Seminar iz BIOkibernetike, 29. november 2018

V okviru seminarja danes poteka vaja in tokrat je oseba X sprožila določene BK postopke na daljavo, iz oddaljene lokacije.

Ko smo se začeli zbirati v dvorani, kjer poteka seminar, sem najprej, ob prihodu, pogledala osebo, ki prav tako uporablja metodo SGBKD. V njeni glavi je svetlo, le okoli BIOsistema je nabrana črnina, ki pa ni videti agresivno črna.

Ob 18.27 sem pogledala še drugo osebo, ki je ravnokar prišla in tudi uporablja metodo SGBKD. V glavi ima svetlo, v zlatem ovoju, ki je okoli nje, pa je videti nekaj črnih madežev. Nekaj črnine je izgleda delno prodrlo skozi ta zlat ovoj, črnina na nekaterih delih močno pritiska na zlat zaščitni ovoj, ki ga ima oseba okoli BIOsistema. Potem kasneje, ob 18.49, še enkrat pogledam stanje in videti je, da je zlat ovoj okoli BIOsistema zdaj neprimerno močneje zlat, kot takrat, ko je prišla. Tudi črnih madežev znotraj ovoja ni več videti.

Ob 18.32 uri je nad poligonom, kjer se udeleženci seminarja nahajamo, vidna močna zlata kupola, nad kupolo zlat oblak S-ALFA. Od kupole gredo tanjše zlate cevi, prav do vseh udeležencev seminarja oziroma do zlatih ovojev, ki so vidni okoli udeležencev. Vsi prisotni imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje, ki pa so videti širši kot običajno in v bistvu je vsak prilagojen na mini poligon, zaobjema mini poligon (kot pomanjšani SPA), ki je videti okoli vsakega prisotnega posebej. In zdaj to vse skupaj miruje, čaka.

Opazujem naprej in ob 18.37 ni videti še nobene posebne spremembe, še vedno so okoli vseh, na lokacijah Alfa žarkov, vidni mini poligoni, okoli le-teh pa zlati ovoji, zlata meglica. In vsak tak zlat zunanji ovoj, je še vedno povezan s kupolo zgoraj.

Opazujem Alfa žarke in mini poligone, ki so videti okoli udeležencev in zlate plasti se počasi dvigujejo, gre bolj težko, ampak počasi se nivo zvišuje.

Ob 19.01 pa so vsi Alfa žarki videti na najvišjem nivoju L384, tudi tisti doma, ki jih imajo uporabniki aktivirane. Ob 19.05 še enkrat pogledam mini poligone, le-ti pa so pri nekaterih višje, pri drugih malo nižje vrednosti. V naslednjih minutah so tudi te vrednosti dosegle najvišjo možno.

Ob 19.10 je Statični poligon Alfa na najvišji možni vrednosti L384. Okoli vsakega udeleženca je viden še mini poligon v zlati barvi, sedaj tudi na najvišji vrednosti L384, in tudi pri uporabnikih doma.

Takoj zatem je oseba X sporočila, da bo sprožila BK postopke za čiščenje možganov. Prisotni pa naj nadaljujemo vsak s svojim delom.

Od zgornje zlate kupole gre navzdol več zlatih povezav, in sicer do vsakega udeleženca posebej. Ali bolje, do vsakega mini poligona posebej oziroma do vsakega zlatega ovoja, zlate meglice, ki je okoli vsakega mini poligona. Znotraj teh zlatih ovojev je, tik nad vsakim mini poligonom, še ena manjša kupola in iz nje so speljane zlate nitke v glavo vsakega udeleženca.

Zdaj se vidi, da vleče navzgor, iz glave vsakega posebej, v malo kupolo, črne pikice in črne madeže (odvisno od situacije pri vsakem). Črnina se iz glave vsakega posebej odstranjuje večplastno. Z vsako nadaljnjo fazo se možgani bolj čistijo v BK smislu. Najprej gre ven del črnine, potem se BK »servisiranje« možganov nadaljuje. In tako se to ponavlja skozi postopek.

Izgleda tudi, kot da se v možganih dela neka nadgradnja. Od bolj svetlo zlate, od svetlih odtenkov, prehajajo možgani v bolj močno zlate odtenke. Različni zlati odtenki, ki jih je precej, se spreminjajo, prehajajo v močnejše zlate odtenke.

Kasneje je pri nekaterih videti v glavi, v možganih, zlat odtenek, ki ni tako zelo močno zlat, pa tudi sami možgani niso tako vsebinsko izpopolnjeni v BK smislu, kot pri nekaterih drugih, kjer je v možganih videti bolj močno zlato barvo in tudi možgani so drugače, bolj vsebinsko izpopolnjeni, v BK pogledu.

Oseba X je sporočila, da začenja s postopki za BK regeneracijo možganov, s prvo osmino od osmih, ura je 19.33. Druga osmina je končana ob 19.40. Nadaljujeta se 3/8 in 4/8, ob 19.51 se začenja 5/8. In potem še 6/8, 7/8 z začetkom ob 19.58 in do zaključne 8/8. Dogajanja v teh fazah pa nisem spremljala, večkrat sem poskusila pogledati, pa ni bilo videti nobenega posebnega dogajanja. Kar se je pa pred tem dogajalo, v povezavi z določenimi sproženimi postopki, sem pa zgoraj opisala.

Je bilo pa danes tekom srečanja videti, da imajo nekateri problem, neke črne poševne povezave so prihajale navzdol, ki so se pri nekaterih povezovale z njihovimi glavami. In ta črnina je bila na trenutke tako močna, da je prodrla skozi zlat ovoj. Tega nisem spremljala ves čas seminarja, je bil pa ta dotok črnine kar trajajoč. Pri ostalih sem to opazovala bolj na začetku, malo po 18.40 uri. V tem zadnjem delu sem pogledala še sebe in je bilo tudi videti črno povezavo, ki se je povezovala z mojo glavo in na trenutke močno udarjala skozi zlat ovoj. Vedno jo je hitro potegnilo ven, se je pa vse skupaj večkrat ponovilo.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.