Seminar iz BIOkibernetike, 3. oktober 2019

V uvodnem delu nas je oseba X, med drugim, ponovno opomnila, da če beremo knjige, gledamo TV, poslušamo BK neustrezno glasbo, je to vse škodljiv, črn vpliv na nas, na naš BIOsistem in vidne oz. izmerljive so tudi posledice, ker se črnina nabira v BIOsistemu, če se ob zgoraj navedenem početju ne (za)ščitimo dovolj v BK smislu in če potem vsega skupaj ne uspemo sproti, z uporabo metod BK, odstraniti iz BIOsistema.

Sicer je bila pa tokrat na vrsti čisto nova vaja. Oseba X je sprožila BK postopke za določeno osebo, ki obiskuje seminar in pri kateri poteka zdravljenje na nekem telesnem organu. Kot drugo je sprožila BIOtarčo in postopke za domačega ljubljenčka, ki ima tudi neke zdravstvene probleme.

Jaz sem najbolj spremljala dogajanje pri zgoraj navedenem, dogajanja pri ostalih udeležencih seminarja pa tokrat nisem opazovala. Kar se slednjega tiče, je bilo na začetku videti, da so vsi Alfa žarki povezani s kupolo zgoraj, vsak je pa potem, tekom praktičnega dela počel, kar je želel. Tako kot običajno so vsi izkoristili odlične pogoje Statičnega poligona Alfa za regeneracijo telesa in psihe, uporabili metodo BIOtransfer, AP01-AP33, izvajali meritve in podobno.

Preden je oseba X pričela z BK postopki, je z meritvijo, s pomočjo BIOlaserja in BIOšablone preverila, če te postopke lahko sproži, da bo rezultat ustrezen in od S-ALFA dobila podatek, da lahko, da bi to šlo. Teoretično bi torej šlo, kaj bo pa v praksi nastalo bomo pa videli. V praksi je pa tudi šlo, videti je bilo več kot odlično delovanje BK procesov.

S SGBKD sem najprej opazovala dogajanje pri tej določeni osebi, za katero so bili sproženi BK postopki, za točno določen telesni organ. Sproženi so bili postopki za regeneracijo možganov, metoda BIOtransfer v 8/8 fazah …

Takoj na začetku, je bilo v povezavi s tem najprej videti zelo povečano sliko, in sicer lik šest-kotne oblike, očitno zdrave telesne celice, če to BK informacijo povežem s tistim, kar se je dogajalo v nadaljevanju. Ves poudarek pri celotni zadevi je bil na BK sanaciji vsake najmanjše celice telesnega organa.

Takoj zatem je bilo poleg oz. v tem telesnem organu videti zlato gmotico s svetlečimi bunkicami znotraj, ki so migetale (to izgleda, kot tak programček). In ta zlata gmotica je najprej, v tem določenem organu, nekaj preverjala, preverjala stanje (nekaj skenirala), tako je izgledalo. In nato, kot da je nekaj pripravila. Očitno je pridobila neke informacije o stanju organa, kajti skladno s tem se je navzdol spustil zlat - delno žareče zlat vzorček, najprej v glavo, iz glave pa je bilo videti povezavo naprej, do tega določenega organa, v katerega se je ta zlat vzorček v nadaljevanju prenesel, vpisal. Vidi se, da je ta zlat vzorček nekako prilagojen na stanje tega telesnega organa. In ta zlat vzorček se je, vsebinsko prilagojen, vpisal v vsako najmanjšo celico tega organa posebej, tako, da je vsaka celica ob BK sanaciji delovala kot čisto ločena enota zase. Ker ena celica lahko ali morda potrebuje več, močnejšo BK obdelavo, zdravljenje, kot druga. Lahko je ne enem delu telesni organ bolj obolel, kot na drugem delu. Poleg tega, pa je bila v vsaki posamezni celici posebej vidna še taka mikro večbarvna spirala, kot mikro BIOšablona, ki jo kot pripomoček uporabljamo za izvajanje metod BK. In tudi te različne svetle barve so pozitivno učinkovale znotraj celic.

In ves čas so BK procesi v tem organu intenzivno delovali. Ko sem pogledala dogajanje v organu v naravni velikosti, je znotraj vse migetalo, ker je bilo v vseh celicah ogromno nekega dogajanja. V malo bolj povečani sliki, pa je bilo videti, da ta zlat vzorček nekako pozitivno vpliva na črnino znotraj, na črne pikice, pozitivno vpliva na obliko oziroma vsebino in to spreminja, popravlja. Črnina znotraj celic kar izginja. Čisto točno, kako točno delujejo procesi, kaj se znotraj celic točno, zaporedno dogaja in kako vse skupaj deluje v povezavi z možgani, pa nisem uspela spremljati, ker je bilo kar težko dalj časa skoncentrirano opazovati. To pa morda ob katerem izmed naslednjih opazovanj. Že to kar se je videlo, je bilo vse skupaj videti super.

Je bilo pa nekje v četrti osmini videti na vrhu organa tak črn rob, črn reženj, ampak temu nisem posvečala posebne pozornosti, sem celo mislila, da gre že za začetek nekega drugega dela telesa. Drugače je bil ves organ oz. vse celice vidne v tem zlatem vzorčku, le zgoraj črno. Potem, malo kasneje, takoj v peti osmini, ko sem spet pogledala delovanje (vmes sem malo pogledala še drugo), pa je ta črn reženj izginil in ga ni bilo več videti. (…) Morda je bilo celo kaj pomembnega, morda bi morala bolj natančno to pogledati, opazovati?

Vmes sem pogledala kako deluje zadeva še pri domačem ljubljenčku in je bilo videti podobno BK sliko. Tudi v tem primeru se je od zgoraj navzdol spustil zlat vzorček, najprej v glavo in skozi možgane, ki so videti čisto zlati, naprej direktno v krvni obtok, v kri. Tudi sicer je BK mehanizem deloval tako, kot pri ljudeh. Med sproženimi postopki so se iz BIOsistema živali odstranjevale tudi škodljive BIOenergije in BIOparaziti, črne pikice in male črne madeže je vleklo iz telesa navzgor …

Pogledala sem še vrečko z zdravili, ki jo je udeleženka postavila v Alfa žarek z namenom, da se BK očistijo in oplemenitijo. Na koncu je bila vsebina videti zlata z vpisanim zlatim vzorčkom znotraj.

Med srečanjem sem še malo pogledala osebo X, enkrat predno je sprožila nek postopek in je najprej povedala kaj sledi, nato pa je še pomislila na ta postopek, ki ga je imela namen sprožiti. Ob tem se je videl zlat snop, povezan od zgoraj navzdol, nad glavo pa se je zasvetila manjša zlata bunkica. In potem še kasneje, ko je oseba X nekaj pripovedovala v povezavi z BK metodami, se je okoli njene glave neprestano svetilo, videti je bilo večje število svetlih bunkic, ki so se izmenjujoče prižigale.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.