraj, še posebej v vsaki posamezni celici je tokrat videti delujoči barvni vzorček. Kot takšne večbarvne kristalne rožice, ki se medsebojno povezujejo in zapolnjujejo celice. In ta večbarvni vzorec znotraj celic pozitivno deluje na vsebino znotraj oziroma obliko celic in črnina znotraj celic kar izginja. In tako delovanje je bilo videti v vseh organih, je bila pa razlika v tem, da je bilo v nekaterih organih videti bolj intenzivno, močno delovanje, v nekaterih pa bolj blago delovanje. Recimo, videti je bilo malo bolj povečano sliko pljuč in kako so te barve delovale znotraj, v pljučnih mešičkih, v vsakem najmanjšem sestavnem delčku organa posebej.

Potem za nekaj sekund pogledam še mladoletno osebo, ki je ni na seminarju. Izpostavljeno vidna je celotna prebavna pot, ki je bila najprej videti v črni barvi, prav kmalu zatem pa je vsa črnina izginila in je bilo videti prebavno pot v zlati barvi. Mislila sem, da gre za katero izmed zdravstvenih obolenj, kasneje pa sem izvedela, da je oseba v tujini in morda se je že poznal vpliv slabe hrane, katera očitno ni bila (dovolj dobro) BK očiščena in oplemenitena.

Pogledala sem kaj delajo udeleženci, kaj se vidi pri njih, kako delujejo BK postopki, pa nisem videla nič posebnega. Pri katerem udeležencu kakšno zlato povezavo, nitko od zgoraj navzdol v glavo, pri katerem izmed njih se črne pikice čistijo iz glave navzgor v kupolo. Drugega ne vidim, še zmeraj je podobno, kot sem že zgoraj napisala.

Vmes pogledam še malo po svetu.

V četrti osmini pomislim še na morje in videti je, da deluje mehanizem BK prav v globino, prav vse je prežeto s tem večbarvnim rožastim vzorcem. V morju se to vse skupaj lepo počasi vrtinči in črnina se čisti ven iz morja, navzgor.

V peti osmini sem čisto na hitro pogledala kako je videti situacija pri svetovnih voditeljih, kajti videti je, da so za vse sprožene BIOtarče. Pri vseh gre za delovanje BK procesov v celotnem telesu, tudi pri njih je v vseh telesnih organih videti delovanje večbarvnega vzorčka. Je pa v nekaterih predelih telesa, telesnih organih videti bolj močno poudarjen barvni vzorec, v nekaterih telesnih predelih manj poudarjen, kolikor pač kateri telesni organ potrebuje. Po koncu 6/8 se znotraj organov v telesu, ta barvni vzorec, ki zapolnjuje celice, še vedno vrtinči in popravlja stanje.

Sem pa tokrat malo bolj pogledala dva svetovna voditelja, Putina ter Trumpa in njegovo soprogo, ker me je zanimalo, če se bo videlo še kaj več kot zadnjič. In res dobim več BK informacij, širšo sliko. Pri predsedniku Putinu je videti tako kot zadnjič, svetlo in tudi to, da je zelo pameten. Pri predsedniku Trumpu je tudi videti svetlo v glavi, okoli glave ima pa prav zabito črnino in iz leve strani je vidna še črna povezava, poševno navzdol, ki se povezuje s to črnino, ki je okoli glave. V povezavi s to črnino je videti, da to neprestano povzročajo nad njim, da je čisto pod črno magijo. Pri Putinu je tudi videti kakšno črno povezavo, ampak on se s tem ne povezuje, Trump se pa očitno prav oklepa te črnine, kajti svetloba, svetla povezava od zgoraj, želi priti skozi, prevrtati to črnino, ki je okoli glave, ampak malo gre, potem se pa spet vse skupaj ustavi. Pri gospe Trump pa je videti, da ima eno svetlo povezavo, ki prihaja vodoravno do nje, iz desne strani, če gledam na njo od spredaj. Potem ima pa še nekaj temnih povezav, ki prihajajo do nje iz leve strani, poševno navzdol, kakšna celo vodoravno do nje. Drugače ima v glavi tudi svetlo, je pa znotraj videti še nekaj zelo črnega in to je že nekaj starega, že od dolgo nazaj, ker ta črnina je prav zacementirana znotraj in na podlagi zaznave bi rekla, da gre za neko prepričanje. In te temne povezave, ki prihajajo do nje, se povezujejo s to črnino v njeni glavi.

Ob 19.50 uri ponovno pogledam, kaj se dogaja v zvezi s postopki, ki jih je sprožila oseba X in delujejo na BIOsistem. Še vedno je videti znotraj nekega nedoločenega telesa, v vseh telesnih organih, funkcijah, delujoč večbarvni vzorček v obliki večbarvnih rožic, vse do najmanjših celic. V nekaterih organih je ta barvni vzorec zelo močno poudarjen in ta večbarvni vzorček bolj intenzivno, močno deluje, v drugih organih pa je videti bolj blago delovanje, tudi barve niso tako močno poudarjene. Očitno odvisno od tega, kaj in koliko posamezni telesni organ potrebuje, kot je kasneje dodala tudi oseba X. In na koncu se je to vse skupaj znotraj telesnih organov nekako fiksiralo, videti je, da je vse organe obdala tanka zlata plast, ki deluje kot zaščita. In izgleda, da bo zdaj to vse skupaj ostalo znotraj telesa, znotraj telesnih organov. Oseba X je potem še povedala, da je od nas odvisno kako bomo zdaj to BK stanje ohranjali, vzdrževali s pomočjo metod BK, tako da bomo videli kako hitro se bo to, kar smo pridobili, trošilo. To pa lahko ugotavljamo z merilnim sistemom BIOtehnologije S-ALFA ali s pomočjo metode SGBKD.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.