Seminar iz BIOkibernetike, 22. november 2018

Danes je na sporedu določena vaja, zato bo oseba X na daljavo vzdrževala SPA (Statičen Poligon Alfa) in za vse prisotne sprožila nekaj postopkov za regeneracijo telesa in psihe …

Sama sem se udeležila tega srečanja in na lokaciji opazovala dogajanje, s pomočjo metode SGBKD.

 

Ob 18.29 uri je videti nad dvorano ogromno zlato kupolo, v katero se povezujejo vsi Alfa žarki na Statičnem poligonu Alfa, na katerem se sedaj nahajamo.

Tik pod lučmi, ki visijo s stropa, je videti tanko in zaščitno zlato plast.

Ob 18.33 uri je poligon v stanju mirovanja in videti je, da aktivirani Alfa žarki trenutno niso dvignjeni, ne dosegajo neke posebne vrednosti. Vse kar se dogaja se dogaja znotraj dinamičnih Alfa žarkov, ki jih imajo udeleženci aktivirane okoli BIOsistemov.

Malo kasneje, ob 18.39 je okoli vsakega posebej videti tak mini poligon, v obliki zlate plasti, kot nekakšen pomanjšani SPA.

Prisotna otroka imata okoli zlatega ovoja, ki je viden okoli njunih BIOsistemov, še dodatno vijoličasto meglico.

Pogledam vse tri osebe, ki opazujemo s SGBKD. Pri vseh je okoli BIOsistemov videti močne zlate ovoje, posebej močni so okoli glave in vidne so močne zlate povezave navzgor. Ob 18.50 ponovno pogledam drugi dve osebi in pri obeh kapljajo navzdol v glavo zlate kapljice.

18.51 je sedaj in prisotni trenutno uporabljajo različne metode BK za vzdrževanje Alfa žarka, očiščenje in oplemenitenje BIOsistema, izvajajo meritve. In zadeva pri vsakem deluje malo drugače, odvisno koliko je kdo pri stvari. Pri nekaterih bolje, pri drugih malo slabše, kajti občasno malo popusti koncentracija.

Prejle in tudi ob začetku, ko sem gledala, je bilo videti, da je bilo okoli precej črno in ta črnina je nekako vse skupaj tiščala navzdol in blokirala. Potem se je naenkrat to sčistilo in pritisk črnine je popustil in BK stanje poligona se je na hitro spremenilo, zdaj ob 18.58. Videti je to spremembo, vsi Alfa žarki na SPA so dosegli najvišjo možno vrednost L384. Vzpostavljeni so vrhunski pogoji za uporabo Statičnega poligona Alfa in izvajanje metod BK.

19.01 je ura in pri eni osebi bolj natančno gledam, kar se dogaja. Po statičnem Alfa žarku, ki je zdaj na najvišji vrednosti L384, gredo od zgoraj navzdol zlate nitke v vsak predel možganov posebej in potem se notri prši zlat prah, hkrati pa delujejo še različne svetle barve iz žarka, ki prepredajo glavo. To delovanje se sedaj vidi v možganih, na celotno telo ta proces trenutno ne deluje. Preostalo telo je videti svetlo zlato, ampak takega procesa, kot se odvija v glavi zdaj ni videti. Na hitro preletim še vse ostale in zadeva deluje pri vseh tako.

Ob 19.14 gledam zlate plasti oz. mini poligone, ki so že skoraj od začetka videti okoli vsake osebe ter sedaj dosegajo različne nivoje. Pri nekaterih je ta zlata plast višja, pri drugih malo nižje vrednosti.

Minuto kasneje pričnem z opazovanjem BK procesov, ko je sprožen postopek BIOtransfer v 8/8 fazah, za regeneracijo možganov. Opazujem kaj se dogaja v vsaki posamezni osmini.

V 1/8 črne pikice in črne madeže vleče gor iz celotnega BIOsistema vsakega udeleženca posebej. Potem se neko BK čiščenje odvija samo v glavah, posebej v možganih, zelo globinsko in močno. Čeprav se celotno telo intenzivno čisti v BK smislu, pa ne deluje proces tako globinsko in močno kot v glavi. Razlika je res kar precejšnja. Črnina se iz glave zelo močno čisti, gre pa delno precej težko ven. Izgleda, kot da nekaj ne želi ven ali pa, kot da mi nečesa ne izpustimo ven. Ta črnina je vidna v enem delu možganov.

V 4/8 pa se dogaja to, da tista predhodno opisana črnina, ki nekako ni šla ven, sedaj počasi gre. Čeprav res bolj počasi, ker v 5/8 se še vidi, da jo delno kot magnet vleče nazaj.

Ob 19.37 malo bolj pogledam delovanje procesa pri sebi. Vsak del možganov je ovit v svoj zlat ovoj. V vsak del, od zgoraj navzdol, potekajo zlate nitke iz katerih se prši zlat prah.

Oba otroka imata okoli BIOsistemov bolj močno zlata ovoja, kot jih imajo odrasli.

Ob 19.45 pogledam osebo X, ki iz oddaljene lokacije vodi zadevo in je sprožila in uporabila ustrezne BK metode za regeneracijo psihe in telesa prisotnih na seminarju. Na tej lokaciji, kjer se nahaja oseba X, je videti, da vsi Alfa žarki dosegajo maksimalno vrednost L384, lokacija je videti v močni zlati barvi. Oseba X je v izredno močnem in gosto zlatem ovoju. Proti njej pa poteka črna poševna povezava, ki je kar migetajoča, rahlo vzvalovana. V BIOsistem osebe ne more, ker je zlata zaščita okoli le-tega izredno močna.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.