SGBKD dne 06.12.2011

Dne 6. decembra 2011 sem, z metodo SGBKD, od približno 11.30 do 12.30 ure, opazovala BK dogajanje, ko so bili, ob vzdrževanju sistema S-Alfa, sproženi BK postopki za daljinsko regeneracijo telesa in psihe itd., s strani osebe X.

Najprej sem pogledala sebe, celoten BIOsistem. V zlati barvi so vidni vsi sestavni deli, telesni organi, telesni sistemi.

Pogledam okostje. V zlati barvi so vidne vse kosti, ki so popolnoma zlate, prav tako kostni mozeg, vendar v malo svetlejšem zlatem odtenku kot same kosti. Izgledalo je, kot da so se kosti BK čistile posebej, kostni mozeg pa posebej.

V zlati barvi je videti vse telesne mišice.

Živčevje je popolnoma zlato, vse do najmanjših celic in delov, prav tako hrbtenjača in možgani. Pri možganih je bilo spet videti, da so v zlat ovoj oviti posebej mali možgani, posebej veliki možgani in posamezni predeli (področja) znotraj še posebej. Okoli glave pa je videti zlato zaščito. Pri glavi sem pogledala še lase, ki so videti v zlatem in delujejo kot dodatna zaščita okoli glave, iz BK vidika.

V zlati barvi je viden celoten sistem krvnega ožilja. Kri je videti bolj nežno zlate barve, krvne žile pa malo bolj močno zlate. Vse sestavine krvi, vsa krvna telesca, pa so spet oviti vsak v svoj zlat ovojček.

Vsi notranji telesni organi so oviti v zlato barvo–svetlobo. Z zelo močno zlato barvo so oviti najpomembnejši notranji organi, torej srce s krvnim obtokom vred, pljuča, možgani, hrbtenjača …

V pljučih pa je vsak sestavni delček spet posebej viden v svojem zlatem ovoju.

V zlatih ovojih so vse telesne žleze. Prav tako je zlata celotna koža. Tukaj je bilo videti še, da so npr. v zlatih ovojih tudi vsi sestavni deli kože (oz. vse strukture v koži) posebej.

Vsak organ je ovit v svoj zlat ovoj, vse do najmanjših. Recimo, ko pogledam še npr. oko, uho, sta videti vsak v svojem zlatem ovoju, potem je pa pri vsakem organu v svojem zlatem ovoju viden še vsak najmanjši sestavni delček vsakega posameznega organa.

Vsak telesni sistem, organ se BK čisti posebej. Črnina se zelo, zelo počasi čisti navzgor, skozi BK mehanizem, spiralni barvni spekter, ki se nekako vrtinči in povezuje v zgornjo zlato kupolo.

Celotno telo je ovito v zlat ovoj.

Potem sem nadaljevala z opazovanjem še preostalih delov telesa. V zlato barvo so ovita prebavila, zlata je tudi vsebina v črevesju. Vsi sestavni deli prebavnega sistema so videti v zlatem, vsi sestavni deli ustne votline so vidni vsak v svojem ovoju. Potem pa je bilo videti še podrobneje, se pravi jezik je ovit v svoj zlat ovoj, nato pa je v svojem zlatem ovojčku videti še vsak del jezika oz. vsak najmanjši sestavni delček jezika posebej. Zobje so videti v svojem zlatem ovoju, vsaka plomba spet zase v svojem zlatem ovoju, vendar v malo drugačnem zlatem odtenku kot posamezni zob. Pogledala sem bakterije v ustni votlini in naprej po prebavni poti in vidi se, da vse migetajo v zlatih ovojčkih. Tudi ostali mikroorganizmi znotraj telesa so oviti v zlate ovojčke.

Tkivna tekočina in mezgovni sistem je videti v zlatem.

Pogledala sem še naprej in je bilo videti, da so v zlati barvi izločala, po katerih se preliva močna zlata barva.

Kar se tiče BK čiščenja BIOsistema, je bilo ob tem opazovanju videti, na podlagi tega kar sem večinoma pogledala po telesu, da je bil očitno v BK čiščenje vključen vsak posamezni telesni del, organ in vsi sestavni deli, telesni sistemi.

Kasneje, v nekem trenutku, je črnino iz telesnih organov, celic in mikroorganizmov, ki so v telesu, naenkrat potegnilo navzgor v zlato kupolo. Izgledalo je kot skupinski BIOtransfer. In ob tem procesu je bilo videti, da so se nešteti delčki te črnine nato razporedili vsak v za to točno določen prostor, v neki višji dimenziji.

Na hitro sem pomislila še na ostalo, BK so se čistili tudi ljudje na planetu, ostala živa bitja (pasivna inteligenca), narava, rastlinje, kot tudi sam planet Zemlja. V povezavi z naštetim in BK procesi se vidi izmenjevanje različnih barv …

Prav tako kot pri meni, je bilo videti tudi pri nekaj najbližjih osebah, ki so bile očitno vključene v BK mehanizem.

Čez krajši čas, ko sem spet pogledala, je bila Zemlja videti zlata, v zlatem tudi vsa bitja na njej, okrog našega planeta pa je bil zlat ovoj.

Nazadnje sem pogledala še okoli 12.30 ure in je bilo videti še vedno to, da so BIOsistemi, ljudje na planetu oviti v zlate ovoje, vse kar je na Zemlji in v njej se lepo počasi čisti, v BK smislu. Črnina se dviguje navzgor v kupole, ki so vidne nad Zemljo.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.