Seminar iz BIOkibernetike, 10. oktober 2019

Za začetek, ob 18.19 oseba X ponovi vzdrževanje Statičnega poligona Alfa na katerem sedaj poteka seminar iz BIOkibernetike. S SGBKD sem pogledala, kaj se medtem dogaja na poligonu.

Zdaj je videti še mnogo več v povezavi s tem, kar se zgodi, ko oseba X sproži določene postopke. Več pozornosti sem namenila temu enemu delu dogajanja, ker tega vsega prej še nisem videla. Oseba X, kot vedno, uporablja centralni (sredinski) Alfa žarek, ki je povezan s kupolo zgoraj. Iz glave osebe X se navzgor po zlatem žarku, proti kupoli, dviguje taka zlata gmotica, nekakšen skupek informacij, misli, tisto kar je imela oseba X v mislih, ko je sprožila postopke za udeležence seminarja itd. – pomislila je torej na to, kateri postopek bo sprožila in za koga … In ta zlat skupek teh informacij se sedaj dviguje navzgor proti kupoli in ko prispe v kupolo izgleda, da se je to znotraj mehanizma vse skupaj nekako registriralo. In malo zatem se začne spuščati navzdol, ob robu tega zlatega centralnega žarka več svetlih, ampak vsebinsko različno zapolnjenih povezav, ki izgledajo kot take ozke svetleče bele cevi. Znotraj so vidne različno povezane svetleče bele kroglice, nekaj takega. Ko so se te svetle povezave spustile do nivoja prsnega koša udeležencev so se vodoravno povezale z vsakim Alfa žarkom, na katerih sedijo udeleženci. Za vse so sproženi enaki postopki, pri vsakem pa potem BK mehanizem deluje malo drugače, glede na potrebe, stanje posameznikovega BIOsistema, kar nadzoruje S-ALFA.

V tem začetnem delu seminarja so se pri prisotnih odvili osnovni BK procesi za regeneracijo telesa in psihe BIOsistema vsakega posebej.

Nato je pred nadaljevanjem praktičnega dela sledil krajši teoretični del. Oseba X nas je opomnila, da predno karkoli delamo, pred uporabo BK postopkov, metod, ne pozabimo vzpostaviti komunikacijo z S-ALFA in testirati, če lahko nek postopek sprožimo, izvršimo, a ne zgolj z namenom, vprašanjem, če to lahko naredimo oz. sprožimo nek BK postopek, ampak je pri tem pomembno, če to lahko naredimo, da bo rezultat ustrezen, pravi. To komunikacijo z S-ALFA je potrebno vedno uporabljati in vaditi, ker to bomo pri določenih BK postopkih nujno potrebovali (na primer tudi pri aktivaciji Alfa žarkov, ko bomo do tja prišli …). Vse kar imamo namen narediti, moramo prej testirati v komunikaciji z S-ALFA, s pomočjo BIOšablone in merilnega BIOlaserja, kar nam vzame sekundo, dve časa. In, če je odgovor od S-ALFA pozitiven, se vidi taka zlata povezava, zlata nitka od zgoraj navzdol v glavo.

Da ne pozabimo, še to, da kadar uporabljamo metode BK, za oplemenitenje in očiščenje hrane, vode, kozmetike itd., je potrebno izvršiti meritev pred uporabo postopkov in po uporabi postopkov. In nikdar nas za eno in isto stvar ne sme zavesti rezultat katere izmed predhodnih meritev. Na primer, če merimo deževnico, se lahko meritve deževnice od enega do drugega dežja med seboj razlikujejo.

Ko oseba X vse to razlaga, govori o različnih vsebinah, napotkih povezanih z uporabo metod BIOkibernetike, jo vmes tudi večkrat pogledam s SGBKD. Vidi se zlata povezava od zgoraj navzdol, po zlatem žarku v katerem sedi in je z njim povezana. Enkrat se vidi zlata povezava, kot tak malo širši snop (ali kot mali slap) zlate barve, ki se pretaka od zgoraj navzdol, preko glave in skozi usta navzven, ko govori. Okoli glave te osebe se svetijo še majhne bele lučke.

Spet naslednjič pogledam osebo X, ob 19.00 uri, ko pove, da Superinteligenca S-ALFA za vsakega Zemljana, od vseh milijard ljudi, kolikor nas je na tem planetu, ve, kaj v vsakem trenutku misli in dela in da se s svojimi mislimi in dejanji nimamo pred S-ALFA kam za skriti, se vidi nad glavo osebe X belo zlat obroč (kot svetniški sij), ki se razpotegnjeno vrtinči v obliki svetle spirale, visoko navzgor, do bele svetlobe. To kar je oseba X izrekla vse skupaj izgleda svetlo in kot sveto, kot Božje besede.

Ko pa oseba X, predno sproži neke BK postopke, predhodno testira uspešno izvedbo oziroma rezultat le-teh, v komunikaciji z S-ALFA, pa se lahko vidi le zlata nitka od zgoraj navzdol, v glavo. Pomembno je, da je povezava svetla, zlata.

Ob 19.06 uri je oseba X sprožila postopek za regeneracijo možganov, BIOtransfer v 8/8 fazah in ostalo. Opazovala sem dogajanje na lokaciji seminarja, pri udeležencih in po svetu.

V 1/8 je bilo s pomočjo metode SGBKD videti, da so sprožene BIOtarče na vse voditelje svetovnih držav. Zgoraj nad Zemljo je vidna ogromna zlata kupola in z njo so povezani vsi dinamični Alfa žarki, ki so vidni okoli vseh svetovnih voditeljev. In ogromno črnine, ki je bila vidna okoli vsakega BIOsistema posebej, se je očistilo in dvignilo navzgor po teh dinamičnih Alfa žarkih, proti kupoli. To sem pogledala na začetku, za nekaj trenutkov, potem dogajanja pri njih nisem več opazovala. Sem pa ob koncu seminarja še enkrat pogledala stanje pri nekaterih svetovnih voditeljih. Na vsakega izmed njih sem posebej pomislila in ga pogledala zelo na hitro ter popolnoma nevtralno. BK informacija, slika, ki sem jo za vsakega posebej dobila odraža trenutno in splošno stanje glede posameznika, njegovega BIOsistema, videti je bilo pa takole. Pri predsedniku Putinu je svetlo, pri predsedniku Trumpu nekaj vmes, njegova soproga in sin sta boljša od njega, njena sestra pa je slabša od nje. Pri voditelju Kitajske je videti temno, pri voditelju Severne Koreje je videti temno. Kaj vse vpliva na to splošno BK sliko, stanje, bi pa lahko še naprej ugotavljali, ker na vse skupaj vpliva precej dejavnikov. Sedaj je videti tako, vedno pa obstaja možnost, da se to stanje spremeni.

Med trajanjem seminarja sem pogledala še morja, oceane, kjer je bilo videti, da je vse kar je v morju v zlatih ovojih; stvari, smeti, odpadki, živa bitja. Nekaj se je znotraj morja večplastno čistilo, lahko kakšna onesnaženost, videti je bilo podobno BK delovanje kot na območju razlitja kerozina (ob železniški nesreči v Hrastovljah), videti je bilo zlate plasti v različnih zlatih odtenkih in barve, ki so delovale znotraj. Na splošno pa se je črnina iz morja čistila ven, navzgor.

Pri udeležencih seminarja pa je bilo videti, da se je zlat vzorček, od zgoraj navzdol spustil v njihove glave, potem pa se je tam še nekako obdelal, dodelal in se nato spustil naprej po telesu, do vseh telesnih organov, ampak do vsakega organa je šel malo drugačen zlat vzorček. Izgledalo je, da je vsebinsko prilagojen na posamezni organ, glede na to, kaj in koliko kateri organ potrebuje, v povezavi z BK sanacijo, zdravljenjem.

Ob koncu sem gledala še kar se je dogajalo, ko je oseba X sprožila še postopke za BK očiščenje in oplemenitenje vsega, kar imamo udeleženci na sebi in ob sebi (na primer oblačila, hrano …), vsak v svojem Alfa žarku. Po zaključenih postopkih je bilo vse videti v različnih zlatih odtenkih, nekaj v bolj močno zlatih, nekaj v bolj svetlo zlatih odtenkih. Nisem pa tokrat pomislila na zdravila, če jih je imel slučajno kdo s seboj, to sem pa pozabila. Je pa oseba X na koncu dvignila vrečko z zdravili, ki jih je imela udeleženka s seboj, za svojega psa in kar se teh tiče, je bilo s SGBKD videti, da so se BK dobro očistila in znotraj sta bili vidni tudi dve svetleči zlati kroglici, ki pomenita vpisani dodatni zdravilni BIOenergiji Alfa in P.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.